Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.368.885
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi
Faerdhur kaže...

E, ako je ovo istina, i ako istek ključa nije vezan za istek nečijeg studiranja, svaka ti čast, svaka ti dala, živ bio, velik' ti porast'o, itd.

Istek ključa nije vezan za istek studiranja, jedino pristup MSDN AA-u jest.

Što god od softvera nabaviš preko servisa dok si student možeš koristiti koliko te volja, jedino ograničenje je da softver smiješ koristiti samo u nekomercijalne svrhe.

16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Neznam dali tu smijem stavit problem: imam windows 7 ultimate retail 64x i kad ga stavim u sleep mode i ponovno pokrenem pojavi se blue screen i komp se restarta kasnije je sve u redu! Dali je to problem do windowsa ili ..... na xp je sve radilo! Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Neznam dali tu smijem stavit problem: imam windows 7 ultimate retail 64x i kad ga stavim u sleep mode i ponovno pokrenem pojavi se blue screen i komp se restarta kasnije je sve u redu! Dali je to problem do windowsa ili ..... na xp je sve radilo! Hvala!

Imas temu ovdje.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
kizo2703 kaže...
Scorpyo kaže...

Evo ja povoljno prodajem Ultimate Retail. Cijena prava sitnica, 1300 Kn.

Kad već prodaješ ,pogotovo po toj cijeni ,masno to podebljaj ,stavi u oglase!!

Stavio sam u oglase, ali posto se poveo razgovor o cijenama naveo sam i ovdje.

Failure is always an option...
15 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Evo da i svoj dojam podjelim. Svaka čast microsoftu na ovom operativnom sustavu. Inslatacija je jednostavna do bola, traje samo 18 min (barem je meni trajala), sve sam automatski instalira, drivere, dodatke.... Nema više sjedenja za kompom po 2-3 sata, čekajuči da se dobri stari XP instalira. Može ga skoro svaki komp pokrenut. Moj je star 5 godina, ima 512 MB rama, proc 2.5 GHz, grafa neka relativno slaba... I sve dela ko podmazano. Aero bez problema dela. Jednino mrvicu zašteka kada se gasi neka aplikacija koja pojede malo vše rama.. Al sve u svemo odličan OS. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sta ti radis kad instalacija xp-a traje 2-3 sata?! Meni oko 45 min, a sinoc sam isto instaliro, i na moje iznenađenje trajalo je manje od pol sata. Ne znam zasto... A ev upravo se instalira sedmica. Gotovo u 20-25 min
Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Može li mi reći neko one brojeve (7600.bla bla bla) od orginal windows 7 x64 ultimate i gdje si ja to mogu pogledati na pc?

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
17 godina
jurluk kaže...
Sta ti radis kad instalacija xp-a traje 2-3 sata?! Meni oko 45 min, a sinoc sam isto instaliro, i na moje iznenađenje trajalo je manje od pol sata. Ne znam zasto... A ev upravo se instalira sedmica. Gotovo u 20-25 min

A ako u instalaciju uračunaš i vrijeme dok instaliraš drivere za chipset, zvuk, mrežu i ostala čudesa koja Win7 instalira odmah? razvuče se to onda i na još više ;)

16 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

Može li mi reći neko one brojeve (7600.bla bla bla) od orginal windows 7 x64 ultimate i gdje si ja to mogu pogledati na pc?

skini Magical Jelly Bean Keyfinder, barem to ako sam te dobro shvatio

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

BannedOnThisForum kaže...

skini Magical Jelly Bean Keyfinder, barem to ako sam te dobro shvatio

Ne. To je alat za otkrivanje i čuvanje registracijskog ključa. Njemu treba otkrivanje verzije builda Windowsa. Ovako bi trebao ići savjet o tome.

liberate tutemet ex inferis
17 godina
kc-kb kaže...

7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD

Vidi ovdje, kao i kako provjeriti Hash, tj. MD5:

http://www.mydigitallife.info/2009/07/24/windows-7-rtm-build-7600-16385-official-sha-1-and-md5-checksum-hash-for-original-msdntechnet-dvd-iso-images/

17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Konačno sam stavio Windows 7 Professional na Asus M50Vn laptop, ohrabren nekim kolegama. U dva dana sam satima trpao gotovo sve stvarčice koje sam imao instalirane i na Visti x64 Business.

Prvi dojam?

plus: bolje baratanje memorijom i bolja raspodjela poslova jezgri, Asusova dobra podrška drivera i alata za Windows 7 za spomenuti stroj - nekako imam dojam da u kombinaciji Windows 7 i Asusovih programa za laptop sve radi kao optimizirano jedno za drugo poput Apple strojeva.

minus: nakon 40-ak sati intenzivnog instaliranja i deinstaliranja, isprobavanja stvarčica, još nisam naletio na zamjerku samome OS-u, što ne znači da se neće pokazati uskoro ili poslije.

Za ozbiljnije dojmove možda nabacim koji post za par mjeseci.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

zanima me kako sad mogu instalirat win7 na vise kompova( original)?

na drugima instaliram ali ne aktiviram preko neta ili?

EDIT: kako namjestit 2 monitora tako da se npr neki programi automatski otvaraju na jedan, npr. da mi se firefox otvara na second monitoru automatski cim je otvorim

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 23:24 (Hacker-ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hacker-ri kaže...

EDIT: kako namjestit 2 monitora tako da se npr neki programi automatski otvaraju na jedan, npr. da mi se firefox otvara na second monitoru automatski cim je otvorim

-kakve veze ima original i broj instalacija? Misliš licenca-aktivacija...? Instalirati možeš dok se DVD ne podere.

-bez aktivacije nećeš dugo opstati.

Kako namjestiti 2 monitora...? -pa probaj što ti prvo padne napamet, hint: primi mišem prozor i nosi ga malo okolo... -gdje ga staviš tu će i ostati. Predhodno aktiviraš željenu opciju u driveru da radi u dual (nasuprot clone) modu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...
Hacker-ri kaže...

-kakve veze ima original i broj instalacija? Misliš licenca-aktivacija...? Instalirati možeš dok se DVD ne podere.

-bez aktivacije nećeš dugo opstati.

Kako namjestiti 2 monitora...? -pa probaj što ti prvo padne napamet, hint: primi mišem prozor i nosi ga malo okolo... -gdje ga staviš tu će i ostati. Predhodno aktiviraš željenu opciju u driveru da radi u dual (nasuprot clone) modu.

1. pricam o aktivaciji da

2. bez aktivacije cu opstat kao i sa betom, od 7100 pa sve do originala bez nekih vecih problema

3. tako mi ne radi, ako ga stavim na jedan monitor, i ugasim program, sljedece paljenje on se opet pali na primary monitoru

17 godina
Windows 7 - dojmovi

Sto se tice gasenja programa, ako se dobro sjecam ako ga ugasis i pritom drzis ctrl onda windowsi zapamte postavke tog prozora (lokacija, dal je bio maximimizran bla bla). Negdje sam to citao, nisam siguran.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Sto se tice gasenja programa, ako se dobro sjecam ako ga ugasis i pritom drzis ctrl onda windowsi zapamte postavke tog prozora (lokacija, dal je bio maximimizran bla bla). Negdje sam to citao, nisam siguran.

probat cu veceras pa javim... hvala

17 godina
pod009 kaže...

Ima li itko Netgear WG311 V3 na win7? javite radi li

radi i to bez problema....

www.apriliabase.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 17:19 (bikerbj).
15 godina
protjeran
Windows 7 - dojmovi

Imam pitanje,, zanima me gdje mogu skinuti W7 ultimate ,, trazio sam po raznim stranicama i torrentima al nista sta valja ...

Zaba Davi Rodu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iNo_bhf kaže...

Imam pitanje,, zanima me gdje mogu skinuti W7 ultimate ,, trazio sam po raznim stranicama i torrentima al nista sta valja ...

Pa na torrentima odakle i svi skidaju pa i ja.

Ti si slijep očito kada nemožeš naći, pa pogledaj commente pa prema tome se ravnaj dali radi ili neradi i po size-u windowsa.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
bikerbj kaže...
pod009 kaže...

Ima li itko Netgear WG311 V3 na win7? javite radi li

radi i to bez problema....

Jesi siguran? Probat ću uskoro

Hvala

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Pa na torrentima odakle i svi skidaju pa i ja.

Ja mislim da bar informatički pismeni ljudi sa ovog foruma, kad već ostali naginju piratluku, mogu žicati key od nekog studenta koji ima MSDNAA Windows 7 Professional. I to od nekog Linux freaka koji mrzi Microsoft. Ja sam tako nabavio svoj ključ da slijedećih mjeseci testiram Win7 prije nego kupim. Tako nema potrebe za torrentima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 8:23 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Ja mislim da bar informatički pismeni ljudi sa ovog foruma, kad već ostali naginju piratluku, mogu žicati key od nekog studenta koji ima MSDNAA Windows 7 Professional. I to od nekog Linux freaka koji mrzi Microsoft. Ja sam tako nabavio svoj ključ da slijedećih mjeseci testiram Win7 prije nego kupim. Tako nema potrebe za torrentima.

Čuj ,imam i ja jednog takvog u familiji ,koji već 5 godina na PC-u nije imal ništa drugo osim Linuxa i sve nas ostale uvijek ''ubijal'' u pojam da smo robovi MS-a ,ali čim je probal Sedmicu i onda saznal da može dobit svoju kopiju ,odma je skinul i instaliral i sad više ništa drugo ne koristi!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 11:49 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Čuj ,imam i ja jednog takvog u familiji ,koji već 5 godina na PC-u nije imal ništa drugo osim Linuxa i sve nas ostale uvijek ''ubijal'' u pojam da smo robovi MS-a ,ali čim je probal Sedmicu i onda saznal da može dobit svoju kopiju ,odma je skinul i instaliral i sad više ništa drugo ne koristi!!

LOL Smijeh

16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

LOL Smijeh

Da ,i?!

OK ,nisam dovršil - radi se o bratiću - kad smo ga brat i ja pitali jel hoće dat svoju kopiju Sedmice sa MSDNAA ,pošto to njemu ne treba ,čim je skinul i probal ,nakon dva dana reko je - nema šanse!!

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Da ,i?!

Nema ništa "i". Smijao sam se cijeloj toj situaciji. Preporučam da uhvatite nekog Linux vjernika sa faksa za Windows 7 ključ, a na kraju ispada da i takvi likovi prelaze na Windows. Osmijeh

17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Može se preko MSDNAA dobiti još licenci, samo treba ispuniti neki formular na MSDNAA sajtu ili kontaktirati admina na faksu!

EDIT: Formular se zove Request Customer Support

Request Customer Support Request Customer Support
What is the purpose of life? -It ends.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 13:13 (D4RKL1NG).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Nema ništa "i". Smijao sam se cijeloj toj situaciji. Preporučam da uhvatite nekog Linux vjernika sa faksa za Windows 7 ključ, a na kraju ispada da i takvi likovi prelaze na Windows. Osmijeh

Koja vjera kad je nekaj takvo zabadava ,i kad nema ograničenja - ostaje mu licenca i kad završi faks! Jedini problem je promjena PC-a ,jel to su vjerojatno OEM ključevi.

D4RKL1NG kaže...

Može se preko MSDNAA dobiti još licenci, samo treba ispuniti neki formular na MSDNAA sajtu ili kontaktirati admina na faksu!

EDIT: Formular se zove Request Customer Support

Baš ću reć da proba!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 13:25 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Koja vjera kad je nekaj takvo zabadava ,i kad nema ograničenja - ostaje mu licenca i kad završi faks! Jedini problem je promjena PC-a ,jel to su vjerojatno OEM ključevi.

Trebali bi biti retail ključevi

What is the purpose of life? -It ends.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

dali neko zna kako instalirati drivere za canon isensitive lpb2900 printer

na njihovim stranicama nema drajveri za 64x windows 7

proba san priko xp moda ali mi nece virtual xp da ocita printer

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice