Instalirao sam si na laptop windows 7,s obzirom da je to komp sa vrlo skromnim hardverom vrlo sam ugodno iznenaden s novim windowsima,iako sam sve pohvale istog citao u bug-u i na ovom forumu pa sam to donekle i ocekivao,al ponavljam,sustav je stvarno dobar,po mome skromnom misljenju.Sad me zanima sljedece,mislim si instalirati i na stolni pc koji ima malo jace komponente pa da isprobam koju igru da vidim kako to izgleda sa novim directx-om.Nisam imao priliku vidjeti niti jednu igru na visti pa me zanima dali se isplati instalirati,jeli mnogo bolje od sadasnjeg xp-a,naravno da je,pretpostavljam reci ce te,al opet.Eto hvala na odgovorima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL
Pa moga si to postat u temi "Windows 7 - Dojmovi"
ja na njemu bez problem igram Far cray2 .fear2 i fuell of war ..ove igre su preko 11gb..sa grafickom radeon 3600 serie... klanjam mu se
Ma zanima me u kako izgledaju igre u dx10 odnosno dx11 sada u sedmici.Nisam imao prilike do sada kod nikoga vidjeti kako izgleda igra u visti,samo sam vidio jednu malu sliku u bug-u prikaza razlike izmedu dx9 i dx10,ali to nije dovoljno da mi prikaze stvarno stanje.I sada se dvoumim dali da si instaliram i na stolni sedmicu?? Graficka mi je inace nvidia 9600gt na stolnom,ona kao sto znate podrzava dx10 ali ne i dx11,uostalom graficke sa podrskom za dx11 niti nisu jos izasle koliko je meni poznato!