€ ima li nacina da win7 prebacim na CD(nemam CD za win7) jer bi instaliro braticu? €
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
€ ima li nacina da win7 prebacim na CD(nemam CD za win7) jer bi instaliro braticu? €
što će ti win7, pa instaliraj mu svoj OS
pa instaliraj mu svoj os :)
misliš ovaj instalirani sa hdd prebacit na cd? nikako
Ili zamoli nekog kolegu tko ima win7 na cd-u ili dvd-u kako ko da ti posudi a večina ih ima u rezervi za svoj komp kad im padne sustav!
da imam prijateja koji ima win7 koji se nakon 3 mj. gasi svakih sat vremena ali ima i pravi pa neznam hoce li mi podvalit jer je bezobrazan
da imam prijateja koji ima win7 koji se nakon 3 mj. gasi svakih sat vremena ali ima i pravi pa neznam hoce li mi podvalit jer je bezobrazan
Pa kakav ti je onda to prijatelj ?
to se i ja pitam
Koji se nakon 3 mjeseca gasi svakih sat vremena..omg..
To su svi buildovi sedmice prije RTM verzije. Dakle, svi manji od 7600.
start - run - winver - 6.1.7600 je ona koju svi imaju (bez SP1!), prvi build je bio 69xx (to je onaj koji je dospio na torrente). Javna beta je bila 7000, prvi RC je bio 7100, 72xx su bili kandidati za RTM (mislim da su ti bili Escrow). Ako se dobro sjećam :/
Nakon 1.6 prošle godine (ili tako nešto) prošle godine svi non-RTM buildovi se gase svakih 2-3h.
Ukopcas komp. u masinu za suđe i prebacis Windows na stik i onda inst. kuzis:)
Ne.
Najjednostavnije je da CD pogon zamijeniš sa DVD pogonom - jako su jeftini (i OS instaliraš sa DVD-a).
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
Dobro da nisi pitao jel moze na disketama 
Pa ni prosli windowsi nisu dolazili na CDu. Tek pred-prosli LOL
Bolje se pozabavi da mu instaliras windowse sa USB sticka ako mu BIOS podrzava boot sa sticka.