Windows 7 (7057) zaključana tema

poruka: 176
|
čitano: 37.806
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

ak stavim PS2 tipkovnicu ond ce radit ili...

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

stavio sam PS! tipkovnicu i mogu uc u bios ali opet mi nece bootat dvd. Koja je razlika ako pokrenem instalaciju s xp-a

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 (7057)

-nebi trebalo biti razlike (ne upgrade nego nova instalacija), ali ako ti u bootanju ne radi DVD onda bez kopiranja na HDD vjerojatno neće proći instalaciju.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

dvd je boobatibilan ali nezznam zas nece, na drugom kompu sam s tim dvd-om instaliro i htijelo je bootat odma ,,znaci da pokusam ovak iz xp pokrenut instalaciju

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nije bootabilan dvd, ak pokrece instalacijiu iz xp-a a nece iz kad palis komp
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

A kako si spržio Windows 7? Je si li spržio kao Image? Ja spržim s pomoću Nero kao image i stavim na 4x, i sve radi O.K.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mandak kaže...

A kako si spržio Windows 7? Je si li spržio kao Image? Ja spržim s pomoću Nero kao image i stavim na 4x, i sve radi O.K.

Zanima me gdje u "Nero" programu ima opcija za prženje ISO imagea. Tražio sam, nisam uspio naći pa sam zapržio sa nekim free programčićem skinutim sa neta i sve je prošlo ok, ali me mući to za Nero jer ga imam (Nero StartSmart Essential), hebiga možda ta verzija tu mogučnost i nema , ali sumnjam u to, pa bi molio za detaljnije objašnjenje..Thx
MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Radeon HD3870 x2 1GB I HDD Samsung SpinPoint F1 750GB I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 550W I Monitor ViewSonic 2226w 5ms I OS Triple Boot - WinXP & WinVista & Win7
17 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

Ne znam koji Nero imaš. Kod mene je Nero 7. To se može i s Nero 6 i svim novijim. KOd Nero 7 ideš oavako: Otvoriš Nero i s lijeve strane klikni na Nero Expres, zatim klikni na Image, Project, Copy koje se nalazi s lijeve strane > Disc Image or Saved Project, zatim će ti se otvoriti mogućnost da pronađeš .iso datoteku od Windows 7, kad ju pronađeš stavi je u File name i onda Open. Zatim slijedi upute i to je to. Dobro bi bilo da prije toga namjestiš Nero da prži x4 (4 puta). To će biti sporije, ali učinkovitije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logan kaže...
Mandak kaže...

Zanima me gdje u "Nero" programu ima opcija za prženje ISO imagea. Tražio sam, nisam uspio naći pa sam zapržio sa nekim free programčićem skinutim sa neta i sve je prošlo ok, ali me mući to za Nero jer ga imam (Nero StartSmart Essential), hebiga možda ta verzija tu mogučnost i nema , ali sumnjam u to, pa bi molio za detaljnije objašnjenje..Thx
 Imaš na ovoj stranici kako spržiti iso s nerom. Google is your friend.Smijeh
Area-51 m15x
16 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

sad sam probo sprzit s poweriso pa budem probo

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

Jel i u ovoj verziji directX nije kompatibilan sa starim 9.0c, pa treba ručno instalirati ako mislim igrati igre (civ, pes)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

LJUDI POMAGAJTE!!!!!

skino sam s torrenta build 7057 i pokrenem ga odma kad sam upalio comp,sve je bilo dobro sve dok se nije prikazalo gdje zeli da ga instalira,vec prije je bila napravljena particija pa windows 7 (66gb) ali na listi particija sve je prazno.

cuo sam da se neki kablovi moraju odspojiti s harda

hoce radit ak instaliram build 7000

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Razer_Copperhead kaže...
logan kaže...
Mandak kaže...

Imaš na ovoj stranici kako spržiti iso s nerom. Google is your friend.Smijeh
 Dečki hvala na savjetima, sve našao i sve riješio uspješno, a verzija je "Nero 7 Essentials"
MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Radeon HD3870 x2 1GB I HDD Samsung SpinPoint F1 750GB I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 550W I Monitor ViewSonic 2226w 5ms I OS Triple Boot - WinXP & WinVista & Win7
16 godina
daddy_cool kaže...

Kada budem prelazio s builda 7057 na RC, trebam li ponovo raditi čistu instalaciju ili je moguće samo napraviti upgrade na RC?

Zanima me još hoće li sve novosti koje će biti uključene u RC biti dostupne kroz windows update na 7057, tako da ne moram ništa ponovo instalirati?

Najbolje je napravit clean install jel ćeš uštedit vrijeme i živce! Jedino ak si naistaliral puno programa! Ali ,opet računaj da upgrade može potrajat i do tri sata. Za to vrijeme možeš napravit clean install i naistalirat sve drivere i programe! E sad ,za novosti ko zna? Treba malo pogooglat!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 16:15 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

LJUDI POMAGAJTE!!!!!

skino sam s torrenta build 7057 i pokrenem ga odma kad sam upalio comp,sve je bilo dobro sve dok se nije prikazalo gdje zeli da ga instalira,vec prije je bila napravljena particija pa windows 7 (66gb) ali na listi particija sve je prazno.

cuo sam da se neki kablovi moraju odspojiti s harda

hoce radit ak instaliram build 7000

citiram sam sebe 

el moze bit da je problem u verziji biosa ili tak ness
Ivan
16 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

Evo ja beta verziju 7057 koristim kao glavni OS i jedino što sam od grešaka primjetio je to da mi TV tuner ne radi kako treba tj. sliku na npr. analognoj televiziji ne vidim jer je sve bijelo ali nadam se da će se to riješiti u RC verziji koja izklazi krajem 5 mjeseca....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

el ne izlazi rc verzija 10.4

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

poz!

instalirao sam 7icu i imam problem wireless D-Link GWL- driverima, tj instaliram ih ali ne  funkcioniraju,skinio sam i za vistu drivere, samo što su oni kao folder i par file-ova unutra pa mi nije jasno kak da funkcionira wlan?

EDIT: heh...riješio s orginalnim driverima...

La lucha continuada...
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 13:07 (eterna luchar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

Upravo sam prije par dana nabacio Windows 7 Ultimate build 7057 verziju. Primarni mi je Win XP SP3 a na drugoj particiji Win7. OS radi dobro i relativno brzo, prepozna 90% uredjaja(osim što dodam drivere za graficku, monitor) ... Pored neugodnog notepad prozora pri startu mici me jedan drugi problem, a to je Blue Screen koji se javlja prilikom pristupa nekim programima. Pošto se plavi prozor brzo pojavi i nakon cca 2 sekunde nestane i restarta compu. Vidio sam sa neki na drugim forumima imaju isti problem pa bih pitao imali za to neko rjesenje ili mozda nabaciti noviji build? Moja conf. je:

ASUS P5VD1-X maticna, Intel(R) Pentium 4 CPU 3.0 GHz, 1,00 GB RAM, GeForce FX5500(256 MB DDR)...

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto si nabavio 7057? Odakle? Čemu nabavljanje nekog smeća od tko-zna-kuda, a RC je dostupan javno?

17 godina
BLOGERX4 kaže...

Upravo sam prije par dana nabacio Windows 7 Ultimate build 7057 verziju. Primarni mi je Win XP SP3 a na drugoj particiji Win7. OS radi dobro i relativno brzo, prepozna 90% uredjaja(osim što dodam drivere za graficku, monitor) ... Pored neugodnog notepad prozora pri startu mici me jedan drugi problem, a to je Blue Screen koji se javlja prilikom pristupa nekim programima. Pošto se plavi prozor brzo pojavi i nakon cca 2 sekunde nestane i restarta compu. Vidio sam sa neki na drugim forumima imaju isti problem pa bih pitao imali za to neko rjesenje ili mozda nabaciti noviji build? Moja conf. je:

ASUS P5VD1-X maticna, Intel(R) Pentium 4 CPU 3.0 GHz, 1,00 GB RAM, GeForce FX5500(256 MB DDR)...

Odi lijepo na stranice microsofta i besplatno skini Windows 7 Build 7100 RC.
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Windows 7 (7057)

jeli izašao windows 7 beta i koji je zadnji build.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel' daje BUG nagrade za glupost godine? - NE, nije izašla beta, RELEASE CANDIDATE je dostupan tjednima!

16 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)
BLOGERX4 kaže...

Odi lijepo na stranice microsofta i besplatno skini Windows 7 Build 7100 RC.

To i planiram, samo da mi je se otarasiti onog BSOD jer mi je to zbilja bad, zbog tog mi Win7 dodje nekako beskoristan...

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 (7057)

konto sam inst seven transformation pack..jel to pametno?--ocul se kajat..heh

crna muha bijele boje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia maniak kaže...

konto sam inst seven transformation pack..jel to pametno?--ocul se kajat..heh

oćeš. meni to zdrmalo xp, jedva instalirao sp3.

Čekamo...10.11.09.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice