Windows 7 problem sa folderima

poruka: 17
|
čitano: 3.418
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dobro vece narode.

Koristim Windows 7 Professional i nakon jednog gasenja racunara (nakon mesec dana rada) pojavio mi se neobican problem kome ne mogu naci resenje.

Naime, u win exploreru mi svaki folder otvara u novom prozoru. da bih dosao do npr treceg podfoldera otvore mi se tri prozora.

Pokusao sam da namestim u folder options da mi otvara u istom prozoru sve(iako je tako i stajalo) ali se problem nastavlja.

Da ne bih svaki put dobijao novi prozor moram ici desni klik na folder pa open.
Da li se neko susreo sa takvim problemom ili zna resenje za njega? :)

At the end of the day it's all about her - Lew Ashby www.nethitchhiker.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 problem sa folderima

Tvoj problem je u tome što si najvjerojatnije pokupio neku gamad preko neta.

Skeniraj s nekom od antivirusnih aplikacija. malwarebytes malen, ali koristan program.

Pokušaj pa ako ne uspiješ riješiti problem smislimo već nešto.

Pretpostavljam da ti se sličan problem javlja i kada ulaziš u particije. Ako je odgovor da, nakon što si uklonio gamad s kompa skini si Disk Heal Setup te popravi particije.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 19:30 (Branimir2412).
17 godina
neaktivan

Hm, ovo mi izgleda da je nešto vjerojatno pobrkano u registryu, ko što je reko kolega, najvjerojatnije neka gamad.

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Skini si onaj Malwarebytes' što ti je predoložio i skini si CCleaner pa pogledaj registry...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu, dali je moguće nekako u windowsima 7 namjestit da mi se dole programi u alatnoj traci otvaraju jedan kraj drugog....

npr, otvorim msn i razgovaram s 5 osoba i sad da ne moram svaki put ić dole na ikonu od msn-a, pa opet na osobu s kojom se dop....

Tak da me to zna nervirat, pogotovo kad više poslova radim u isto vrijeme, a to je često....

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
15 godina
protjeran
Geek kaže...

Da ne otvaram novu temu, dali je moguće nekako u windowsima 7 namjestit da mi se dole programi u alatnoj traci otvaraju jedan kraj drugog....

npr, otvorim msn i razgovaram s 5 osoba i sad da ne moram svaki put ić dole na ikonu od msn-a, pa opet na osobu s kojom se dop....

Tak da me to zna nervirat, pogotovo kad više poslova radim u isto vrijeme, a to je često....

A i ne baš... Ja mislim da nemože..

16 godina
neaktivan

desni klik na taskbar - properties - taskbar buttons - never combine

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
15 godina
protjeran
jurluk kaže...

desni klik na taskbar - properties - taskbar buttons - never combine

i ode ti taskbar... bar meni tako, to mi je jadno kod toga...

17 godina
neaktivan

Hvala ti, jednostavno :)

A tko bi znao sve te opcije? Zato ste vi tu :D

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
odjavljen
smajli kaže...

Dobro vece narode.

Koristim Windows 7 Professional i nakon jednog gasenja racunara (nakon mesec dana rada) pojavio mi se neobican problem kome ne mogu naci resenje.

Naime, u win exploreru mi svaki folder otvara u novom prozoru. da bih dosao do npr treceg podfoldera otvore mi se tri prozora.

Pokusao sam da namestim u folder options da mi otvara u istom prozoru sve(iako je tako i stajalo) ali se problem nastavlja.

Otvoriš neki folder, klikneš Organize, Folder and search options i tu odabereš Open each folder in the same window.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
smajli kaže...
...

...

Otvoriš neki folder, klikneš Organize, Folder and search options i tu odabereš Open each folder in the same window.

http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-yell.gif

može bit da je neka gamad. neka proskenira komp sa mbam-om, kao što je rekao Branimir2412

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
15 godina
protjeran

jurluk ja kad to stavim frendu njemu nestane taskbar... Jel znaš možda zašto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjerojatno ju je skinul s torrenta? Pošto je 99 % tih verzija s torrenta prerađivano ,aktivirano i ko zna kaj je još dodano u njih zato se to i događa.

A to je i razlog za sve ostale probleme u ovoj temi.

Ljudi ,ako već skidate Sedmicu s torrenta ili rapida ,provjerite hasheve i MD5 ,jel ako se ne poklapaju ,znači da je instalacija prerađivana i pitaj boga kaj je sve maknuto - stavljeno u nju!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
protjeran
kizo2703 kaže...

Vjerojatno ju je skinul s torrenta? Pošto je 99 % tih verzija s torrenta prerađivano ,aktivirano i ko zna kaj je još dodano u njih zato se to i događa.

A to je i razlog za sve ostale probleme u ovoj temi.

Ljudi ,ako već skidate Sedmicu s torrenta ili rapida ,provjerite hasheve i MD5 ,jel ako se ne poklapaju ,znači da je instalacija prerađivana i pitaj boga kaj je sve maknuto - stavljeno u nju!!

nema para, sedmica dođe ja mislim tisuću i neš...

16 godina
neaktivan

Ja nisam ni spominjal pare!! Znamo kakva je situacija!! Samo sam napomenul da se pazi kaj se skida i da se provjeri jel fake ili original!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
neaktivan

Windows je original, iz studentskog programa na fakultetu...

Skenirao sa mbam-om i ccleanerom ali nist...

I sunce mu poljubim... :)

At the end of the day it's all about her - Lew Ashby www.nethitchhiker.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
smajli kaže...

Dobro vece narode.

jesi pokusao napraviti neki system restore??

*-*...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice