Windows 7 major problemi :)

poruka: 3
|
čitano: 1.530
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako , formatirao sam zadnjih 9 godina puno tisuca puta pa da ne bude da nisam to nikad radi :)  Cak u jednom danu 6 puta ^^ Ima tko da je vise :P (naravno sa svim popratnim programima :) ) 

Ovako , imam problem tj malo vise njih. 

Imao sam Vistu i na nju sam nakacio win 7 rc... Nakon nekog vremena odlucio sam ovaj novi nakacit Wind 7 RTM Ultimate.

I tu se desio problem. Skinio sam ga kao .iso file sve lijepo kao i svaki put skurio na dvd i pokrenio! Kad odjednom nece mi pokazat u my computer uopce to sto sam snimio, samo nesto ctsc ili slicno ili jednom udp 

i nema sanse da se pokrene. Probao sam Naravno 3 puta s nerom , boot dvd premda je i sama instalacija boot imala i ne potrebno je napravit boot , svejedno sam napravio , s bootom , bez boota , pa cak i unrar .iso file (tu sam jedino dobio prikaz windowsa u my computer i mogao pokrenit instalaciju) . Pa sam isao dalje probrat , s onim win 7 programom za przenje , opet isto nista .... pa sa power iso nista...

To me sve izludilo pa sam onda pokrenio onu instalaciju s harda i naravno doslo je do odabira particije ali ne i advance option za formatiranje ....Nista bubnio sam ja install i sve sredio i instalirano se to ali naravno 

stari win ostali na kompu i C particiji sto me smeta .

Odmah sam probao napravit clean install i format ! Ubacim ja sve te silne dvd , u biosu postavim da boota s dvd-a i nista :)  samo _ trepti i trepti , kao da nije boot dvd .

Ubacim ja win xp , sve radi , boota i dodje taman do onoga kad je sve prebacio na hard i onda PUFF poznati plavi ekran ! Ubacio ja win xp sa sp2 opet drugi cd nece .... Ubacio ja xp sp3 nece ni taj :) 

Procitao sam ono da se obrise Windows old. ali nedozvoljava mi da to obrisem sve . Nece i nece .

I sad jednostavno ne znam sto napravit . Nisam vise pametan .  Mozda da nakacim vistu pa sve probat s Vistom!

Ako ima tko nekakvu ideju molio bi pomoc ! 

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kratko i jasno - ne znam otkud si skinul .iso sa RTM-om ,ali očito nije bootable!! Jedino kaj možeš napraviti naći neki drugi i skinuti ga ,direktno ga otvoriti sa Nero Burning rom-om i spržiti. Ovaj koji imaš je očito prerađivan i nije dobro spakiran u iso.

A ako ne rade ni XP cd-i i pojavljuju ti se BSOD-i ,trebalo bi probat stavit drugi čitač-pisač u PC i probat ponovno.

I da ,ako ništa drugo ne radi ,probaj sa Vistom ,ništa te sad više ne košta (osim još malo živaca)!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 0:06 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad ga skines otvori iso. file pa onda sprzi obicno ne bootable,prije toga imaj vistu ili xp instaliran,normalno pokreni instalaciju iz my computer pa dvd rom...

oznaci neku, pa dugme advanced, onda mozes tu formatirat, spajat, brisat...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice