Kao prvo vidim da ovdje ima brdo tema o problemima sa windows 7, ali ne mogu naći ono što mene zanima, a nemam ni vremena čitati baš sve-tako da sori ako postavljam pitanje koje je netko već postavio.
Dakle ovako:
Imam AMD Athlon 64bit 2800 1,8GB ; Gigabyte Ati Radeon 9600 128MB; Pc Chip matičnu ; 1.5GB ram...valjda je to sve što je potrebno da napišem (ako nije nadopisat ću šta još će trebati). Sve skupa staro 5 godina. Neki dan sam instalirao Windows 7 64 bitnu verziju i aktivirao sam sve i uplodao kako treba. I sve bi kao trebalo dobro raditi ali ne radi. Nemam strelicu od miša (???) osim ako joj ne dodam onu opciju da ostavlja trag-ali to i nije neki problem. Najveći je problem što ne mogu dobiti sliku niti na jednom playeru-samo zvuk. Iako sam instalirao sve žive codece i dodatke. A također se i sve ponekad smrzne. Naravno to sve skupa smrdi na drivere za grafičku-tako da sam ih probao ponovno dodatno instalirati ali windows kažu da grafička radi dobro i da koristi driver iz 4. mjeseca koji je zadnji izašao za tu grafičku i tu ne mogu ništa napraviti...Čuo sam da je možda problem u 64bitnim Windowsima pa sam instalirao 32 bitne ali isti problemi su i dalje tu. Znam da mi je komp star i da sve skupa za današnje vrijeme i nije neka konfiguracija ali para za novi nemam, a i vidio sam na par mjesta da bi windows 7 trebali normalno raditi sa ovime što ja imam (čak bi i slabiji kompovi od mojeg trebali podnijeti windows 7).
Uglavnom-molim pomoć-ako netko ima neku ideju...ne vraća mi se baš na XP-godinama gledam u njih a sedmica mi baš dobro izgleda. Ako ništa drugo morat ću ponovno instalirati XP i staviti temu sedmice...
Hvala u naprijed!