Isto bi bilo da je i na hrvatskom jeziku. Uvijek instaliram na engleskom jeziku. Nikada na hrvatskom.
- zapravo sporedno, tvoj izbor..
- no ipak, zašto? tj znaš li razliku između eng i hr/lokalne verzije? što dobiješ ako instaliraš eng, što ne dobiješ ako hr? (ili neki treći jezik...).
- razlog za eng? recimo navika-nazivi.. ok, može, ali tad je 'bolje' install lokalnog pa prebaciti na eng kao default, bolje jer ja tako kažem :) .. a znam što govorim.
- a kao btw, kažeš 'isto bi bilo..' da, bilo bi isto, jer je isto (sam os) i time nemaš argument za eng, jer ili je isto ili nije, ako je isto.. tad ne možeš reći da je npr eng bolji itd. dok lokalni ima prednost za sve što se tiče lokalnog enkodiranja kao titlovi, pravopis-gramatika itd.. i to je 'samo' os, koristiš appse, ne koristiš ti kao osoba os nego on daje resurse.. a tad ti recimo fali lokalni pa ga moraš dodati, tad je opet 'isto'.. no to govori da si 'guru' ili da nasjedaš 'guruima' koje ja nazovem fahidioti, jer su recimo neprilagodljivi promjenama, dok je lakše muhamedu doći do brda nego obrnuto. :)