Ne znam. Recimo odem kod nekoga ko nema brzi internet a zatreba mi instalacija? Ili recimo treba mi svakih par dana a ne zelim imati Stick samo za to? Imam milion razloga a mct je jednostavan i tmo mu je i prednost i mana.... I nema ti "drkanja" ako znas sta radis rufus je ultra jednostavan i mocan.. A ako ne znas mozda ti MCT ne moze pomoci.....
sve ok, no postoje programi poput http://www.freeisoburner.com/
i jednostavno ne moraš misliti hoće li te rufus jebati tamo, vamo..
programčić radi,...što dalje reći ?
A kako će ti taj program pomoći ako hoćeš instalirati Windowse na komp koji nema optički uređaj? a sve ih je više danas koji to nemaju jer im ne treba ili ga imaju ali ne radi jer se nagutao prašine jer ga se ne koristi. Zadnji Windowsi koje sam snimio na DVD su bili Win7 SP1 tamo negdje u 7. mjesecu 2011 godine... Od onda po potrebi snimim na stick šta mi treba... imam par komada jeftinih 8GB stickova... jedan za aktualnu verziju Windowsa, i jedan na kojem snimim ako zatreba neke starije windowse i jedan koji sadrži strelecov WinPE... Neuporedivo se brže instalira i sa najsporijeg sticka nego sa DVD-a. A još kada imaš pri ruci optiku, brže se recimo Office instalira skidajući ga direktno sa interneta sa online installerom nego da ga instaliraš sa DVD-a u svom kompu, a da ne spominjemo ako je već na sticku a davno su prišla vremena kada se o stickovima govorilo kao o nećem skupom i egzotičnom. Zadnjih 15 godina ćeš prije naletiti na komp koji nema optički uređaj nego koji ne podržava boot sa USB uređaja... :)