Windows 7 i gta 4?

poruka: 30
|
čitano: 15.852
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 i gta 4?

Prvo pitanje je da li moze gta 4 da widnows 7

Drugo pitanje je : cuo sam da se na widows 7 nemogu iskljuciti automatski updatei, da li je istina

MBO Gigabyte ep43 - s3l CPU Intel core2quad 2,33GHz 4MB RAM 2x2GB OCZ gold HDD Hitachi 500GB VGA GeForce 9800GE 512mb DVD±RW LG (obicni) Kućište Thermalthake SopranoRS window Napajanje 550W Tipkovnica Logitech G11 Miš Logitech MX518 Monitor Samosung T200 20''

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 i gta 4?

Naravno da može gta4 na sedmicu, zašto nebi mogo!? A za drugo neznam, ali to i nebi bilo baš dobro jer si često instaliratm windowse pa bi mi potrošilo mojih 10gb.

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600+ 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
17 godina
Windows 7 i gta 4?

Automatski update se može isključiti, barem na buildu 7057.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako da pokrenem instalaciju windowsa ako mi je sad xp a da ne formatiram disk?

MBO Gigabyte ep43 - s3l CPU Intel core2quad 2,33GHz 4MB RAM 2x2GB OCZ gold HDD Hitachi 500GB VGA GeForce 9800GE 512mb DVD±RW LG (obicni) Kućište Thermalthake SopranoRS window Napajanje 550W Tipkovnica Logitech G11 Miš Logitech MX518 Monitor Samosung T200 20''
17 godina
neaktivan
W3ha kaže...

moraš imat dvije particije i kada instaliraš odaberi onu na kojoj nije xp.
OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
W3ha kaže...

a jel nikako nemogu samo prebaciti sa xp-a na 7cu
16 godina
neaktivan
Windows 7 i gta 4?

mogu ti ja reći da gta 4 i smeće jako dobro ide

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
W3ha kaže...
djdomi kaže...
W3ha kaže...

a jel nikako nemogu samo prebaciti sa xp-a na 7cu
 možeš preko cd-a od xp-a formatirat particiju od xp-a, pa instalirat 7.
OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
16 godina
neaktivan
Windows 7 i gta 4?

za gta 4 sam cuo sve najbolje ,,,,a sto se tice konfe za gta 4 cuo sam sve najgore

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
W3ha kaže...

Prvo pitanje je da li moze gta 4 da widnows 7

Drugo pitanje je : cuo sam da se na widows 7 nemogu iskljuciti automatski updatei, da li je istina

Naravno da mogu sam treba znat ,,samo ugasis update service ili odes u control panel i standarno kao i na visti i xp-u u seacuritiu ugasis :D

Paty
16 godina
neaktivan
klimama kaže...

Automatski update se može isključiti, barem na buildu 7057.

Nema veze sa buildovima nema tu nikakve razlike svi su onii isti ,,tj imaju iste opcije :D

sam je razlika u aktivaciji :D

Paty
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 1:46 (vice).
15 godina
neaktivan

meni gta4 bolje vrti win7 nego xp i to na athlon x2 5600+,hd3850,2gb

15 godina
neaktivan

ljudi spašavajte! instalirao sam si GTA 4 na win 7 i normalno da mi ne radi kako treba.4 put sam ga instalirao i 3 različita moda stavio i na visti sam ga prošao 2 put.  ali šta mi se dešava? kad romana  vozim odmah ispočetka, zapne mi slika svaki put kad želim skrenit sa tipkama d ili a a inače kad vrtim mišom sve bez problema radi. Imam dobru grafulju i ostalo ali neće i gotovo. izludio sam i neznam do ćega je. čak sam išao promijeniti cijelu tastaturu jel sam čak mislio da je do nje. nije normalno... šta da ja sad radim do čega to more biti???

15 godina
neaktivan

nevalja ti instalacija

15 godina
neaktivan

mislim ipak da je crack ili možda patch

15 godina
neaktivan

stavi path prvi ima ih ukupno 5 prvi patch rješava te robleme....znaci otklanja trzanje kada ideš ljevo i desno.....

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

e tigru spasio si me. nema radi kao sat! stavio sam prvi peč i dere .. puuuno bolje radi nego sa vistom

falaSmijeh

15 godina
neaktivan

još jedan savjet ako ti igrica radi dobro nemoj instalirati ništa od petcheva naravno samo prvi.......jer ako instaliraš petch 2 nečeš moci proci misiju koja ti se nalazi u internet kafeu......kada je pech 2 instaliran neda pristupiti racunalu u misiji da pošalješ mail........

15 godina
protjeran
Windows 7 i gta 4?

zašto ja nemogu to igrat na win 7, bez patcha šteka, koji god patch da stavim dobijem pri pokretanju: Fatal error 500 ili tako neki broj...

probao sam jedan po jedan svih pet patcheva i stalno Fatal Error dobijem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 i gta 4?

ljudi imam ovaj laptop ---------------http://www.hgspot.hr/51742/prijenosno-racunalo-hp-pavilion-dv7-3190em-wg616ea-

i gta 4 kupio orginal cd

instrukcije kažu da stavim cd 1 u dvd-rom drive i ja stavim a ne želi očitat cd šta da radim???!!kako da pokrenem instalaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hmm, jel možeš oba cda skopirati na disk u jednu mapu??

14 godina
neaktivan

mogu se iskljucit i ja sam iskljucio kd sebe inace svaki mdan sam trosio po 400 mb :)

14 godina
neaktivan
Windows 7 i gta 4?

molim vas da  mi pomognete ! gta 4 mi stopa ne znam do cega je graficka mi je 512 mb ATI Radeon HD 4350 , RAM 2 Gb , procesor intel 1 core 2 procsora 3.0 megaherca ! i opet mi stopa ???????????? pomazitee

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 i gta 4?

do konfe je

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa kak cu je nastimat ? hvala

15 godina
neaktivan
lex de core kaže...

pa kak cu je nastimat ? hvala

pa nemas sta stimat imas preslabu grafu i procesor za tu igru da radi optimalno

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan
lex de core kaže...

molim vas da  mi pomognete ! gta 4 mi stopa ne znam do cega je graficka mi je 512 mb ATI Radeon HD 4350 , RAM 2 Gb , procesor intel 1 core 2 procsora 3.0 megaherca ! i opet mi stopa ???????????? pomazitee

em ti je grafička preslaba em gta iv trži najmanje 4 jezgre... nova konfa ti je rješenje a tu prodaj

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 17:38 (mesomeone).
15 godina
mesomeone kaže...
lex de core kaže...

em ti je grafička preslaba em gta iv trži najmanje 4 jezgre... nova konfa ti je rješenje a tu prodaj

Meni radi na dve jezgre od 2.66 ghz

take no prisoners comrade!
15 godina
Re: Windows 7 i gta 4?
lex de core kaže...

ja na svojoj konfi (konfa pod moj pc) mogu igrati gta4 uz nekakvih 25-30 fps-a  na nekakvih medium-high. Trebalo bi ti raditi bolje neg meni jel imas bolji proc ali stavi si jos 2gb rama.

take no prisoners comrade!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice