Vidim da mi nitko ne odgovara na topicu windows 7... pa ovako Ovako imam 2gb rama...a imam nekih problema s xpom(evo teme http://www.techsupportforum.com/hardware-support/other-hardware-support/451887-problem-keyboard.html#post2541602 pa ak hoce netko nek pogleda,mislim možda je netko imal sličan problem) zanima me koja vrsta windowsa 7 (ultimate,pro...)troši najmanje rama ? I da li 32 bitna troši manje rama od 64bitne naravno u idle-u...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sa 2 gb rama nemoj se zamarati time. Instaliraj 32 bitnu i uzivaj.
Instaliraj 32bitnu 7icu koju god imas nije bitno ultimate,profesional...
Instaliraj 32bitnu 7icu koju god imas nije bitno ultimate,profesional...
Kako nije bitno...kad prijatelj mio veli IDLE TROŠI 1 GB ...i sad ja igram hon ili mw2 koje troše po 900 MB ....
I da li 32 bitna troši manje rama od 64bitne naravno u idle-u...
32 bitna troši manje
IDLE TROŠI 1 GB ...i sad ja igram hon ili mw2 koje troše po 900 MB ....
ne troši toliko. meni u idleu oko 450 mb. ne radi ni jedan program. samo ga upalim i ostavim. kad se win podigne troši oko 500 mb, ostavim ga par min da ga ne diram i spane na 450 pa i manje
sad troši 840 mb, s tim da radi firefox, msn, networx, comodo, vmc
I da li 32 bitna troši manje rama od 64bitne naravno u idle-u...
32 bitna troši manje
IDLE TROŠI 1 GB ...i sad ja igram hon ili mw2 koje troše po 900 MB ....
ne troši toliko. meni u idleu oko 450 mb. ne radi ni jedan program. samo ga upalim i ostavim. kad se win podigne troši oko 500 mb, ostavim ga par min da ga ne diram i spane na 450 pa i manje
sad troši 840 mb, s tim da radi firefox, msn, networx, comodo, vmc
Hvala ... :)
Molim vas da mi pomognete neki dan sam seb snimio Windows 7 i oc da ga sad obrisem al nemog kad ubacim
CD windows XP Profesional SP2 i idem INSTAL WINDOWS XP izbaci mi Check for solution online i ja to idem al nece opet da mi restartuje neda da pokrenem instalaciju :( :(
kako cu plizz pomozite mi ovd sam se registriro da mi netko pomogne
Evo e-mail robertrisonjic@gmail.com
Hvala unaprijed :)
Molim vas da mi pomognete neki dan sam seb snimio Windows 7 i oc da ga sad obrisem al nemog kad ubacim
CD windows XP Profesional SP2 i idem INSTAL WINDOWS XP izbaci mi Check for solution online i ja to idem al nece opet da mi restartuje neda da pokrenem instalaciju :( :(
Evo e-mail robertrisonjic@gmail.com
Hvala unaprijed :)
A nemozes pravit downgrade winsa..trebas napravit fresh install..znaci format hard, iz biosa sve ispocetka, shvacas?
bil mogo objasnit jasnije jer kad se pali komp ima da stisnem F12 i da mi otvori nesto Bof ...
i ja idem da mi otvori instalaciju al necee :(
Imas na forumu temu instalacija windows 7, pa prati po koracima..bolje nego da ti ja ponovno nabrajam..
Ali prvo moras uci u bios, i postavit kao glavni boot device dvd-rom..i onda reset, i uci ce ti u instalaciju..ali znas da time gubis sve podatke?formatiranjem?
Evo ti i link za temu ..
nece ni pomocu toga kad sam tamo uso vec je bilo tako
nece ni pomocu toga kad sam tamo uso vec je bilo tako
A onda mi bas i nije jasno sto zelis, postaj sliku toga sto ti se izbaci, pa ti onda pomognem ako mogu..
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-xp-operativnog-sustava/61283.aspx