ak stavim PS2 tipkovnicu ond ce radit ili...
Windows 7 (7057)
- poruka: 176
- |
- čitano: 37.795
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
stavio sam PS! tipkovnicu i mogu uc u bios ali opet mi nece bootat dvd. Koja je razlika ako pokrenem instalaciju s xp-a
-nebi trebalo biti razlike (ne upgrade nego nova instalacija), ali ako ti u bootanju ne radi DVD onda bez kopiranja na HDD vjerojatno neće proći instalaciju.
dvd je boobatibilan ali nezznam zas nece, na drugom kompu sam s tim dvd-om instaliro i htijelo je bootat odma ,,znaci da pokusam ovak iz xp pokrenut instalaciju
A kako si spržio Windows 7? Je si li spržio kao Image? Ja spržim s pomoću Nero kao image i stavim na 4x, i sve radi O.K.
A kako si spržio Windows 7? Je si li spržio kao Image? Ja spržim s pomoću Nero kao image i stavim na 4x, i sve radi O.K.
Ne znam koji Nero imaš. Kod mene je Nero 7. To se može i s Nero 6 i svim novijim. KOd Nero 7 ideš oavako: Otvoriš Nero i s lijeve strane klikni na Nero Expres, zatim klikni na Image, Project, Copy koje se nalazi s lijeve strane > Disc Image or Saved Project, zatim će ti se otvoriti mogućnost da pronađeš .iso datoteku od Windows 7, kad ju pronađeš stavi je u File name i onda Open. Zatim slijedi upute i to je to. Dobro bi bilo da prije toga namjestiš Nero da prži x4 (4 puta). To će biti sporije, ali učinkovitije.
sad sam probo sprzit s poweriso pa budem probo
Jel i u ovoj verziji directX nije kompatibilan sa starim 9.0c, pa treba ručno instalirati ako mislim igrati igre (civ, pes)?
LJUDI POMAGAJTE!!!!!
skino sam s torrenta build 7057 i pokrenem ga odma kad sam upalio comp,sve je bilo dobro sve dok se nije prikazalo gdje zeli da ga instalira,vec prije je bila napravljena particija pa windows 7 (66gb) ali na listi particija sve je prazno.
cuo sam da se neki kablovi moraju odspojiti s harda
hoce radit ak instaliram build 7000
Kada budem prelazio s builda 7057 na RC, trebam li ponovo raditi čistu instalaciju ili je moguće samo napraviti upgrade na RC?
Zanima me još hoće li sve novosti koje će biti uključene u RC biti dostupne kroz windows update na 7057, tako da ne moram ništa ponovo instalirati?
LJUDI POMAGAJTE!!!!!
skino sam s torrenta build 7057 i pokrenem ga odma kad sam upalio comp,sve je bilo dobro sve dok se nije prikazalo gdje zeli da ga instalira,vec prije je bila napravljena particija pa windows 7 (66gb) ali na listi particija sve je prazno.
cuo sam da se neki kablovi moraju odspojiti s harda
hoce radit ak instaliram build 7000
Evo ja beta verziju 7057 koristim kao glavni OS i jedino što sam od grešaka primjetio je to da mi TV tuner ne radi kako treba tj. sliku na npr. analognoj televiziji ne vidim jer je sve bijelo ali nadam se da će se to riješiti u RC verziji koja izklazi krajem 5 mjeseca....
el ne izlazi rc verzija 10.4
poz!
instalirao sam 7icu i imam problem wireless D-Link GWL- driverima, tj instaliram ih ali ne funkcioniraju,skinio sam i za vistu drivere, samo što su oni kao folder i par file-ova unutra pa mi nije jasno kak da funkcionira wlan?
EDIT: heh...riješio s orginalnim driverima...
Upravo sam prije par dana nabacio Windows 7 Ultimate build 7057 verziju. Primarni mi je Win XP SP3 a na drugoj particiji Win7. OS radi dobro i relativno brzo, prepozna 90% uredjaja(osim što dodam drivere za graficku, monitor) ... Pored neugodnog notepad prozora pri startu mici me jedan drugi problem, a to je Blue Screen koji se javlja prilikom pristupa nekim programima. Pošto se plavi prozor brzo pojavi i nakon cca 2 sekunde nestane i restarta compu. Vidio sam sa neki na drugim forumima imaju isti problem pa bih pitao imali za to neko rjesenje ili mozda nabaciti noviji build? Moja conf. je:
ASUS P5VD1-X maticna, Intel(R) Pentium 4 CPU 3.0 GHz, 1,00 GB RAM, GeForce FX5500(256 MB DDR)...
Zašto si nabavio 7057? Odakle? Čemu nabavljanje nekog smeća od tko-zna-kuda, a RC je dostupan javno?
Upravo sam prije par dana nabacio Windows 7 Ultimate build 7057 verziju. Primarni mi je Win XP SP3 a na drugoj particiji Win7. OS radi dobro i relativno brzo, prepozna 90% uredjaja(osim što dodam drivere za graficku, monitor) ... Pored neugodnog notepad prozora pri startu mici me jedan drugi problem, a to je Blue Screen koji se javlja prilikom pristupa nekim programima. Pošto se plavi prozor brzo pojavi i nakon cca 2 sekunde nestane i restarta compu. Vidio sam sa neki na drugim forumima imaju isti problem pa bih pitao imali za to neko rjesenje ili mozda nabaciti noviji build? Moja conf. je:
ASUS P5VD1-X maticna, Intel(R) Pentium 4 CPU 3.0 GHz, 1,00 GB RAM, GeForce FX5500(256 MB DDR)...
jeli izašao windows 7 beta i koji je zadnji build.
Jel' daje BUG nagrade za glupost godine? - NE, nije izašla beta, RELEASE CANDIDATE je dostupan tjednima!
To i planiram, samo da mi je se otarasiti onog BSOD jer mi je to zbilja bad, zbog tog mi Win7 dodje nekako beskoristan...
konto sam inst seven transformation pack..jel to pametno?--ocul se kajat..heh
konto sam inst seven transformation pack..jel to pametno?--ocul se kajat..heh
oćeš. meni to zdrmalo xp, jedva instalirao sp3.