Windows 7 i kopiranje diska

poruka: 4
|
čitano: 1.275
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, imam jedno računalo na kojem se nalazi windows xp. Računalo ima dva profila zaštićena lozinkom. Kada hard iz tog kompjutera spojim na drugim kompjuter na kojem se nalazi windows 7 i pokušam kopirati sadržaj, javlja mi grešku da samo vlasnik profila ima pravo pristupa. Kada pođem u properties od tog direktorija i sebi dam pravo kao power user, dobijem pravo ući u direktorij ali ne pristupiti podacima. Kada sam sebi davao prava, dao sam i za sve podfoldere.  

Što napraviti da te podatke kopiram na svoj hard???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 i kopiranje diska

Pokušaj prebaciti podatke na računalu s Linuxom. Ako opet nemožeš naći računalo s Linuxom, skini si neku manju Linux distribuciju (Slax, Puppy, SliTaz..) , te ju stavi na USB stick, pa pokreni taj Linux sa sticka, ubaci hard u to računalo, te prebaci podatke.

16 godina
odjavljen

Jesi išao po ovim uputama?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 i kopiranje diska
Sum_of_all_fears kaže...

Jesi išao po ovim uputama?

Nisam, ali sam se po ovim postavkama vrtio. Pogledat ću kad dođem doma, ali mislim da bi ovo moglo biti rješenje mojih problema. Javim rezultat. Tnx ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice