Windows 10 - problemi izdvojena tema

poruka: 6.769
|
čitano: 2.037.661
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
12 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - problemi

molim te detaljnije pojasni

17 godina
moderator
tikiviki kaže...

molim te detaljnije pojasni

Otvoriš prozor s postavkama za pozadinu. Držiš lijevi Alt na tipkovnici i stisneš tipku PrintScreen (ili PrnScrn ili kako ti je već označena). Otvoriš program za obradu slike, Paint ili Bojanje ako ništa drugog i zalijepiš napravljeni prikaz ekrana (Ctrl+V). Spremiš tu sliku u datoteku s nastavkom jpg ili png. I uploadaš je na forum.

http://www.digitalcitizen.life/4-ways-take-screenshots-windows-8-81-using-built-tools

Poanta je da mi vidimo kako točno imaš to podešeno.

16 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

upalim igru odmah popup press neki shit za screenshot u pm nemogu ni igru upaliti bez ovih gluposti

To znači da ti više manje ne triba 3-rd party app za snimanje tipa FRAPS.

8 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Trebam pomoć dobio sam laptop s windowsima 10 ali kad god trebam nešto instalirati traži me lozinku administratora,e sad kako se ulogirati kao administrator?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
tino75 kaže...

Trebam pomoć dobio sam laptop s windowsima 10 ali kad god trebam nešto instalirati traži me lozinku administratora,e sad kako se ulogirati kao administrator?

Hvala

si kupio lap sa več instaliranim w10 ili si ga od nekog dobio?

ak si ga dobio od nekog, nazovi ga i pitaj za admin pass

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
13 godina
tino75 kaže...

Hvala

ovo je meni pomoglo.

svejedno zvao sam službu za korisnike 0800300300 gdje su mi savjetovali da instaliram nanovo noviju verziju desetke. pošalju ti mejl i korak po korak. password je trs10

8 godina
neaktivan

ma dobio sam ga već korištenog ma naveo mi je on par korisničkih ime na i lozinki ja sam i pored tog otvorio svoju lokalnu adresu i sad kad nešto pokušam instalirati traži mi da prvo unesem administrativnu lozinku ali neznam gdje unijeti tu lozinku

17 godina
tino75 kaže...

ma dobio sam ga već korištenog ma naveo mi je on par korisničkih ime na i lozinki ja sam i pored tog otvorio svoju lokalnu adresu i sad kad nešto pokušam instalirati traži mi da prvo unesem administrativnu lozinku ali neznam gdje unijeti tu lozinku

ovak nekak ti to izgleda, valjda nisi kliknuo na show details, ili se odlogiraj i ulogiraj se admin acc i instaliraj kaj želiš

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 12:12 (mrakky).
16 godina

A kod kreiranja tog svoje novog računa, očito nisi odabrao da budeš administrator sustava nego običan korisnik.

Ako znaš lozinku administratora kako kažeš, odlogiraj se sa svoje računa, prijavi s administratorom, te u postavkama korisničkih računa promjeni svojstvo svojeg računa u Administartor.

mag.inf
10 godina
neaktivan
Pozz
Imam sljedeći problem ...
Brat je igrao gta V i Farming simulator 15 te su mi nakon sad tipke pomiješane tj wasd su zamjenjeni s onim strelicama na desnoj strani.I sad kad upisujem šifru kompa i imam slovo a moram strelicu za lijevo stisnut umjesto a ...neko riješene ???

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

ma izgleda da mi nema spasa odjavim se sa svog računa i nigdje nemgu naći kak da se prijavim na admina vraća me samo na moj račun

13 godina
neaktivan
Jesi probao desni klik na start i onda switch user

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

naravn da sam probao

16 godina

Probaj u Run utipkat netplwiz i pokrenut. Vidi za početak popis korisnika na računalu, njihova prava...

mag.inf
15 godina
Windows 10 - problemi

Kako maknut glupi lock screen? .... fora sa regeditom i pravljenjem key-a vise nepali nakon ovog novog updatea....i dalje mi se pokazuje...

edit: neradi ni sa enejblanjem u gpedit.msc, ni sa unosenjem reg key-a s neta...nista...

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 22:37 (jocommb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tino75 kaže...

ma izgleda da mi nema spasa odjavim se sa svog računa i nigdje nemgu naći kak da se prijavim na admina vraća me samo na moj račun

ne moraš ići na drugi acc, promijeni user-level (svoje acc podigni na admin), tad će te tražiti admin pass.. i ako ga imaš gotovo.. ako nemaš, briši i clean install ili zovi onog tko zna.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
jocommb kaže...

Kako maknut glupi lock screen? .... fora sa regeditom i pravljenjem key-a vise nepali nakon ovog novog updatea....i dalje mi se pokazuje...

edit: neradi ni sa enejblanjem u gpedit.msc, ni sa unosenjem reg key-a s neta...nista...

a secpol.msc

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
15 godina
E to nisam vidio da ima uopce...moram iskopat pa probat... bas mi ide na zivce....
VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Flying Dutchman kaže...
jocommb kaže...

a secpol.msc

kako se radi sa secpol... nemogu nac na netu how to.... a bas mi ide na zivce sta moram prvo stisnit nesta da mogu upisat pass.... hocu da mi ide direkt na upisivanje password-a...

VenAtoR#2231
16 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Pozdrav,

kupio sam asus k550j koji na sebi ima free dos i sad zelim staviti win 10. Skinuo sam windowse s stranice od microsofta i kupio key. Sve krene u redu osim sta mi usred instalacije dode setup cannot continue, corrupted file, contact vendor. Izbrosao sam sve particije, probao opet i isto, probao s drugim usb-om i opet isto. Zna li netko u cemu grijesim i sta bi mogao biti problem?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jocommb kaže...
Flying Dutchman kaže...
jocommb kaže...

a secpol.msc

kako se radi sa secpol... nemogu nac na netu how to.... a bas mi ide na zivce sta moram prvo stisnit nesta da mogu upisat pass.... hocu da mi ide direkt na upisivanje password-a...

http://www.tomsitpro.com/articles/windows-10-local-security-policy-editor,2-15.html

telefon kaže...

Pozdrav,

kupio sam asus k550j koji na sebi ima free dos i sad zelim staviti win 10. Skinuo sam windowse s stranice od microsofta i kupio key. Sve krene u redu osim sta mi usred instalacije dode setup cannot continue, corrupted file, contact vendor. Izbrosao sam sve particije, probao opet i isto, probao s drugim usb-om i opet isto. Zna li netko u cemu grijesim i sta bi mogao biti problem?

hvala

Skini iso s MCT-om s MS-ovog sajta i onda preko Rufusa pukni na usb. Ljudi su imali takvih problema s Anniversaryjem.

11 godina

Većinom  novi laptopi sa free dos u postavkama za HDD nije postavljeno na AHCI , uđi u bios postavi , snimi , .....i pokušaj opet instalirat win10

15 godina
softwaremaniac kaže...

http://www.tomsitpro.com/articles/windows-10-local-security-policy-editor,2-15.html

Pa znam uc u secpol al me zanima koja stavka tamo je zaduzena za to da mogu maknut lock screen koji bude prije logon screen-a..... ove dvije metode neprolaze http://windows.wonderhowto.com/how-to/disable-lock-screen-windows-10-0162965/

VenAtoR#2231
16 godina
neaktivan

Achi je namjesten, a windowsi skinuti s mct-om. Ne znam sta probat jos jer me ne izbacuje nikakav kod za error.

15 godina
jocommb kaže...
softwaremaniac kaže...

Pa znam uc u secpol al me zanima koja stavka tamo je zaduzena za to da mogu maknut lock screen koji bude prije logon screen-a..... ove dvije metode neprolaze http://windows.wonderhowto.com/how-to/disable-lock-screen-windows-10-0162965/

Computer Configuration -> Administrative Templates -> Control Panel -> Personalization -> Do not display the lock screen ->Enabled

15 godina
softwaremaniac kaže...
jocommb kaže...
softwaremaniac kaže...

Computer Configuration -> Administrative Templates -> Control Panel -> Personalization -> Do not display the lock screen ->Enabled

neprima mi to... par poruka gore sam trazio pomoc i dal ima jos koji nacin na koji skloniti lock screen, jer neradi preko gpedit nit radi da skinem regkey.... nisam to jednom radio nego radim otkad je izaso win8 jer mi smeta ta pizdarija imam laptop a ne mobitel....

VenAtoR#2231
17 godina
moderator
telefon kaže...

Achi je namjesten, a windowsi skinuti s mct-om. Ne znam sta probat jos jer me ne izbacuje nikakav kod za error.

Probaj ovo što ti kolega softwaremaniac predlaže (skinuti ISO pa iz njega napraviti bootabilni USB).

Testiraj memoriju programom memtest86+.

Testiraj ispravnost diska nekim programom iz neke live distribucije Linuxa.

17 godina
Aktiviraj Win10
12 godina
telefon kaže...

Disk sredi i sve će bit u redu, naime on je u "krivom" datotečnom sustavu.

Prati korake sa slike do koraka 5. ono dalje možeš i nemoraš i kad to odradiš proći će instalacija

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 7:49 (nicky.sl).
16 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
telefon kaže...

Disk sredi i sve će bit u redu, naime on je u "krivom" datotečnom sustavu.

Prati korake sa slike do koraka 5. ono dalje možeš i nemoraš i kad to odradiš proći će instalacija

Moze samo pojasnjenje? Da li mi tu govorimo za hdd ili usb flash drive? 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice