Ovako , formatirao sam zadnjih 9 godina puno tisuca puta pa da ne bude da nisam to nikad radi :) Cak u jednom danu 6 puta ^^ Ima tko da je vise :P (naravno sa svim popratnim programima :) )
Ovako , imam problem tj malo vise njih.
Imao sam Vistu i na nju sam nakacio win 7 rc... Nakon nekog vremena odlucio sam ovaj novi nakacit Wind 7 RTM Ultimate.
I tu se desio problem. Skinio sam ga kao .iso file sve lijepo kao i svaki put skurio na dvd i pokrenio! Kad odjednom nece mi pokazat u my computer uopce to sto sam snimio, samo nesto ctsc ili slicno ili jednom udp
i nema sanse da se pokrene. Probao sam Naravno 3 puta s nerom , boot dvd premda je i sama instalacija boot imala i ne potrebno je napravit boot , svejedno sam napravio , s bootom , bez boota , pa cak i unrar .iso file (tu sam jedino dobio prikaz windowsa u my computer i mogao pokrenit instalaciju) . Pa sam isao dalje probrat , s onim win 7 programom za przenje , opet isto nista .... pa sa power iso nista...
To me sve izludilo pa sam onda pokrenio onu instalaciju s harda i naravno doslo je do odabira particije ali ne i advance option za formatiranje ....Nista bubnio sam ja install i sve sredio i instalirano se to ali naravno
stari win ostali na kompu i C particiji sto me smeta .
Odmah sam probao napravit clean install i format ! Ubacim ja sve te silne dvd , u biosu postavim da boota s dvd-a i nista :) samo _ trepti i trepti , kao da nije boot dvd .
Ubacim ja win xp , sve radi , boota i dodje taman do onoga kad je sve prebacio na hard i onda PUFF poznati plavi ekran ! Ubacio ja win xp sa sp2 opet drugi cd nece .... Ubacio ja xp sp3 nece ni taj :)
Procitao sam ono da se obrise Windows old. ali nedozvoljava mi da to obrisem sve . Nece i nece .
I sad jednostavno ne znam sto napravit . Nisam vise pametan . Mozda da nakacim vistu pa sve probat s Vistom!
Ako ima tko nekakvu ideju molio bi pomoc !
Hvala unaprijed!