Windows 7 problem u instalaciji

poruka: 14
|
čitano: 2.637
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozz!

Mali problem, imam nove Winodwse 7 ultimate. Kada ih pokušam instalirati, instalacija dođe do kraja, i kada se windowsi po prvi put trebaju upaliti, pređe boot i ekran postane crn. Pokušao sam instalirati sa samo mišem i tipkovnicom, pa sam pokašao izvaditi cd prije boota itd. i ništanije radilo. Ako netko ima nekakav prijedlog neka kaže jer sam blizu bacanja monitora kroz prozor.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Windows 7 problem u instalaciji
hogar kaže...

Pozz!

Mali problem, imam nove Winodwse 7 ultimate. Kada ih pokušam instalirati, instalacija dođe do kraja, i kada se windowsi po prvi put trebaju upaliti, pređe boot i ekran postane crn. Pokušao sam instalirati sa samo mišem i tipkovnicom, pa sam pokašao izvaditi cd prije boota itd. i ništanije radilo. Ako netko ima nekakav prijedlog neka kaže jer sam blizu bacanja monitora kroz prozor.

najvažnije pitanje,koristiš li originalne windowse ili kopiju?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 16:28 (lisac).
16 godina
neaktivan

imam originalnu verziju windowsa 7, sada sam na 32 bitnom xp-u a 7 je također 32 bitna, no moj procesor podržava 64 bita

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 16:28 (hogar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hogar kaže...

imam originalnu verziju windowsa 7, sada sam na 32 bitnom xp-u a 7 je također 64 bitna, no moj procesor podržava 32 bita

koliko imaš ram memorije?

16 godina
neaktivan

2 gb

16 godina

ako imas 2 monitora ili tv spojen na grafu,win7 pri kraju instalacije prebaci sliku na drugi monitor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

krivo sam napisao, 7 je 32 bita ali moj procesor podržava 64 bita

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam samo 1 monitor, Samsung SyncMaster 753s

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mozda win7 instalira krivi drajver za grafu,pokusaj nakon instalacije u sef modu (f8) izbrisati drajver od grafe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

problem je u tome sto ne dovrsi instalaciju do kraja, pokusao sam i to ali pise da nemoze dovrsiti instalaciju u safe modu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da nije monitor... probaj na neki drugi komp isprobat, možda ne radi DVD od 7-ce

Q
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam 3 kompa i samo na ovome ne radi.

16 godina

koju verziju win7 imas,dalije 7600 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije rtm

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice