Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.363.028
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koje su najznačajnije promjene sučelja u odnosu na Vistu?
Možeš li dodati par screenshot-ova?
ma microsoft opet radi...khm...jel' te...
Gdje mogu skinuti drivere za Windows 7??
Na netu,odgovaraju svi driveri od Viste x86.
zanima me samo kolko podrzava rama windows 7 - 32 - bitna verzija??
plz hitan odgovor...tnx

zanima me jos jedno pitanje za frenda..dal je taj win 7 zahtjeva u igricama kao vista ili kao običan win xp ???
na cemu igre bolje rade visti ili na 7 jel ti bilo kakvih rusenja dok si igro
Ljudi mješaju glatkoću izvođenja dx9 i dx10 naslova. Dakle situacija je slijedeća: igre u dx9 modu rade podjednako dobro na XPu i Visti (pa tako i 7mici), dok dx10 mod (Vista/7 only) zahtjeva jače strojeve - prvenstveno grafičke kartice.
Ovo govorim iz vlastitog iskustva sa Vistom, a kako se govori da će Win7 biti manje zahtjevni, za pretpostaviti je da će na njima stvar raditi još glađe u dx9 (dok je dx10 opet pitanje..).

Koliko procesa imaju "frisko" instalirani windowsi 7?
Ja imam xp i sad mi kaže windows genuine softver i sada što da kupim Vistu ili sedmicu???Što je bolje za igre i ne baš tako jake konfiguracije?
Hvala
Koliko procesa imaju "frisko" instalirani windowsi 7?
Pa sedmicu nemožeš još kupiti jer nije ni izašla. Jedino ako ćeš čekati koju godinu,dvije...
ponavljanje priče davnih dana s
win98 -> 2000 - xp
instalirao sedmicu u dualboot-u i kad dođem kući ću je malo isprobat.
vidio sam je nakratko(zakon je za betu i uopće),al smo išli kod frendova.
kad dođe finalna xp ide u mirovinu.
a jel znate gdje se mogu nabaviti prastari windowsi(oni kao 95).imao sam 95 ali bi ih htjeo još malo isprobat da vidim kakvi su u usporedbi sa xp i 7.ima onaj windows whistler(il kak već),zakon mu je start menu.
Upgrade sa 6956 je zeznuo stvar; prepoznata je samo jedna jezgra, a iskljucivanje mrezne (laptop) dokle komp radi uzrokovali je rusenje. Cista instalacija 7000 na formatiranu particiju je popravila sve probleme, i evo vec par dana radi kao glavni OS na laptopu. Ostali sitni bugovi sa Live Meshom i Visual Studiom 2008, ali nista bitno, sustav se ne rusi sto je najglavnije. U stvari, jos se nije niti jedanput srusio, od kada imam zadnih par buildova (nije da se niti Vista rusila, ali je bula puuno sporija).
imam problem,nemogu otvoriti desktop gadget gallery.kliknem na to i ništa se ne događa.

postoji li bilo kakva fora da se može build sa 6801 stavit na 7000?

imas mozda wireless PCI adapter???