Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.887.102
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
17 godina
Windows 10 - dojmovi, problemi

pitanje za insidere i one koji budu ostali insideri,

dal je ko od Vas napravio clean install w10 i dal je sve prošlo (mislim na aktivaciju) normalno posljije logiranja sa insider mailom (možda budem bacio clean instal iz razloga kaj mi zvuk zna zakrčat ne često, al ponekad, tj. ko da cijeli windowsi zapnu ni miš se neda pomaknut, probao sfc /scannow i Dism, sve prolazi kak treba bez greške) i na koji ring ste prebacili slow ili fast i koji je sad u ms-u build aktualan? (nemrem nač onaj sajt di se može pratit napredovanje bildova)

hvala!!!

mrakky
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ja nikako da uspijem. Idem u BIOS, preko ProduKeya prepišem key i kaže da nije validan.

Probam preskočiti, dođe Compability Problem i piše da pokrenem Upgrade postupak dok mi osmica radi...

Katafakingstrofa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
Phantom_RI kaže...

Ja nikako da uspijem. Idem u BIOS, preko ProduKeya prepišem key i kaže da nije validan.

Probam preskočiti, dođe Compability Problem i piše da pokrenem Upgrade postupak dok mi osmica radi...

Katafakingstrofa.

Pa radis li clean ili upgrade?

Prvo odradi upgrade iz windows 8. Raspakuj iso winrarom na d particiju i pokreni setup (dakle iz windowsa). Nece te pitati ni za kakav key.

btw, iso mora biti onaj koji si napravio media creation  toolom

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

morrisoN
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2015 17:20 (morrisoN).
13 godina
odjavljen

Napravio, extractao, i opet traži key.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mrakky kaže...

dal je ko od Vas napravio clean install w10 i dal je sve prošlo (mislim na aktivaciju) normalno posljije logiranja sa insider mailom (možda budem bacio clean instal iz razloga kaj mi zvuk zna zakrčat ne često, al ponekad, tj. ko da cijeli windowsi zapnu ni miš se neda pomaknut, probao sfc /scannow i Dism, sve prolazi kak treba bez greške) i na koji ring ste prebacili slow ili fast i koji je sad u ms-u build aktualan? (nemrem nač onaj sajt di se može pratit napredovanje bildova)

hvala!!!

Ja sam sinoć napravio čistu instalaciju i poslije prijave Microsoft računom sve je u redu (upisivanje keya skipiraj)

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Napravio, extractao, i opet traži key.

Isti problem, ne priznaje mi key od licenciranog Windows 8.1.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
15 godina
neaktivan

Ako imate problem s aktivnacijom Windowsa, pričekajte jedan dan! Meni je isto bio neaktiviran da bi za 12h proradio.

SoSlI' bopummeH motlhbogh val.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrakky kaže...

Bez problema.. Jučer napravio cleaqn install...

15 godina

Mene smeta "mutnoća" fontova..Napravio sam one dvije stvari iz F.A.Q,stavio najnovije drivere za grafičku karticu,uključio ClearType,al nije mi baš pomoglo

Možda samo treba vremena da se naviknem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zna li neko mogu li se ikonice povečavat-smanjivat po svojoj volji ka šta se moglo na W7,znači nemislim na ovih 8 veličina ponuđenih.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2015 18:43 (toni36).

0 0 hvala 0
16 godina
La Roca kaže...

Mene smeta "mutnoća" fontova..Napravio sam one dvije stvari iz F.A.Q,stavio najnovije drivere za grafičku karticu,uključio ClearType,al nije mi baš pomoglo

Očito si povećao DPI....možeš ga ostavit povećanog, ali pod properties od određenih programa koji to ne podržavaju možeš stavit Disable DPI nešto...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
16 godina
La Roca kaže...

desni klik na desktop-display settings-change the size of text- klizac pomaknuti na 100%

morrisoN
16 godina
neaktivan

Service Release 1 izgleda stiže do kraja idućeg tjedna, a u listopadu će edge dobiti extensions support.

izvor

3 0 hvala 2
15 godina

Ako misliš na scaling level,nisam ništa dirao,na 100% je

16 godina
toni36 kaže...

zna li neko mogu li se ikonice povečavat-smanjivat po svojoj volji ka šta se moglo na W7,znači nemislim na ovih 8 veličina ponuđenih.

Ctrl+mouse scroll up/down

morrisoN
14 godina
neaktivan
morrisoN kaže...
toni36 kaže...

Ctrl+mouse scroll up/down

nečeš virovat ali sad iman mir u kuči

16 godina
La Roca kaže...

Ako misliš na scaling level,nisam ništa dirao,na 100% je

Ako su ti fontovi mutni pri dpi scalling 100%, onda ti mozda rezolucija nije nativna.

morrisoN
17 godina

Morate priznat da sam dobro sproveo nedovršen Microsoftov posao kod nedosljednosti dizajna ikona, (pa i preko toga sa ostalim softverom)

95% ikona u taskbaru i exploreru imaju isti dizajn...

Pinane ikone na taskbaru

Otvoreni programi poput, Explorera, Pande, Disk defragmentera, task manageer, diskc cleanupa, regedita itd...

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pitanje kako da blokiram da mi win 10 ne skida sam reltek drivere za matičnu posto su zbugani uzasno i onda mi ne rade slusalice kako treba zna neko? moro sam ovak iskljuciti update preko serviesa
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Kako da ga  instaliram onda, neda direktno iz Windowsa, traži me ključ, prepišem ga iz programa kojeg ste mi preporučili, piše da ključ nije ispravan.

Idem u BIOS, piše compability mod, da pokrenem upgrade iz Windowsa. 

-.-

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2015 19:22 (Phantom_RI).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...
Pitanje kako da blokiram da mi win 10 ne skida sam reltek drivere za matičnu posto su zbugani uzasno i onda mi ne rade slusalice kako treba zna neko? moro sam ovak iskljuciti update preko serviesa

Probaj ovdje

12 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Probaj ovdje

Si siguran da je to to? hvala btw

10 godina
neaktivan

Odradih sve Windows updatee na 8.1, nije mi prepoznao  Windowse, pojavila se "Get Windows 10" ikonica u taskbaru, rezervisala sam i sada cekam :D Koliko ste vi cekali? :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2015 19:25 (itech56).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...
dedaa kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Probaj ovdje

Si siguran da je to to? hvala btw

Trebalo bi biti.

13 godina
neaktivan
itech56 kaže...

Odradih sve Windows updatee na 8.1, nije mi prepoznao  Windowse, pojavila se "Get Windows 10" ikonica u taskbaru, rezervisala sam i sada cekam :D Koliko ste vi cekali? :)

Možeš pokrenuti update ručno korištenjem one aplikacije sa stranice.

Tražim anime shoegaze djevojku. Slonovi, žbljohe i grobovi neka se ne javljaju.
14 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Morate priznat da sam dobro sproveo nedovršen Microsoftov posao kod nedosljednosti dizajna ikona, (pa i preko toga sa ostalim softverom)

95% ikona u taskbaru i exploreru imaju isti dizajn...

Pinane ikone na taskbaru

Otvoreni programi poput, Explorera, Pande, Disk defragmentera, task manageer, diskc cleanupa, regedita itd...

Meni se baš i ne sviđaju, više bi išao na kombinaciju da su sve iste boje i da su šuplji(kao što je search i desktops ikone dizajnirane). Ovako je pre šareno

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2015 19:30 (Dex.pwn).
17 godina

Osobno ne volim jednobojni desktop/dizajn.

A Micorsoft i fura na ovaj Metro App đir...

Iako mi se čini da su ni simo ni tamo sa desetkom...

Dizajnom djelovi sedmice i osmice smiksani u jedno...

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2015 19:59 (doktor1).
16 godina
neaktivan

Mozda su i namjerno, nikad ne znas, i sami oglasavaju desetku kao spoj sedmice i osmice

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jel ima mozda neki program kao sto je oblytile bio na 8.1 za mijenjanje izgleda metro ikona

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nemam zvuka sa novim win 10 na kompu, maticna je a75 hvs.. nemogu nikako driver naci niti nista, kako bi ovo mogao rjesit?

imam i zvucnu soundblaster xfi fps fatal1ty, al za nju sam prilicno siguran da drivera nema jos..  zasad bi samo da bilo kakav zvuk imam

pomoc please

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice