Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.895.091
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
14 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

404 znam šta znači :P Nije mi jasno zašto na Chromeu radi a na Edgeu ne? Forum je zbsamp.com/index.php?action=login2, nakon što se prijavim on me treba prebaciti na zbsamp.com/index.php?action=login i odmah nakon toga na zbsamp.com/index.php?action=forum

Svi nešto diskriminiraju Edgea

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - općenito
bunkermax kaže...
Odi u dubine power postavke pa vidi kako je podeseno za mrezu i hdd...

A kako bi trebalo biti namješteno?

11 godina
protjeran
Pa podesi da se nakon xy minuta neaktivnosti ne gasi mreza i hdd.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bunkermax kaže...
Pa podesi da se nakon xy minuta neaktivnosti ne gasi mreza i hdd.

Na to si mislio 

15 godina
Kukec kaže...

Učestalo mi se javlja problem kao na slici. Jednostavno internet prestane raditi. Dolje u kutu se prikaže žuti trokutić i internet prestane raditi. Kada u toj situaciji otiđem u upravitelj zadataka pod karticom performasne nema kartici za praćenje Etherneta, WiFia i Bluetootha. Da bi internet ponovno radio poterbno je resetirati laptop. Da li netko ima isti problem te kako ga riješiti. Hvala.

Skini najnovije drivere za mrežnu i ugasi poslije Router na 5 min. te možeš i flushat DNS kad već prtljaš po mreži...

Some people are so poor... all they have is money!
16 godina
Dex.pwn kaže...

404 znam šta znači :P Nije mi jasno zašto na Chromeu radi a na Edgeu ne? Forum je zbsamp.com/index.php?action=login2, nakon što se prijavim on me treba prebaciti na zbsamp.com/index.php?action=login i odmah nakon toga na zbsamp.com/index.php?action=forum

Svi nešto diskriminiraju Edgea

Radi na svih 5 browsera: Dobrodošli na SA:MP zajednicu Zapadni Balkan, ako si na to mislio. 

9 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Imam problem da kad nadogradim na WIN 10 radi se o latopu HP Probook ne mogu više ugasiti ga,znači kliknem na isključi ekran se zacrni na nekoliko sekuni i opet se upali,radi mi jedino funkcija spavanje,zna neko možda u čemu je problem,hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
Evo ovako ćeš to sredit
Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Imam jedno pitanje, kada resetiram PC, hoće mi on odmah instalirati windows 10?

Problem je to što ne želim da mi se instaliraju win10. Kako to spriječiti ako se može u ovakvoj situaciji

0 0 hvala 0
15 godina
Windows 10 - općenito

Mislim da bi se brisanjem foldera gdje se 10-tka skinula riješio tvoj problem...logično 

Evo ovdje ti je sve objašnjeno kako postupiti LINK

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 9:57 (andi.cro).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Skini ovdje patch za svoju verziju windowsa pa ga instaliraj. Nakon toga reboot računala, pa skini ovo, izvuci datoteku DisableWindows10.reg i dvaput klik na nju.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Kako da napravim kopiju podataka na OneDrive kao što mogu na svom Windows Phoneu napraviti?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

halo svi ..imam problem s Edge-om...nakon klika otvori se na sekundu i odmah se sruši...ima li netko dobar savjetm ????

0 0 hvala 0
17 godina
Stavi drugi browser
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
11 godina
neaktivan
gugrin kaže...

halo svi ..imam problem s Edge-om...nakon klika otvori se na sekundu i odmah se sruši...ima li netko dobar savjetm ????

Jesi probao ovo?

9 godina
neaktivan

Huh...kako da dođem do toga ako ti nije problem objasniti....hvala ti!

9 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Evo ovako ćeš to sredit

Huh...kako da dođem do toga,ako možeš objaniti,hvala ti!

14 godina
Pollux36 kaže...

Klik lijevom tipkom miša na Start, klik lijevom tipkom miša na All Programs, zatim klik lijevom tipkom miša na Accessories, zatim klik desnom tipkom miša na Command Prompt i odaberi Run as administrator. Nakon toga u Command Promptu ukucaš što trebaš. Ako nisi prijavljen kao administrator računaj da ćeš morati unijeti korisničko ime i lozinku.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
mario.L_hr kaže...
Pollux36 kaže...

Klik lijevom tipkom miša na Start, klik lijevom tipkom miša na All Programs, zatim klik lijevom tipkom miša na Accessories, zatim klik desnom tipkom miša na Command Prompt i odaberi Run as administrator. Nakon toga u Command Promptu ukucaš što trebaš. Ako nisi prijavljen kao administrator računaj da ćeš morati unijeti korisničko ime i lozinku.

-juzerski way.. win.explorer.. biti bilo gjde npr C: i voala, nekadašnji open here CMD(+admin). Preko win tipke w+e. Umjesto searchanja ili tipkanja run, stvar koja je tu već par godina i treba je tako koristiti (najjuzerskije). ja ga volim pinat na traku, admin ima i odgovarajuću ikonu, jasno na svim jezicima uključujuč i mandarinski dijalekt itd.. :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Gdje je nestala opcija "This task will run as Administrator" iz Run-a (kad se već o njemu priča). Ne sjećam se kad sam ju zadnji put vidio (u kojim Windowsima)

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Windows 10 - općenito

Bratić ima neki laptop s samo 2gb rama, cpu amd e3 300 mislim, hoće li mu raditi win 10 32 bit?

Lijep da umreš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pqweasdyxc kaže...

Bratić ima neki laptop s samo 2gb rama, cpu amd e3 300 mislim, hoće li mu raditi win 10 32 bit?

ovisi... ako sudimo po pitanju i ti se primiš sređivanja.. - neće. Mada s ispravnim HWom i zadovoljenim requirementsima može raditi svaki kompjuter, neovisno dal je notebook i sl.

10 godina
ihush kaže...
pqweasdyxc kaže...

ovisi... ako sudimo po pitanju i ti se primiš sređivanja.. - neće. Mada s ispravnim HWom i zadovoljenim requirementsima može raditi svaki kompjuter, neovisno dal je notebook i sl.

Sad sam pogledao system req i min je 1gb rama za 32 bit.

Tak da bi moglo?

Sad ima win7 64 bit

Lijep da umreš!
16 godina
odjavljen

To ti je minimum da instaliraš i digneš windowse te onda lijepo gledaš u njih. Upališ bilo što (paint), ode. Evo firefox sa jednim tabom - 280 MB.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
16 godina
pqweasdyxc kaže...
..

Sad sam pogledao system req i min je 1gb rama za 32 bit.

Tak da bi moglo?

Sad ima win7 64 bit

- gle, već ima 7-64.. pročitao si requirementse.. (i izdržao si zadirkivanje+sarkazam..), dakle, da, radit će. Ali, zašto? Ima free-upgrade ponudu? Može, njegov izbor, ali tad i problemi koje donosi novi OS, tj ne mora biti problem OS, nego driveri, support, igre.. i 99% da će sve raditi, no što ako baš onaj 1% njemu treba?

Dakle, razlog, cilj.. to određuje OS. Verzija-generacija.. npr 32 biraš kad imaš manje od 4GB, ali može 64bit.. Jer nije samo RAM kriterij. 2GB je OK, ali to je današnji realni minimum za ugodan rad, zato prednost 32bitnom (jer manje razbacuje resurse), ali to opet ovisi što se želi raditi jer to eliminira mogućnost pokretanja 64bitnih appsa..

RAM je najlakše dodati, ako bi to bio problem - nije problem. Sav ostali HW je veći problem.

Ako ima w7 i radi mu OK, ako nema iskustva.. tad bolje ne dirati, 'ako nije pokvareno, ne popravljaj'. ... osim ako znaš što i zašto radiš. Svejedno koji OS (on nije sam sebi svrha).

14 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Otkrio sam gdje je bio problem oko prijave na zbsamp.com. Naime, zbog AdFendera, zbog kojeg moram koristiti neki proxy "http=127.0.0.1:7070;https=127.0.0.1:7070" mi se javi HTTP Error 403. Ali kad isključim taj proxy onda mi on ne blokira dosadne oglase.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Jedno kratko pitanje; jesu li u desetki popravili file transfer u MTP-u i onaj dosadni popup kod prebacivanja mp4. i sl. datoteka prisutan u win7?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 20:48 (VeNN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
VeNN kaže...

Jedno kratko pitanje; jesu li u desetki popravili file transfer u MTP-u i onaj dosadni popup kod prebacivanja mp4. i sl. datoteka prisutan u win7?

A kakav je bio problem u tome?

@ Jel to MSu pao server za WU ili je do mene nešto? Izbacuje mi grešku 0x80245006. Jučer mi je isto to izbacivalo, pa danas ujutro nije pa sad opet izbacuje tu grešku.

15 godina
pqweasdyxc kaže...

Neka downloada i provjeri sa "Microsoft Upgrade Assistant"

Uglavnom, ak ide 8-mica ići će i 10-tka 

12 godina
Windows 10 - općenito

Pozzz...

Dali ste primijetili kad ste se prebacivali sa win 7 / 8.1 na win 10 neek razlike u igrama , a i opcenito mislim na bolje ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice