Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.731.366
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
14 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Ako netko primjeti veliki FPS drop u igrama krivac je Anniversary Update. Navodno ima nekakve veze s Xbox aplikacijom.

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/4vv1mo/30fps_max_after_windows_10_anniversary_update/

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Windows 10 - općenito

Update mi baci neku vrstu bsod-a na cca 50% i onda vrati sve kako je bilo

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Velika navala i sigurno zato ide sporo

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - općenito

Ma kakva navala. Jučer mi se preko Windows Updatea cijeli update skinuo za cca. 5 minuta. Idem danas testirat pa skinem ISO i skida mi brzinom 6 MB/s.

15 godina
protjeran

Dali ovo smijem obrisati ili će se to samo obrisat nakon nekog vremena??

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
9 godina
Ja sam odmah obrisao nakon instalacije, ništa se nije desilo.. Ali ako hoces ja mislim restorati na prijasnju verziju windowsa trebas
ostaviti (ako nisam krivo shvatio jednog korisnika tu na forumu)
14 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Pozz.

Skinuo sam ovaj Anniversary update i sad mi se promjenilo mjesto Action Centera na traki. Prije je bio sa lijeve strane sata, a sad je sa desne?! Da li je tako i vama? Slika je ispod...Hvala

0 0 hvala 0
15 godina

Ne brini, svima je na tom mjestu

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
14 godina
underdog kaže...

Ne brini, svima je na tom mjestu

Dobro je kad je sve na mjestu.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
15 godina
andi.cro kaže...

Jel probao netko preko MCT napraviti USB???

Meni ne prepoznaje USB ko da ga nisam umetnuo a na prijašnjem buildu je sve normalno uradio!

Baš sam danas stavio taj Win na nov novcati Lenovo laptop preko USB 3.0 sticka, sve prošlo bez problema i OS radi k'o podmazan.

15 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Bogu hvala, napokon su vratili prikaz dana u tjednu uz sat...

I search u startu je abnormalno brz postao... Čini mi se da su i druge stvari malo brže. Dobar update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Na novom updateu ne mogu isključiti ovaj "Pokazatelj unosa". Iako u postavkama isključim prikaz, nakon restarta/odlogiranja, opcija se uvijek uključi.
Može netko provjeriti?

mag.inf
15 godina
neaktivan
bugi.kc kaže...

Na novom updateu ne mogu isključiti ovaj "Pokazatelj unosa". Iako u postavkama isključim prikaz, nakon restarta/odlogiranja, opcija se uvijek uključi.
Može netko provjeriti?

Isključio ga, restartao, ponovo se pojavio. Isto kao tebi.

Pa šta ti smeta?  Meni dobro dođe ta opcija budući da koristim više jezika tipkovnice.

14 godina
Windows 10 - općenito

je li samo kod mene zbugana ikona od signala WiFi-a u taskbaru ili je svima, naime cijelo vrijeme mi pokazuje sve crtice kao da je signal maksimalno jak? na slici ce mozda biti jasnije

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
14 godina
Windows 10 - općenito

Ja ga preuzeo i instalirao preko "Update" skidalo mi se negdje od 16 do 17h, nakon čega je započeo proces instalacije, isti je trajao negdje oko 30-40min.

Ovako na prvu sviđaju mi se neke kozmetičke izmjene, no mene zanima što je osim toga novo?

Neki link da netko baci

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ti ne čitaš što piše na monitoru? Klikni na Get started, tu ti piše što ima novo. Ako ti se ne da čitat, imaš čak i video. 

12 godina
neaktivan
Nakon nadogradnje ne mogu više isključiti automatski update windowsa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koliko mi je poznato, Windows Update ni prije nije bilo moguće ugasiti. Kad sam ga god pokušao ugasiti, uvijek bi se sam upalio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 23:52 (Marko :D).
12 godina
neaktivan
Ja sam ga preko group policy isključio i ostao je isključen, a sad više nema efekta

1 0 hvala 0
16 godina
Windows 10 - općenito

Instaliras Windowse koji su izasli jucer i vec imas update...restart se podrazumijeva  

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 0:08 (djigibao).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
definho kaže...

je li samo kod mene zbugana ikona od signala WiFi-a u taskbaru ili je svima, naime cijelo vrijeme mi pokazuje sve crtice kao da je signal maksimalno jak? na slici ce mozda biti jasnije

Nisi jedini,kod mene isti slučaj.

سمندری ڈاکو
11 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Nigde ne procitah komentar o tome kako Win10 radi nakon ovog update-a. Da li je brzi? Rade li sve aplikacije kako treba? Kako funkcionisu najavljene ekstenzije za Edge? Ima li nekih problema u radu, zastoja, kocenja?

To su po meni bitne stvari, a ne da li je ova ili ona ikonica na taskbaru promenila mesto. Ili da li se moze iskljuciti update. Nije mogao, ne moze i nece moci. Kome se ne svidja nek menja OS.

Daj da cujemo o konkretnim primedbama i pohvalama na rad novog builda!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Srle22 kaže...

Nigde ne procitah komentar o tome kako Win10 radi nakon ovog update-a. Da li je brzi? Rade li sve aplikacije kako treba? Kako funkcionisu najavljene ekstenzije za Edge? Ima li nekih problema u radu, zastoja, kocenja?

To su po meni bitne stvari, a ne da li je ova ili ona ikonica na taskbaru promenila mesto. Ili da li se moze iskljuciti update. Nije mogao, ne moze i nece moci. Kome se ne svidja nek menja OS.

Kod mene radi dobro i do sada nisam primjetio nikakve probleme a imam utisak da je sve nekako fluidnije (sad jel to autosugestija ili stvarnost neću komentirat).

Sve u svemu sam zadovoljan.

15 godina
neaktivan
Srle22 kaže...

Ne znam koliko ti može netko reći o stabilnosti na temelju dana ili dva korištenja. 

Zasad nikakvih zastoja ni kočenja, ovako na prvu mi se čini mrvicu brže sve, kao što rekoh gore, search u startu se popravio. Prije me strašno znao živcirati. Programi svi rade isto kao i prije updatea.

EDIT: Edge ne koristim pa ne znam za ekstenzije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 9:24 (Mirko935).
15 godina
softwaremaniac kaže...
andi.cro kaže...

Jel probao netko preko MCT napraviti USB???

Meni ne prepoznaje USB ko da ga nisam umetnuo a na prijašnjem buildu je sve normalno uradio!

Baš sam danas stavio taj Win na nov novcati Lenovo laptop preko USB 3.0 sticka, sve prošlo bez problema i OS radi k'o podmazan.

Ja sam imao USB 2.0 i MCT ga nije pronalazio kod Anniversary verzije a 1.8.2016 sam neznajuci skinuo prethodni build i kod njega ga je bez problema prepoznao, čudno!?!

Skinuo sam tada .iso i sa Rufusom bez problema napravio clean install, sve radi tip-top 

Mirko935 kaže...

I search u startu je abnormalno brz postao... Čini mi se da su i druge stvari malo brže. Dobar update.

Nije li prikaz dana u tjednu uvijek bio prisutan kod debelog taskbara kao što je kod tebe?

djigibao kaže...

Instaliras Windowse koji su izasli jucer i vec imas update...restart se podrazumijeva  

Isto to i kod mene, meni su jos dolazili i updejti za zvuk i grafiku uz ono te Defenderove definicije!

Some people are so poor... all they have is money!
15 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
Mirko935 kaže...

Nije li prikaz dana u tjednu uvijek bio prisutan kod debelog taskbara kao što je kod tebe?

Na Win 7 i 8 je bio ako imaš 2 reda debljine taskbara, ali na 10 se dan prikazivao tek ako staviš 3 reda, a toliko mi ne treba. Sad su vratili kako je bilo, na 2 reda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 9:38 (Mirko935).
14 godina
djigibao kaže...

navedena nadogradnja ima ponovno više od 1GB ili se radi o omanjoj nadogradnji? 

16 godina

Omanja...klik

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 10:23 (djigibao).
13 godina
Windows 10 - općenito

dobio taj neki update jutros, instalirao jedno 30-ak minuta i sad mi opet instalira ona smeća tipa get started, 3d builder itd.

obrišem, resetiram komp - opet na start listi 3d builder itd.

postavke u storeu su ispod na slici. 

dal ima netko rješenje?

mkay?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Isti problem sam ja imao i riješio sam ga tako da sam obrisao sve Microsoftove aplikacije preko PowerShella. Pokreni PowerShell kao administrator, upiši Get-AppxPackage -AllUsers | Remove-AppxPackage i stisni enter te pričekaj dok sve ne završi. Kad sve aplikacije budu obrisane, restartaj računalo. Ako ti se kojim slučajem aplikacije i dalje iznova pojavljuju, ponovi postupak dok ih se ne ukloni u potpunosti (ja sam to trebao ponavljati 5 puta).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice