25H2 radi ko top.
Ako još niste dobili (a vjerojatno niste) novi izgled start menija, skinite ViveTool i porazgovarajte malo s Gemini AI koji će vam dati koje id kodove trebate ukucati u cmd kako bi ga otključali...
Lako je tebi,
ti gejmaš na Jabučarskom OS-u, a ja na W11 neču nikad jer nema potrebe niti pod razno.
Eto kolko sam ja pokvaren, ovaj odgovor pišem sa Windows 7 kompa kojeg je netko namjeraval bacit u smeče fučkaj ga sad.
Ako netko baš voli W11, eto nek se barem riješi AI gamadi ili nek pobije sve AI opcije i funkcije.
Ako još niste dobili (a vjerojatno niste) novi izgled start menija, skinite ViveTool i porazgovarajte malo s Gemini AI koji će vam dati koje id kodove trebate ukucati u cmd kako bi ga otključali...
baci koju fotku da vidim jel to valja čemu 
...debilana...
...debilana...
Bome...
Kad smo već kod Start menia. Nije me nikad nešt previše oduševio i izgled i funkcionalnog tog win 11 Start menija, probao jesam al nikako se naviknut pa sam kupio StartAllBAck, izuzetno funkcionalan i sve na jednom mjestu kako si podesiš, vrlo podesiv, od transparentnosti i svega i svačega. Što se tiče zaobljenih prozora ako nekoga iritiraju takvi prozori kao mene, izašao je explorerpatcher koji pretvara sve zaobljene rubove u kockaste/kvadratne rubove, kao na win 10, od start menija, prozora itd. Sve kvadratno od monitora i tv'a i sad da gledam zaobljene prozore, damn. Neznam kako nedaju korisniku na izbor kvadratno ili zaobljeno, kao što već daju na izbor light i dark teme.
..........
Imam neke PC-ije doma koji kao nisu kompatibilni za win11 iako nisu slabi, no nemaju "odgovarajući" čip. Da li mogu svejendno nekako forsirati instalaciju win 11 na njih?
pa Rufus, skineš službeni ISO Win 11
upikneš USB, u Rufusu postaviš taj ISO, i kad stisneš da ti ga raspakira na USB, iskoči ekran gdje možeš reći da zanemari CPU i TPM zahtjeve za Win 11

.