Ja imam windows 7,i želim prijeći an xp...
ali kada osnimi xp,usred instalacije drivera za mrežnu i grafiču i sve to,prekine mi instalaciju i ne želi dalje...
i onda se nemogu spojiti na internet,niti nemam zvuka ni ništa...molim vas za pomoć :(
ali kada osnimi xp,usred instalacije drivera za mrežnu i grafiču i sve to,prekine mi instalaciju i ne želi dalje...
i onda se nemogu spojiti na internet,niti nemam zvuka ni ništa...molim vas za pomoć :(
Pa sta fali Windows 7?
Sta je prestabilan i presiguran za tebe? :S
Jel to org cd ili neki "divljak" ali ja stvarno ne vidim razlog za vracanje na xp. XP je vec svoje odsluzio u windows 7 ako ti je preslab komp samo zgasi defender,povjecaj virtualnu memoriju,zgasi firewall ,zgasi aero i sve ce bit 5!
koju kemiju koristiš da sa novijeg OS napraviš upgrade na stariji OS? Meni to izgleda mision impossible. Nego kad si baš zapeo, formatiraj particiju s Win7 i na tu praznu stavi XP, nemoš jednostavnije. Pročitaj ove postove od ispod pa se upitaj šta nevalja kod Win7.
ma meni je zbog toga što mi 7 zastajkuje...ali komp je jak...imam 2 gb rama, gfroce 8600 gt 1gb, 2,4 dual core...pa ne vidim zašto mi to šteka...
beta verzija,ona je besplatna
Erm, ta "besplatna" verzija ne vrijedi više. Od 1.3 se gasi svaka 2 sata a uskoro se nećeš moći niti logirati.
A zastajkivanje je vjerojatno zbog loadera/cracka koji si vjerojatno pokušao stavit. Inače, meni je Win7 radio glatko na duplo slabijem procesoru i slabijoj grafi. Pogledaj pod Moj PC.