Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.366.731
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Windows 7 - dojmovi
Sum_of_all_fears kaže...

Po ko zna koji put - ni 3GB, ni 4GB, nego 3.25GB.

di nađe 3.25? kod svakoga je drugačije.

imam ja jedan problem pa bi bio zahvalan svakome tko mi može pomoći. kad instaliram ati tray tools sve radi kako treba ali samo dok ne ugasim komp. sljedeći put kad ga upalim dobijem ovo na slici i ne mogu više pokrenuti att.

15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Od viška RAMa glava ne boli, a kasnije možda instaliraš koji 64-bit OS pa će svih 4GB bit iskorišteno.

ima li ikakvih problema sa 64-bitnom verzijom ili je sve isto kao i sa 32-bitnoj

negdje sam čitao da neki programi i igre ne podržavaju 64-bitnu ???

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Po ko zna koji put - ni 3GB, ni 4GB, nego 3.25GB.

imam ja jedan problem pa bi bio zahvalan svakome tko mi može pomoći. kad instaliram ati tray tools sve radi kako treba ali samo dok ne ugasim komp. sljedeći put kad ga upalim dobijem ovo na slici i ne mogu više pokrenuti att.

nije u sedmici je 3.25 tocno... pogledaj okolo malo 

16 godina
odjavljen
dejo6 kaže...

A na svakoj stranici nađeš drugačije. Ide od 3.12 do 3.25 za 32bitnu. M$ kaže da 32bit Vista prepoznaje do 3.12GB.

patch123 kaže...

ima li ikakvih problema sa 64-bitnom verzijom ili je sve isto kao i sa 32-bitnoj

Većina igara i programa radi ok. Problem su driveri za starije komponente.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
mali.ivica87 kaže...

meni na lapu traje oko 20-30sek...i ne čini mi se uopće sporo

evo koliko se meni dizu

-meni je zbrisao rezultat nakon 30 sek no   rezultat je bio 26 sek( ovaj zadnji), tako da...heheh ;))   sad sam sretan ...hahah

Ultima Cumaei venit iam carminis aetas; Magnus ab integro saeclorum nascitur ordo; Iam redit et Virgo, redeunt Saturnia regna, iam nova progenies caelo demittitur alto
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
dejo6 kaže...

A na svakoj stranici nađeš drugačije. Ide od 3.12 do 3.25 za 32bitnu. M$ kaže da 32bit Vista prepoznaje do 3.12GB.

patch123 kaže...

Većina igara i programa radi ok. Problem su driveri za starije komponente.

a i ne znam koliko bi mi se isplatilo prelaziti na 64-bitni sa ovom konfom(pod moj pc,samo stavi da ima 4 GB RAM-a)

šta misliš ?

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Imam problem sa NVIDIA(R) nForce(TM) Audio Codec Interface za 32 bitnu istalaciju, pise mi da je nema ono onaj upitnike je i pise da nije kompaktibilan a na 64 bitnu mi je sve uredu pa neznam u cemu je stos

Sala

0 0 hvala 0
17 godina
dejo6 kaže...

http://www.bayareatechpros.com/2009/05/ati-tray-tools-with-win7-64bit/

meni je pomoglo..

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Sa Win 7 x32 prešao sam na x64 hmmm..odlična je.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sayrus kaže...

Koja je razlika? Mislim u izgledu ili nečemu? Brzini?

Taj sam... :D
16 godina
neaktivan
Looka kaže...
sayrus kaže...

LOL!

64 bitni OS-evi napravljeni su da mogu registrirati više od 3.25GB RAM-a (koliko registriraju maks. 32 bitni OS-evi)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Looka kaže...
sayrus kaže...

LOL!

64 bitni OS-evi napravljeni su da mogu registrirati više od 3.25GB RAM-a (koliko registriraju maks. 32 bitni OS-evi)

Znam to, ali on je napisao da je prešao sa x32 na x64, pa jel ima razlika u nečemu osim očitavanju/iskorištavanju RAM-a?

16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Znam to, ali on je napisao da je prešao sa x32 na x64, pa jel ima razlika u nečemu osim očitavanju/iskorištavanju RAM-a?

Ne, nema Namigiva

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

Ja to što kažeš koristi više od 3.25 kao kod x32,i 20 operacija/ms radi više od x32 a što se tiče izgleta mislim Win 7..to je to..isto.

Ali snimanje,brisanje,čitanje i sve je ubrzano,meni radi abnormalno dobro još imam smeće od procesora.

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Looka kaže...

Ne, nema Namigiva

A tako znači...mislim, on je napisal da je odličan, pa si mislim nema razlike u x32 i x64, odlično je kako god okreneš...

16 godina
neaktivan
Looka kaže...
Oly_E3 kaže...
Looka kaže...

Ne, nema Namigiva

A tako znači...mislim, on je napisal da je odličan, pa si mislim nema razlike u x32 i x64, odlično je kako god okreneš...

razlika ti je u brzini izvodenja 64 bitnih aplikacija, nesto je brze ali nebitno

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Npr.prije na x32 mi je trebalo da očitam svoju kućnu wireless mrežu oko 15 sek..sada netrepnem već je tu..

I za igranje je bolja bar 5%

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 20:46 (sayrus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 - dojmovi

Ja sam sebi instalirao windows 7 ultimate 32 bit, e sada da li kada bih presao na 64 bit, da li ce svi programi koje sam si instalirao biti podrzani u 64 bit. Da li ce raditi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ctodorov kaže...

Ja sam sebi instalirao windows 7 ultimate 32 bit, e sada da li kada bih presao na 64 bit, da li ce svi programi koje sam si instalirao biti podrzani u 64 bit. Da li ce raditi.

Mislim da oće...

16 godina
neaktivan

Hoće...

16 godina
neaktivan
ctodorov kaže...

hoce, jer imas 2 Program Filesa, jedan za 32 bitne i jedan za 64 bitne tako da se 32 bitni samo instaliraju u Program Files (x86) 

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

razlika ti je u brzini izvodenja 64 bitnih aplikacija, nesto je brze ali nebitno

Ta razlika inace ne postoji jer x84 CPU i OS niti ne mogu izvoditi x64 aplikacije

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Mitsuoka kaže...

Ta razlika inace ne postoji jer x84 CPU i OS niti ne mogu izvoditi x64 aplikacije

ja mislim da ti kuzis sta hocu reci pametan si ti Namigiva Osmijeh

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

ja mislim da ti kuzis sta hocu reci pametan si ti Namigiva Osmijeh

PoljubacSmijeh

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan
ctodorov kaže...

Driveri i antivirus vjerovatno ne - morat ćeš nabaviti x64 drivere i antivirus. Ostali bi svi trebali raditi.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
sayrus kaže...

Npr.prije na x32 mi je trebalo da očitam svoju kućnu wireless mrežu oko 15 sek..sada netrepnem već je tu..

I za igranje je bolja bar 5%

Mislim da su ti postoci ipak subjektivni...

Benchmarci su pokazali da 32 bitne aplikacije rade cak malo sporije na 64 bit OS-u nego sto bi radile na 32-bitnom. Ako uzmes u obzir da imas npr 4 GB rama, i da ti je prije vidilo samo 3.25 GB, mislim da tih 700 MB nebi trebalo praviti nekakvu razliku, pogotovo u "prepoznavanju mreze" ili u igrama. Bit ce da su ti nekakvi noviji driveri u pitanju, a ne 64bit OS.

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Zdravo!

Zanima me gdje mogu nabaviti x64 drivere od ploce: ASRock ALiveNF6G-VSTA za win7.

Hvala.

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moljac kaže...

Zdravo!

Zanima me gdje mogu nabaviti x64 drivere od ploce: ASRock ALiveNF6G-VSTA za win7.

Hvala.

Imas na sluzbenoj stranici.

Tu ti je cijela lista drivera.

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Moljac kaže...

Zdravo!

Hvala.

Imas na sluzbenoj stranici.

Tu ti je cijela lista drivera.

Znam ja za to, ali tu nema drivera za win7.

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
17 godina
neaktivan
Moljac kaže...

Znam ja za to, ali tu nema drivera za win7.

to je nForce 430 čipset, za kojeg je nvidia ukinula support za sedmicu, nisam 100% siguran, probaj još potražiti, ukoliko ne nađeš moguće je da driveri za vistu rade, googlaj

Ende Neu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice