imam problem kod instalacije
kad stavim cd rom na first boot device
i kad se pokrene ona loading crta poslje toga me ne pita za odabir jezika nego se pokrenu windowsi i stane na windows sliki i imam samo mis na ekranu :/
instalacija se nece pokrenut
imam problem kod instalacije
kad stavim cd rom na first boot device
i kad se pokrene ona loading crta poslje toga me ne pita za odabir jezika nego se pokrenu windowsi i stane na windows sliki i imam samo mis na ekranu :/
instalacija se nece pokrenut
sacekaj malo dulje nego da pocnes bumpat temu svakih sat vremena...kolko dugo ti stoji ta slika??? jesi siguran da ti je cd ispravan il cd rom??
sacekaj malo dulje nego da pocnes bumpat temu svakih sat vremena...kolko dugo ti stoji ta slika??? jesi siguran da ti je cd ispravan il cd rom??
a za cd neznam
a ni za cd rom inace ga rijetko korstim pa nema smisla da nebi bio
probaj nabavit neki drugi cd il probaj na nekom drugom kompu doc do tog djela i vidi oce isto stajat...da utvrdis dali je do cd-a il cd citaca
ako sam te dobro skuzio...a nadam se da jesam...
kada bootas win i dodes do menu.a gdje odaberes regiju i jezik pa ides next pojavi ti se samo prazna slika i nema nist....TO TI JE "NORMALNO"....pusti ga da radi, nist ne diraj i nakon par min bi se trebao vratit setup...
CD ? Pa sedmica je na DVD-u ..... ili mislite na DVD ? (znam da glupo ali može biti jako bitno)
CD ? Pa sedmica je na DVD-u ..... ili mislite na DVD ? (znam da glupo ali može biti jako bitno)
pa dobro , sta god...stvar je u tome da njemu nece otvorit onaj izbornik di moze birat jezik za tipkovnicu i na kojem jeziku mu oce instalacija bit
jeli ogreban taj CD ili sta? probaj s drugim CD-om, a ako je kojim slučajem originalni zamjeni ili nek ti oni instaliraju
ako sam te dobro skuzio...a nadam se da jesam...
kada bootas win i dodes do menu.a gdje odaberes regiju i jezik pa ides next pojavi ti se samo prazna slika i nema nist....TO TI JE "NORMALNO"....pusti ga da radi, nist ne diraj i nakon par min bi se trebao vratit setup...
taj dio gdje se bira jezik mi ne dođe
mislim da je DVD u pitanu tj. ono sto je na njemu
Vjerojatno je dvd ostecen, kao sto su ti rekli pokusaj sa drugim dvd-om.. 
probao i s drugim dvd-em ali i dalje isto
przio pod burn image na najmanji brzini a dvd uzet iz novog pakiranja
a izvor winsa pise da je ispravno i komentari potvrđuju
neznam sto je ovo :/
jel mozda neka greska u biosu? EDIT:(matična je GA-EP43-DS3L)
koliko si dugo cekao da se pojavi taj izbornik
osobno sam imao iskustva kada sam morao cekati vise od 10min da bi se na kraju instalacija nastavila odvijati normalno brzo!!
koliko si dugo cekao da se pojavi taj izbornik
osobno sam imao iskustva kada sam morao cekati vise od 10min da bi se na kraju instalacija nastavila odvijati normalno brzo!!
koji izbornik?
kad mi izloada ne pita me za onaj izbor jezika nego ida dalje ''starting windows'' i pojavi se ovakva slika s cursorom gore ili se resitira :/
takva slika bi i trebala biti... samo pricekaj nekoliko minuta i pojavit ce ti se izbornik....
takva slika bi i trebala biti... samo pricekaj nekoliko minuta i pojavit ce ti se izbornik....
ok probat cu
ja sam mislio da treba jos nesto kada je u biosu
a ovo sto pise ''starting windows'' je normalno? nebi trebalo pisat setup ili instalation il tako nesto?
samo pricekaj kako sam ti reko i trebao bi ti se pojaviti prozor za izbor jezika tipkovnice......