Nisam pratio citav thread ... no eto jos iskustva sa 7-icom i to problema.
Instalirao sam na laptop (Dell XPS 13) Professional x64 i na njemu sve super radi, ukljucujuci WWAN modul ... no jedan dan sam trebao nesto isprintati u autu (imam u autu uvijek Canon BJC-85), spojim ja printer na lap i gle .. ne radi, nema drivera. U Visti su uredno bili.
Instalirao ja na desktop Ultimate x64 i kad tamo nema drivera za Adaptec 2940-UW (je da je prastara kartica, no vrlo upotrebljiva i dan danas za DAT uredjaj) ... kad gle .. u Visti su bili.
Uglavnom extractao sam drivere iz Viste x64, stavio ih na 7-icu i sve je uredno proradilo ... no ne svidja mi se cinjenica da su poizbacali drivere koji su u Visti bili. Istina, radi se o starijem hardveru, no opet zasto bi kupovao novi SCSI kontroler ako mi ovaj radi savrseno.
Inace ... 7-ica je daleko brza i ugodnija za rad na desktopu na kojem je Vista radila OK, no ne i savrseno (Phenom x4 9650, 8 GB, WD Caviar Black 640 GB sistemski disk). Bilo je nesto malo glupiranja oko instalacije SQL Servera 2008 i Visual Studia 2008, no sve se rijesilo.
Trebao si ići na Windows Update - meni je pola drivera ponudilo tamo za skinuti.
Ma šta pola? Meni skoro sve.