25H2 radi ko top.
Ako još niste dobili (a vjerojatno niste) novi izgled start menija, skinite ViveTool i porazgovarajte malo s Gemini AI koji će vam dati koje id kodove trebate ukucati u cmd kako bi ga otključali...
Lako je tebi, ti gejmaš na Jabučarskom OS-u, a ja na W11 neču nikad jer nema potrebe niti pod razno.
Eto kolko sam ja pokvaren, ovaj odgovor pišem sa Windows 7 kompa kojeg je netko namjeraval bacit u smeče fučkaj ga sad.
Ako netko baš voli W11, eto nek se barem riješi AI gamadi ili nek pobije sve AI opcije i funkcije.
Ako još niste dobili (a vjerojatno niste) novi izgled start menija, skinite ViveTool i porazgovarajte malo s Gemini AI koji će vam dati koje id kodove trebate ukucati u cmd kako bi ga otključali...
baci koju fotku da vidim jel to valja čemu
...debilana...
...debilana...
Bome...
Kad smo već kod Start menia. Nije me nikad nešt previše oduševio i izgled i funkcionalnog tog win 11 Start menija, probao jesam al nikako se naviknut pa sam kupio StartAllBAck, izuzetno funkcionalan i sve na jednom mjestu kako si podesiš, vrlo podesiv, od transparentnosti i svega i svačega. Što se tiče zaobljenih prozora ako nekoga iritiraju takvi prozori kao mene, izašao je explorerpatcher koji pretvara sve zaobljene rubove u kockaste/kvadratne rubove, kao na win 10, od start menija, prozora itd. Sve kvadratno od monitora i tv'a i sad da gledam zaobljene prozore, damn. Neznam kako nedaju korisniku na izbor kvadratno ili zaobljeno, kao što već daju na izbor light i dark teme.