Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.889.538
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
14 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - općenito

Nije. Bit će dostupan za preuzimanje u 19h po hrvatskom vremenu. Za skidanje ažuriranja, morat ćeš skinuti i novi MCT s njihove stranice kad postane dostupan.

Uranili su 5 minuta.

https://www.microsoft.com/hr-hr/software-download/windows10

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2018 19:00 (Marko :D).
16 godina
Windows 10 - općenito

Meni je dostupan i preko Windows Updatea, pa provjerite prvo tamo kao najlakši način prije nego krenete s ostalim.

Know your world.

0 0 hvala 1
17 godina
escobar_ kaže...

Meni je dostupan i preko Windows Updatea, pa provjerite prvo tamo kao najlakši način prije nego krenete s ostalim.

..upravo tako....dostupan je preko WU-a.

10 godina
Windows 10 - općenito

Meni piše kao hvala što ste ažurirali sustav na najnoviju verziju, a taj update sam napravio jučer, u nedjelju... Kako je to moguće? I zbilja mi piše 1803 u sustavu

I da nadodam da nemam taj update u WU niti mogu preko Microsoftove stranice, tj. njihovog programa ažurirat

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2018 19:28 (playjob).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Koju oznaku nosi update? 17134.5?

0 0 hvala 0
12 godina
wolfskin kaže...

Kod mene je 17134.1

MISCREATED
14 godina
Windows 10 - općenito

mct 1803

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
wolfskin kaže...

Mislim da je 17134.5 preview. Nisam još instalirao, ali MCT kaže da se radi o 17134.1.

17 godina
Windows 10 - općenito

Verzija 17134.1

Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
playjob kaže...

Meni piše kao hvala što ste ažurirali sustav na najnoviju verziju, a taj update sam napravio jučer, u nedjelju... Kako je to moguće? I zbilja mi piše 1803 u sustavu

I da nadodam da nemam taj update u WU niti mogu preko Microsoftove stranice, tj. njihovog programa ažurirat

kad upišeš u search  winver koju verziju ti pokaže ?

i koju si verziju imao prije nego je sistem ažuriran ?

edit:

sad je malo jasnije

The April 2018 Update is available today if you go to Windows Update and manually check for updates. We will begin the global rollout out via Windows Update on May 8

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2018 8:07 (total).
10 godina
total kaže...
playjob kaže...

kad upišeš u search  winver koju verziju ti pokaže ?

i koju si verziju imao prije nego je sistem ažuriran ?

edit:

sad je malo jasnije

The April 2018 Update is available today if you go to Windows Update and manually check for updates. We will begin the global rollout out via Windows Update on May 8

Sad mi je 1803 17134.5, a prije tog ažuriranja je bio 1709, ne znam za verziju

12 godina
protjeran
Windows 10 - općenito

Stiglo maloprije.

Zar nije neko spominjo tek u 5. mjesecu ovaj upgrade ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nebi trebalo bit 17134.5 nego 17134.1. Sigurno nije insider?

12 godina
Silent horror1992 kaže...

Stiglo maloprije.

Zar nije neko spominjo tek u 5. mjesecu ovaj upgrade ?

Da je izišao u 5. mjesecu ne bi se mogao zvati April 2018 update 

MISCREATED
10 godina
Preko insidera sam ga ažurirao 29.4., a sad ne mogu niti preko Windows Upgradera niti Creation Toola ažurirat
17 godina
neaktivan
playjob kaže...
Preko insidera sam ga ažurirao 29.4., a sad ne mogu niti preko Windows Upgradera niti Creation Toola ažurirat

Normalno da ne mozes isti os iste verzije azurirat kad je isto.

.5 imaju samo indideri a RTM ima isto taj update bez obzira sto je .1

Vec 6 ciklusa upgradea insider preview i rtm je isti OS.

10 godina
Nisam znao, ne baratam time, hvala ti puno!
14 godina
Windows 10 - općenito

Za sada je uredu, heheheh ali se poduže radila instalacija no nećemo uzeti za zlo...

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Gale92 kaže...

Za sada je uredu, heheheh ali se poduže radila instalacija no nećemo uzeti za zlo...

Imaš OS na hdd-u ?

Kod mene na ssd mi se čini da je prošlo kao i svaki drugi update što se brzine tiče.

Za sad nisam primjetio nekakvih mušica, a neke postavke su se resetirale na default pa to moram fixat kad ufatim vrijeme.

15 godina
Windows 10 - općenito

Koje sve stvari se vrate na def ???

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
andi.cro kaže...

Koje sve stvari se vrate na def ???

- za razliku od prošlih, napokon ostavlja postavke.. mada sad dosadno ispituje počevši s cortanom nadalje (opet nepotrebno, ono što je prije bio jedan ekran-izbor, sad ide nextanjem pojedinačno..).

- sve u svemu, napokon upgrade kao što je svaki morao biti (ili kad usporedimo s SPovima..). Dok se kao btw, ubuntu zakaki do jaja.. sad imaju još jednu sličnost-poveznicu više, tj čak i iste bugove-probleme oko razloga odgode izlaska.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Zašto su osnovnu grupu izbacili? Kako sad mogu šerati preko lokalne mreže fajlove?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Dex.pwn kaže...

Zašto su osnovnu grupu izbacili? Kako sad mogu šerati preko lokalne mreže fajlove?

Vjerojatno zato što to skoro nitko nije koristio niti mu je bilo jasno čemu to služi. 

Folder šeraš tako da odeš na Properties > Sharing > pa klikneš na gumb Share ili Advanced Sharing i dalje ćeš se valjda snaći.

16 godina
Windows 10 - općenito

dobio danas ovaj najbnoviji april update preko windows updatea bez da sam bil u insider programu il sta vec uglavnom zadovoljan sam sve radi ok cak i instalacija je prosla za cca 10 -15 sta me iznenađuje kad je kod prijasnjih updateova trebalo puno duze

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Kod mene je to trajalo  ~ 2:30 min ...samo moj je slab hardwer i bez SSD  pa nije čudno....a postavke pri prvom startu nisu jedine, neke sam morao u seting ići i prilikom provjere vraćati na moju volju :D

14 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Mene je strah nadogradit, pa nadogradnju po običaju odgađam. Čitam na Redditu, ljudi se opet žale i ne radi se tu o sitnim i različitim problemima već o apsolutno istim problemima (npr. pojavljuje se nova particija i Windowsi konstantno javljaju kako je puna). 

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Marko :D kaže...

Mene je strah nadogradit, pa nadogradnju po običaju odgađam. Čitam na Redditu, ljudi se opet žale i ne radi se tu o sitnim i različitim problemima već o apsolutno istim problemima (npr. pojavljuje se nova particija i Windowsi konstantno javljaju kako je puna). 

Prije ili poslije ćeš morati. Meni osobno se čini da je najbolje krenuti u to kad imaš vremena, odnosno kad nisi u stisci. Jer bolje da problem rješavaš tad, nego da odgađaš do zadnjeg pa ti se nadogradnja sama pokrene u nezgodnom trenutku pa ti onesposobi računalo onda kad ti treba. To ti govorim iz iskustva (nisu doduše u pitanju bila moja računala).

11 godina
Windows 10 - općenito

Kako spojiti žično ili bežično 2 windows 10 računala u lan ili wlan?

Jučer je radilo prije ovog april update-a, danas ne radi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tu se apsolutno slažem. Samo se nadam da neću morati raditi clean install.

17 godina
moderator
marsovac zemaljski kaže...

Kako spojiti žično ili bežično 2 windows 10 računala u lan ili wlan?

Jučer je radilo prije ovog april update-a, danas ne radi.

Vidiš računala pod "Network" u Exploreru?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice