Windows 7 wireless

poruka: 5
|
čitano: 3.099
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 wireless

Imam windows 7 na jednoj i xp na drugoj particiji.

Na xp-u radi wireless dobro a na sedmici mi se pojavi limited i onda moram disable/enable wireless adapter da mogu ponovo na net... imam 7057 verziju 32bitnu...

jel ima netko isti problem i kako ga je rjesio ako je.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 wireless
krle kaže...

Imam windows 7 na jednoj i xp na drugoj particiji.

Na xp-u radi wireless dobro a na sedmici mi se pojavi limited i onda moram disable/enable wireless adapter da mogu ponovo na net... imam 7057 verziju 32bitnu...

jel ima netko isti problem i kako ga je rjesio ako je.

Da ,imal sam takav problem na 7057 i nisam našel ništa s čim bi to ispravil! Meni je jedini lijek bil upgrade na noviji build! Sad sam na 7077 i sve radi!! A danas je izašel i 7100! Prošvrljaj malo po forumu ,naći ćeš i linkove!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 22:00 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 wireless
skidam 7100, prikljucio sam se na zicu... moze lock
17 godina
neaktivan
Windows 7 wireless

nemre lock. :) isti problem sa 7100. nakon bilo-kakvog loggiranja u windowse, muku mučim s wirelessom. za razliku od ovog, meni ne čini nikakvu razliku prvo pokretanje, buđenje, ili resuming nakon hibernacije. uvijek mi je crvena točka na bežičnoj prve dvije tri minute; odnosno moram "kurblat": connect-disconnect-connect-disconnect- connect i tek onda proradi. Viče

imam ibm T42p. pokušao sam reinstalirati driver s nekim od njih pet (5! Viče) službenih; međutim windowsi neće niti čut, kažu da imaju najbolji driver. ja tvrdim da nemaju, a tko zna neku dobru metodu da to i dokažem(o), nekk javi. Izlanuo se

ps. prvi link vodi na forum na kojem je ponuđeno rješenje, al ne sviđa mi se. prvo, ja želim da mi u sleepu wireless ne radi. to mi je nekako logično, a to rješenje se temelji upravo na ostavljanju wirelessa pod naponom, što iz očitih razloga nije dobro, pogotovo ako se krećem s laptopom.

u pronalasku kvalitetnijeg rješenja išao sam isprobati i to, ali sve i da hoću (a rekoh- neću!) nemogu. ja nigdje nemam power managment unutar properties wireless adaptera u device manageru.

pps. možda nije zgoreg spomenuti da mi je router dobro podešen. jer ove probleme imam na tri neovisne pristupne točke, dok se drugi spajaju bez problema.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2009 20:44 (bubbach).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 wireless

ubuduce sve probleme postajte u windows 7-problemi

a dojomove u  winows 7-dojmovi

eXtreme overclocker
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2009 20:43 (benko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice