Windows 7 pomoc zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 2.538
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 pomoc

Vidim da mi nitko ne odgovara na topicu windows 7... pa ovako Ovako imam 2gb rama...a imam nekih problema s xpom(evo teme http://www.techsupportforum.com/hardware-support/other-hardware-support/451887-problem-keyboard.html#post2541602 pa ak hoce netko nek pogleda,mislim možda je netko imal sličan problem) zanima me koja vrsta windowsa 7 (ultimate,pro...)troši najmanje rama ? I da li 32 bitna troši manje rama od 64bitne naravno u idle-u...

Prodajem konfiguraciju INTEL Celeron 1.9,ATI Radeon9600XT,1GBKingmax,120GB Tvrdi Disk 120GB(7200RPM),CD čitač ASUS QuietTrack 52xMax i DVD čitač s pržilicom,Matičnaploča:Gigabyte478Soc7 700KN ZAGREB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 pomoc

Sa 2 gb rama nemoj se zamarati time. Instaliraj 32 bitnu i uzivaj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 18:43 (logic).
16 godina
neaktivan
Windows 7 pomoc

Instaliraj 32bitnu 7icu koju god imas nije bitno ultimate,profesional...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Instaliraj 32bitnu 7icu koju god imas nije bitno ultimate,profesional...

Kako nije bitno...kad prijatelj mio veli IDLE TROŠI 1 GB ...i sad ja igram hon ili mw2 koje troše po 900 MB ....

Prodajem konfiguraciju INTEL Celeron 1.9,ATI Radeon9600XT,1GBKingmax,120GB Tvrdi Disk 120GB(7200RPM),CD čitač ASUS QuietTrack 52xMax i DVD čitač s pržilicom,Matičnaploča:Gigabyte478Soc7 700KN ZAGREB
17 godina
neaktivan
anX kaže...

I da li 32 bitna troši manje rama od 64bitne naravno u idle-u...

32 bitna troši manje

anX kaže...

IDLE TROŠI 1 GB ...i sad ja igram hon ili mw2 koje troše po 900 MB ....

ne troši toliko. meni u idleu oko 450 mb. ne radi ni jedan program. samo ga upalim i ostavim. kad se win podigne troši oko 500 mb, ostavim ga par min da ga ne diram i spane na 450 pa i manje

sad troši 840 mb, s tim da radi firefox, msn, networx, comodo, vmc

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
anX kaže...

I da li 32 bitna troši manje rama od 64bitne naravno u idle-u...

32 bitna troši manje

anX kaže...

IDLE TROŠI 1 GB ...i sad ja igram hon ili mw2 koje troše po 900 MB ....

ne troši toliko. meni u idleu oko 450 mb. ne radi ni jedan program. samo ga upalim i ostavim. kad se win podigne troši oko 500 mb, ostavim ga par min da ga ne diram i spane na 450 pa i manje

sad troši 840 mb, s tim da radi firefox, msn, networx, comodo, vmc

Hvala ... :)

14 godina
neaktivan
Windows 7 pomoc

Molim vas da mi pomognete neki dan sam seb snimio Windows 7 i oc da ga sad obrisem al nemog kad ubacim

CD windows XP Profesional SP2  i idem INSTAL WINDOWS XP izbaci mi  Check for solution online i ja to idem al nece opet da mi restartuje neda da pokrenem instalaciju :( :({#}

kako cu plizz pomozite mi ovd sam se registriro da mi netko pomogne 

Evo e-mail robertrisonjic@gmail.com

Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 pomoc
robyy_95 kaže...

Molim vas da mi pomognete neki dan sam seb snimio Windows 7 i oc da ga sad obrisem al nemog kad ubacim

CD windows XP Profesional SP2   i idem INSTAL WINDOWS XP izbaci mi   Check for solution online i ja to idem al nece opet da mi restartuje neda da pokrenem instalaciju :( :({#}

Evo e-mail robertrisonjic@gmail.com

Hvala unaprijed :)

A nemozes pravit downgrade winsa..trebas napravit fresh install..znaci format hard, iz biosa sve ispocetka, shvacas?

14 godina
neaktivan

bil mogo objasnit jasnije jer kad se pali komp ima da stisnem F12 i da mi otvori nesto Bof ...

i ja idem da mi otvori instalaciju al necee :(

15 godina
neaktivan
Windows 7 pomoc

Imas na forumu temu instalacija windows 7, pa prati po koracima..bolje nego da ti ja ponovno nabrajam..

Ali prvo moras uci u bios, i postavit kao glavni boot device dvd-rom..i onda reset, i uci ce ti u instalaciju..ali znas da time gubis sve podatke?formatiranjem?

Evo ti i link za temu  ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 pomoc

Mislim da mislis na ovo, pa probaj to..

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 19:56 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nece ni pomocu toga kad sam tamo uso vec je bilo tako

15 godina
neaktivan
robyy_95 kaže...

nece ni pomocu toga kad sam tamo uso vec je bilo tako

A onda mi bas i nije jasno sto zelis, postaj sliku toga sto ti se izbaci, pa ti onda pomognem ako mogu..

17 godina
neaktivan
robyy_95 kaže...

CD windows XP Profesional SP2  i idem INSTAL WINDOWS XP izbaci mi  Check for solution online i ja to idem al nece opet da mi restartuje neda da pokrenem instalaciju :( :({#}

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-xp-operativnog-sustava/61283.aspx

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice