Windows 7 preko viste

poruka: 11
|
čitano: 6.420
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Instalacija windows 7

Ljudi nisam baš neki maher za kompove, imam vistu, skinuo sam sedmicu x64; sad pretpostavljam da trebam iso spržit na dvd, ubacit ga u dvd i restartat. E sad dal ce ga on sam bootat preko dvd-a, dali moram prvo obrisat postojeću vistu i formatirat C: disk ili će on to sam kad kliknem install. Hvala unaprijed; mislim nisam baš tolki šaban za kompjutere al nikad, baš nikad nisam sam instalirao windowse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Instalacija windows 7
vipplah kaže...

Ljudi nisam baš neki maher za kompove, imam vistu, skinuo sam sedmicu x64; sad pretpostavljam da trebam iso spržit na dvd, ubacit ga u dvd i restartat. E sad dal ce ga on sam bootat preko dvd-a, dali moram prvo obrisat postojeću vistu i formatirat C: disk ili će on to sam kad kliknem install. Hvala unaprijed; mislim nisam baš tolki šaban za kompjutere al nikad, baš nikad nisam sam instalirao windowse.

ako imaš x64 vistu možeš upgrade-at, ako ima x86 onda nemožeš upgradeat i morat ćeš obrisat c: particiju no možeš imat i dual boot no vjerujem da to neželiš.

Da restartaš , i namjestiš da boota sa cd/dvd čitača i onda će ti pisat kasnije da stisneš bilokoju tipku da pokreneš postupak.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan
Windows 7 preko viste

Imam x86, onda dakle čisto bootanje preko dvd-a i on će sam sve obavit ili prvo brisat c: particiju; mislim kako? sorry al fakat ne znam

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 19:22 (vipplah).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 preko viste

Nemoj me krivo shvatiti, ali ako ne znaš bolje je da daš nekome ko zna da ti to napravi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 preko viste

ma kužim  ja da vam je komplicirano sad sve objašnjavat, mene zanima samo da li će on sam prebrisat vistu i formatirat c: kad pokrenem instalaciju sedmice; ili da ja prvo formatiram disk pa onda pokrenem instalaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 preko viste

Nova instalacija ce prebrisati staru...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 preko viste
Samo ubaci dvd sa win 7 kod restarta i on ce sam sve odradit, a ti samo stiskaj next...
EVERYBODY LIES
15 godina
neaktivan
Windows 7 preko viste

Stavio sam sedmicu 32, al nije mi htio bootat preko dvd-a nego sam morao mountat s daemonom i instalirat preko viste. Ne znam u čemu je problem, htio bih stavit 64 bitnu verziju, spržim iso na dvd, on krene bootat s cd-a - piše windows loading i onda se samo pojavi windows 7 pozadina, nešto kratko loada i samo stane. Ne čita više ništa sa dvd-a i samo stoji ta pozadina i moram restartat ručno; da li se netko susreo sa tim problemom, i u čemu bi mogao bit problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 preko viste
Pogledaj u temi 'Windows 7 problem sa instalacijom'
EVERYBODY LIES
15 godina
neaktivan
Windows 7 preko viste

pozdrav svima na forumu!! ovako imam pitanje..... ja sam pokusao instalirat windows 7 na vistu i to na laptopu....instaliralo se sve super......al ja kad udjem u sedmicu ja nemam niti jedne ikone na desktopu niti je mogu stavit na desktop......i trazio sam po nutra u windowsima i nasao da je kernel zapisao ozbiljnu gresku koja se dogodila prilikom instalacije....i ja vise nisam znao sto ucinit....pa ako netko zna sto bih trebao ucinit onda bi mi dobro dosao savjet.....hvala unaprijed Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 preko viste

Ako je instalacijski .iso ispravan i DVD dobro snimljen ,nema nikakvih problema - Clean install Windows 7 - KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 13:46 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice