Windows 11 - problemi izdvojena tema

poruka: 1.297
|
čitano: 704.965
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 11 Insider preview, beta, developer, Windows 11 - općenito
16 godina
Re: Windows 11 - problemi
Zaporožac kaže...
HOME123456 kaže...

...

i ja to mislim... 

-baš suprotno! :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
2 godine
ihush kaže...
Zaporožac kaže...
HOME123456 kaže...

...

i ja to mislim... 

kao i obično mislim da je istina negdje u sredini. 

4 godine
ihush kaže...

Referirao sam se na tri točkice 

合気道 五段 Me, myself and I ...Radoslaw Sikorski
17 godina
Windows 11 - problemi

Naletio jucer na problem koji prije nisam vidio.

Naime, radi se o domenskom racunalu u firmi.

Racunalo se upali i dođe do pocetnog ekrana

Kada se klikne na ekran trebao bi se pojaviti prozorcic za ukucat lozinku ali se ne pojavljuje, samo sat nestane i pocetna slika se zablura malo (kao na slici dole samo bez sata).

U SAFE MODE se moze uci ali nema nikakva admin prava.

Pokusao sve zive popravke koje se nude u onom troubleshot ekranu...

..ali nema pomaka.

SFC/SCANNOW kao nesto popravi ali i dalje ne radi login scren, ona DISM restorehealth izbaci error 87...

Ako zna netko jos neku metodu koju bi mogao isprobat bilo bi super.

Zadnja opcija je instaliranje Win ispocetka.

BTW: ne znam da li ona metoda sa ukljucivanjem USB-a sa windowsima moze nanovo instalirati Win bez da se obrisu programi i da se zadrze datoteke.

(SLIKE SU SA NETA)

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 11 - problemi

Ajme ovo još nisam vidio. Ono kaj bi ti prvo predložio da pokreneš neki Live Linux i spasiš si podatke.

2 0 hvala 1
16 godina
djigibao kaže...

..

..ali nema pomaka.

SFC/SCANNOW kao nesto popravi ali i dalje ne radi login scren, ona DISM restorehealth izbaci error 87...

BTW: ne znam da li ona metoda sa ukljucivanjem USB-a sa windowsima moze nanovo instalirati Win bez da se obrisu programi i da se zadrze datoteke.

-install s boota = clean.. da bi bio upgrade-nadogradnja mora biti iz win.. (možeš pokušati pokrenuti novi proces, alt+ctrl+del.. ako radi taskmgr i ostalo, ali da to radi već bi bio u win..).

-dodatni problemi, domenski-admin.. ne možeš ništa pametno, samo čačkati i pogoršati..

-ono što možeš.. ponavljaj sfc/scannow... dok ne prođe bez grešaka.. tad prvo vidiš radi li taskmgr-login-ostalo.. npr pokrenuti proces explorer.exe ili reboot koji će tad možda ispravno učitati userske podatke za login.. tj podatci koji su možda oštećeni-izgubljeni u winreg ili nešto što s ove strane nema veze nego na serveru npr licenca, otkazi adminu itd.. kao što sad imamo požar u vijesniku :) ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:36 (ihush).
2 godine
djigibao kaže...

Naletio jucer na problem koji prije nisam vidio.

Naime, radi se o domenskom racunalu u firmi.

Racunalo se upali i dođe do pocetnog ekrana

Kada se klikne na ekran trebao bi se pojaviti prozorcic za ukucat lozinku ali se ne pojavljuje, samo sat nestane i pocetna slika se zablura malo (kao na slici dole samo bez sata).

U SAFE MODE se moze uci ali nema nikakva admin prava.

Pokusao sve zive popravke koje se nude u onom troubleshot ekranu...

..ali nema pomaka.

(SLIKE SU SA NETA)

možda banalan savjet, ali vidi ako nisi već pokušao. pokušaj mišem povući taj screen prema gore, držiš lijevi klik i prema gore. meni se to zna desiti relativno često, klikom se ništa ne desi ili tipkanjem, i onda to ovako riješim. mislim da winblowsi povremeno iz nekog razloga zaključe da imam touchscreen. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 11 Insider preview, beta, developer, Windows 11 - općenito
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice