Windows 7 na Xp

poruka: 7
|
čitano: 2.107
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Windows 7 na Xp

Ja imam windows 7,i želim prijeći an xp...

ali kada osnimi xp,usred instalacije drivera za mrežnu i grafiču i  sve to,prekine mi instalaciju i ne želi dalje...

i onda se nemogu spojiti na internet,niti nemam zvuka ni ništa...molim vas za pomoć :(

Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 na Xp
markinho19 kaže...

ali kada osnimi xp,usred instalacije drivera za mrežnu i grafiču i  sve to,prekine mi instalaciju i ne želi dalje...

i onda se nemogu spojiti na internet,niti nemam zvuka ni ništa...molim vas za pomoć :(

Pa sta fali Windows 7?

Sta je prestabilan i presiguran za tebe? :S

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Windows 7 na Xp

Jel to org cd ili neki "divljak" ali ja stvarno ne vidim razlog za vracanje na xp. XP je vec svoje odsluzio u windows 7 ako ti je preslab komp samo zgasi defender,povjecaj virtualnu memoriju,zgasi firewall ,zgasi aero i sve ce bit 5!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markinho19 kaže...

koju kemiju koristiš da sa novijeg OS napraviš upgrade na stariji OS? Meni to izgleda mision impossible. Nego kad si baš zapeo, formatiraj particiju s Win7 i na tu praznu stavi XP, nemoš jednostavnije.  Pročitaj ove postove od ispod pa se upitaj šta nevalja kod Win7.

IBM ( I Blame Microsoft)
15 godina
Windows 7 na Xp

ma meni je zbog toga što mi 7 zastajkuje...ali komp je jak...imam 2 gb rama, gfroce 8600 gt 1gb, 2,4 dual core...pa ne vidim zašto mi to šteka...

Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 7 na Xp

beta verzija,ona je besplatna

Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Erm, ta "besplatna" verzija ne vrijedi više. Od 1.3 se gasi svaka 2 sata a uskoro se nećeš moći niti logirati.

A zastajkivanje je vjerojatno zbog loadera/cracka koji si vjerojatno pokušao stavit. Inače, meni je Win7 radio glatko na duplo slabijem procesoru i slabijoj grafi. Pogledaj pod Moj PC.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice