Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.365.678
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

jel postoji hrvatski language pack za windows 7 professional,ako ne dali ima za engleski jer mi je na sve slovenski

My xf.mirkeckiller
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 - dojmovi

Ima cijela jedna tema o tome na forumu!! Ali ,dobro ,ponovit ćemo! Probaj naći ovdje ili ovdje!!

Linkovi na jednom i drugom sajtu su sa MS servera ,znači original.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 13:07 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Pozdrav!

Instalirao sam Windows 7 Ultimate x86 i jako mi se svidio samo što imam jedan veliki problem!

Svaki put kada palim komp Windows instalira drivere za mrežnu i zvučnu karticu.Na internet se mogu spojiti ali zvuka nema.I nije to neki problem.Instaliram najnovije Realtek drivere s njihove stranice i zvuk radi...ali samo do ponovnog pokretanja računala kad se driveri opet instaliraju a u donjem desnom kutu taskbara se pojavi X preko zvučnika.Nebi mi bio problem da mi se driveri sami instaliraju,nego zato što svaki dan moram instalirat drivere RUČNO!!!

Je li netko slučajno imao sličnih problema da zna gdje je problem?Ja nemam pojma što bi moglo biti,to je nešto kao da Windows ne spremi postavke drivera kad se gasi?Neodlučan

Hvala unaprijed!

Svakim pokretanjem računala bude ovako! Svakim pokretanjem računala bude ovako!
Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Samo kratko pitanje. Može li se, i ako može kako, namjestiti da koš za smeće zasjedne u taskbaru kao ostale aplikacije? Isprike ako je pitanje već bilo, u tom slučaju molio bih samo link na to.

Ja sam isto to pokašavao ali nisam uspio!Jedino što možeš je dodati Recycle bin u Windows explorer(ako ga imaš na taskbaru).Napraviš prečac koša za smeće,odvučeš ga na taskbar(neće biti na njemu nego u Windows explorer mapi) i onda desnim klikom na Explorer možeš otvoriti Koš za smeće!

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Tomislav95 kaže...
M_dipl. kaže...

Samo kratko pitanje. Može li se, i ako može kako, namjestiti da koš za smeće zasjedne u taskbaru kao ostale aplikacije? Isprike ako je pitanje već bilo, u tom slučaju molio bih samo link na to.

Ja sam isto to pokašavao ali nisam uspio!Jedino što možeš je dodati Recycle bin u Windows explorer(ako ga imaš na taskbaru).Napraviš prečac koša za smeće,odvučeš ga na taskbar(neće biti na njemu nego u Windows explorer mapi) i onda desnim klikom na Explorer možeš otvoriti Koš za smeće!

To znam ali bih baš htio da bude ikonica dolje kao i svaka druga aplikacija koju onda mogu kliknuti i isprazniti. :)

Moguće je!!!

Nije baš kao pin to taskbar nego malo drukčije,pogledaj ovdje: http://www.sevenforums.com/tutorials/6687-recycle-bin-pin-taskbar.html

Fućkaj ga!

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Tomislav95 kaže...
M_dipl. kaže...

To znam ali bih baš htio da bude ikonica dolje kao i svaka druga aplikacija koju onda mogu kliknuti i isprazniti. :)

Ovako

potpis :D
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Na taj način ide i bilo koja druga mapa,upravo sam stavioSmijeh

Fućkaj ga!

0 0 hvala 1
17 godina
Tomislav95 kaže...

Pozdrav!

Instalirao sam Windows 7 Ultimate x86 i jako mi se svidio samo što imam jedan veliki problem!

Svaki put kada palim komp Windows instalira drivere za mrežnu i zvučnu karticu.Na internet se mogu spojiti ali zvuka nema.I nije to neki problem.Instaliram najnovije Realtek drivere s njihove stranice i zvuk radi...ali samo do ponovnog pokretanja računala kad se driveri opet instaliraju a u donjem desnom kutu taskbara se pojavi X preko zvučnika.Nebi mi bio problem da mi se driveri sami instaliraju,nego zato što svaki dan moram instalirat drivere RUČNO!!!

Je li netko slučajno imao sličnih problema da zna gdje je problem?Ja nemam pojma što bi moglo biti,to je nešto kao da Windows ne spremi postavke drivera kad se gasi?Neodlučan

Hvala unaprijed!

Nisam 100% siguran, ali mislim da možeš napraviti tako da ti za taj uređaj više Windoze ne rade same update drivera - uđi u Windows Update na kompu i odaberi taj dio koji je upitan i pogledaj desnim klikom što ti nudi.

17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

evo natjerao sam se i ja da instaliram iako sam rekao da neću prije sp1, al svak ga hvali, pa hajde i ja da vidim šta je u njemu:)

mislio sam pitati ovako sad na početku da nebi imao nekih problema koju sigurnosnu kombinaciju koristite?

antivirus/antispyware/firewall... ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
benito kaže...

AV: ESET NOD32 4

Firewall: Zonealarm firewall

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
benito kaže...

AV:Avast 5.0

Antispyware:Malwarebytes,naravnoSmijeh

Firewall:ugrađeni Windows Firewall,i mislim da mi drugi ni ne treba(kad Sygate ne radi na Win 7Viče)

Fućkaj ga!
16 godina
Windows 7 - dojmovi

Eset smart security, Malwarebytes' Anti-Malware i to je to.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 - dojmovi

Dečki ,tema o tome koji je najbolji AV i firewall ima na forumu koliko hoćete!!! Mršti se   KLIK

Pustite to u kura* ovdje!!

Svatko ima svoj najbolji i zato ,molim vas ,dosta o tome ovdje!!  Viče

Danas ,više - manje svaki bitni proizvođač AV softvera ima Windows 7 kompatibilni softver!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 12:07 (kizo2703).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

jel ima ko croatian language pack za windows 7 build 6300

BTW ona tema od jurluka gdje je stavio ne valja link pa zato pitam ovdje

My xf.mirkeckiller
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Marsel007 kaže...

Otkud si izvukao build 6300? To nije beta, to je možda alpha. Prvi build koji je bio dostupan na torrentima je bio 6900.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

The first external release to select Microsoft partners came in January 2008 with Milestone 1, build 6519. At PDC 2008, Microsoft demonstrated Windows 7 with its reworked taskbar. Copies of Windows 7 build 6801 were distributed at the end of the conference; however, the demonstrated taskbar was disabled in this build.

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 20:33 (thabigjc).
15 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

znači moram nove windowse instalirati

My xf.mirkeckiller
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Osmijeh

15 godina
Windows 7 na laptopu?

zanima me ima li netko win7 na laptopu fujitsu siemens d9500.

nije neka konfiguracija ali za ovako poslovne svrhe sasvim solidna, nadogradio sam radnu za 2 gb pa sad sve stima kako spada.

Bojim se samo da mi nece podrzavat neke drivere itd. pa ako netko ima iskustva da kaze dal se isplati ili ne pa da ne instaliravam ako nema smisla. sada imam vistu i ok je ali "nije to to". tnx

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 - dojmovi REPLY

Pozdrav,

Evo da se i ja nadovežem na sve ove silne dojmove.

Veća sam dva dana na 64-bitnoj Sedmici.

Zahvaljujem ekipi na sugestijama glede instalacijeNevinašce

Dojmovi ?

Unatoč sitnih problemima sa zvučnom i druge gluposti

sve štima o.k., svi se programi izvode odlično,  osim ........ veliko OSIM, malog blesavog programa

(French to French riječnik iz 1999. godine) koji naravno ne treba meni već

curi za posao te koja mi pije krv zadnja dva dana Viče  i blati Sedmicu dok

se ja pokušavam snaći u nakrcanom control panelu.

Ishod sukoba još je nepoznat. Možda se ohladi ili ja iskopam

neki alternativni riječnik s obzirom da ovaj ne radi nikako..

kakav compatibility mod.. s obzirom na to što  sam već isprobao

počinjem ličiti na buljookog i ćoravog system administratora.

Aj pozdravNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

citiram sam sebe zato što sam krivo napisao netreba mi build 6300 nego build 7600,

zato što jurlukov link nevalja

32bitni windows

My xf.mirkeckiller
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 15:22 (Marsel007).
16 godina
Marsel007 kaže...

citiram sam sebe zato što sam krivo napisao netreba mi build 6300 nego build 7600,

zato što jurlukov link nevalja

32bitni windows

Ti očito nisi ni pročital moj post do kraja ,niti kliknul na donje linkove ,gdje te vodi na stranice sa LP-ovima!!!

17 godina
RE: Windows 7 - dojmovi REPLY
froggybone kaže...

Pozdrav,

Evo da se i ja nadovežem na sve ove silne dojmove.

Veća sam dva dana na 64-bitnoj Sedmici.

Zahvaljujem ekipi na sugestijama glede instalacijeNevinašce

Dojmovi ?

Unatoč sitnih problemima sa zvučnom i druge gluposti

sve štima o.k., svi se programi izvode odlično,  osim ........ veliko OSIM, malog blesavog programa

(French to French riječnik iz 1999. godine) koji naravno ne treba meni već

curi za posao te koja mi pije krv zadnja dva dana Viče  i blati Sedmicu dok

se ja pokušavam snaći u nakrcanom control panelu.

Ishod sukoba još je nepoznat. Možda se ohladi ili ja iskopam

neki alternativni riječnik s obzirom da ovaj ne radi nikako..

kakav compatibility mod.. s obzirom na to što  sam već isprobao

počinjem ličiti na buljookog i ćoravog system administratora.

Aj pozdravNamigiva

ako imaš ultimate ili pro verziju,legalnu(nisam potpuno siguran za to), onda možeš skinuti i instalirati xp unutar sedmice....virtualni pc na kojem se vrti xp-  tzv. xp mode

Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 16:15 (mali.ivica87).
17 godina
RE: Windows 7 - dojmovi REPLY
froggybone kaže...

Pozdrav,

Ako imaš Ultimate ili Professional verziju, probaj dić virtualni XP, za prvu silu...

EDIT: Eh, taman je kolega iznad mene bio za trunkicu brži...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 16:18 (TomoR).
17 godina
Windows 7 - dojmovi

Pozdrav!

Hvala na sugestiji za XP ..

Ne znam kako mi nije palo napamet.

Thanks!Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Nisam vise u diru...

cuo sam da win7 ima neki novi fix koji kad skines se resetira svaka 2 sata komp??

koliko ima istine u tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da najvjerovatnije skine wga i jos ako ti makne wallpaper tadaa.. zato se kupuje org software i iskljucuje automatski update... Bogataš

16 godina
Hacker-ri kaže...

Nisam vise u diru...

cuo sam da win7 ima neki novi fix koji kad skines se resetira svaka 2 sata komp??

koliko ima istine u tome?

Od 01.03. RC verzija se počela gasiti svaka dva sata ,kaj je bilo najavljeno čim je izdana. Više - KLIK

thabigjc kaže...

da najvjerovatnije skine wga i jos ako ti makne wallpaper tadaa.. zato se kupuje org software i iskljucuje automatski update... Bogataš

WAT update ne gasi PC ,ne smanjuje funkcionalost OS-a i nije dosadan ko WGA check na Visti ,ali kad nađe nongenuine Windowse ,da ,svako toliko zacrni desktop i traži aktivaciju!!

Isključivanje update-a ,pogotovo na original OS-u?? Za svaki update ,bio on critical ili ne ,možeš izabrati dali ga skinuti ili ne i sakriti ga da ti ga više ne nudi!!

Inače ,šifra WAT update-a je KB971033 ,označen je kao Important i ne skida se automatski kao critical ,barem za sad ,do prvog SP-a ,koji izlazi krajem godine!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 18:29 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Inače ,šifra WAT update-a je KB971033 ,označen je kao Important i ne skida se automatski kao critical ,barem za sad ,do prvog SP-a ,koji izlazi krajem godine!!

Imam original OS tako da se ne brinem oko toga, ali za one sa drugim windowsima samo da ne updataju taj update i to je to?

Dali postoji mogucnost da bude problema na org OSu?

15 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

u vezi toga update-a, u mene je ukljucen automatic update i windows 7 skida sam. a ja ne znam jesu li moji windows 7 origigi.. tj. kad odem na computer properties dolje pise: windows is activated product ID: i onda ima sifra. da iskljucim automatic update ili ne?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice