Windows 7-problem neradi mis

poruka: 3
|
čitano: 2.803
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7-problem neradi mis

Neradi mi mis na windows 7. Tako jednostavno, surfao sam netom i gledao neke filmice na youtube-u i odjednom mi se kursor misa nije pomerao. Kada sam provjerio kablove, isprobao rezervni mis, skontao sam da ovaj windows zajebava. Restartujem komp 2 sec mis radi, posle toga ponovo stane.

Ukljucim ubuntu, kad vidim Iznenađen  mis radi bez problema. Moze li mi iko pomoci????/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7-problem neradi mis
Sk8eR kaže...

Neradi mi mis na windows 7. Tako jednostavno, surfao sam netom i gledao neke filmice na youtube-u i odjednom mi se kursor misa nije pomerao. Kada sam provjerio kablove, isprobao rezervni mis, skontao sam da ovaj windows zajebava. Restartujem komp 2 sec mis radi, posle toga ponovo stane.

Ukljucim ubuntu, kad vidim Iznenađen  mis radi bez problema. Moze li mi iko pomoci????/

Ak je USB mis onda ga ištekaj pa opet uštekaj, ili promjeni USB utor na kompu probaj to no ak je miš PS2 restartaj komp pa kaj bude.Cool

17 godina
neaktivan
RE: Windows 7-problem neradi mis
Napravi ovo sto je rambox rekao...

ako to ne ide...

onda na my computer - properties - device manager - mice and pointing devices... i uninstaliraj svaki od njih (mis mora biti iskljucen)... nakon toga ukopcaj mis i vidi :)
In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice