Windows 7 pitanje

poruka: 13
|
čitano: 1.376
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows 7 pitanje
Ovako ispricavam se ak tema vec postoji,zanima me koji windows 7 da stavim x64 ili x86,jer imam amd athlon 64 x2 2.0 ghz dual,jel ce mi sve radit ako stavim x86 ili moram bas x64 stavit?
SUICIDE-because the world is better place without you
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Windows 7 pitanje

svejedno ti je

17 godina

Radit ce ti sve na oba. Ako imas 4 gb rama ili vise stavljas x64, jer x86 ne podrzava toliko.

15 godina
neaktivan
Windows 7 pitanje

Koliko imas memorije?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2 gb
15 godina
neaktivan
x86 is the way to go than
It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
17 godina
neaktivan
al negdje sam procitao da zato sto imam amd athlon 64 x2 da moram imat x64 windowse,jel to tocno?
16 godina
moderator
Ryder007 kaže...
al negdje sam procitao da zato sto imam amd athlon 64 x2 da moram imat x64 windowse,jel to tocno?

nije

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

nemoras imat ako ne zelis stvar drukcije izgleda ako imas 4 ili vise GB  Rama i ako zelis da ti windows prepozna sve rame i da ih sve koristi onda tek stavljas win x 64

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
15 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...
2 gb

Onda stavi x86

17 godina
neaktivan
a el ce mi to sto utjecan na fps u igrama(uglavnom cod 4 i cod 2) jer imam 64 proc,sad svuda gledam svi kazu da stavim x64 windows to me stvarno muci
17 godina
Ryder007 kaže...
a el ce mi to sto utjecan na fps u igrama(uglavnom cod 4 i cod 2) jer imam 64 proc,sad svuda gledam svi kazu da stavim x64 windows to me stvarno muci

S samo 2GB ram s x64 Windowsima imaš lošije performanse nego s x86 Windowsima. U takvoj situaciji bolje bi bilo x64 samo ako imaš programe koji bi od toga profitirali (64-bitni Matlab, AutoCad, Photoshop, ovi-oni...). I onako je večina igara x86 (32-bitno), tako da su ograničene s do 2GB po aplikaciji a uopće ne profitiraju od x64 arhitekture.

No ako kupuješ Windowse, onda je svakako bolje uzeti x64 jer ćeš u skoorj budućnosti imati računalo koje će od toga profitirati. A možeš i već sad nadograditi RAM pa staviti 64-bitne Win, od volje ti...

SteelSeries nagradna igra - osvojite fantasticnu periferiju po izboru: http://steelseries.com/10?code=9FAXJR39
17 godina
neaktivan
ma ovaj mi je sad privremeno,jer mislim kupovat i novi hdd
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice