Imam Windows 7 Ultimate verziju. Kada ugasim računalo, pa ga ponovo upalim, dogodi mi se neobičan problem. Naime, ne vide se ikonice ni taskbar, ništa. Nakon što resetiram komp, normalno se upali.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko??
kad se komp upali i pokaže se desktop, pritisni ctrl + alt + del, odaberi start task manager, odaberi file - new task (run...), upiši explorer.exe pa klikni ok. zatim kad se pokaže taskbar i ikone na desktopu, idi u start - all programs, desni klik na startup, odaberi open all users. u toj mapi desni klik, odaberi new - shortcut i upiši explorer.exe, klikni next pa finish. sada bi sve trebalo bit ok...
Pritisni kvadratić u gornjem desnom kutu kraj ikone pomoći i namisti kako oćeš.
kad se komp upali i pokaže se desktop, pritisni ctrl + alt + del, odaberi start task manager, odaberi file - new task (run...), upiši explorer.exe pa klikni ok. zatim kad se pokaže taskbar i ikone na desktopu, idi u start - all programs, desni klik na startup, odaberi open all users. u toj mapi desni klik, odaberi new - shortcut i upiši explorer.exe, klikni next pa finish. sada bi sve trebalo bit ok...
Kada stisnem ctrl+alt+del sve se zacrni. Dali zna itko nekakvo rješenje, nekakav patch, nešto? Ovo je postalo iritirajuće.
Kada stisnem ctrl+alt+del sve se zacrni. Dali zna itko nekakvo rješenje, nekakav patch, nešto? Ovo je postalo iritirajuće.
kakav je windows? jel neki piratski, crackani, modificirani ili original?
kakav je windows? jel neki piratski, crackani, modificirani ili original?
Piratski.
Piratski.
kad si ga skinuo, jesi bar provjerio hash algoritme iso image-a?
Pritisni kvadratić u gornjem desnom kutu kraj ikone pomoći i namisti kako oćeš.
A kako sada napraviti da se to podesi za svaki folder?
Piratski.
kad si ga skinuo, jesi bar provjerio hash algoritme iso image-a?
Kako se to gleda?
Pa tribalo bi ti bit tako u svakom folderu, meni je.
Meni nije.
Evo,sad sam probal i zbilja se primijeni na sve foldere,ali onda nemam preview pane.
Jel ima itko rješenje mog problema?plz.
evo jedno nesvakidašnje pitanje
gdje je u win 7 ikona od mell boxsa ja je jednostavno nemogu nać
Nema mail clienta predinstaliranog u Sedmici.
Imaš već nekoliko tema o Windowsima 7 ,nađi i naći ćeš i odgovore!!
a je moš preporučit kakav za win7 možda link ja to osobno nikad nisan koristija stavija san sestri sedmicu a njo je taj mel box važan
Tocno.