Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.878.461
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
15 godina
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
Ice45 kaže...

jel zna itko kako da skinem win 10 stojim mi da ce me posjedit kad je win ready

hoce ako imas origigi win

13 godina

@ definho

Da , prvo upgrade kroz Windows Update i onda napraviti ISO media creation tool-om  i  završiti clean install  .... kad bude tražio ključ , preskočiti taj korak i kad se PC spoji na net aktivacija se uradi sama

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 19:17 (error_666).
16 godina
odjavljen
Windows 10 - dojmovi, problemi

Ja ne znam zašto itko ovdje odgovara na ova jedna te ista glupa pitanja... Skoro sve piše u FAQ a druga ostatak tu, više puta odgovoreno i detaljno objašnjeno.

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
dreadmoore kaže...
Ice45 kaže...

jel zna itko kako da skinem win 10 stojim mi da ce me posjedit kad je win ready

hoce ako imas origigi win

imam ali mi pise  Ok notify me when ready i sad neznam sta sad

15 godina
neaktivan
draž kaže...

Skino bi i ja sa MCT-a ali mi se neda zezati sa aktivacijom.

MCT isto ima šemu updatea, kao i da si kreiraš DVD/USB za kasniji clean install, aktivacija je ista kao i da ti skine preko windows updatea

13 godina
odjavljen

Tek danas mi se pojavio windows.BT folder i još uvijek ima samo 140MB,a svaki put kad u CP idem check for updates, na listi apdejtova se pojavi novi fail pokušaj apdejta.

SLIKA

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Tek danas mi se pojavio windows.BT folder i još uvijek ima samo 140MB,a svaki put kad u CP idem check for updates, na listi apdejtova se pojavi novi fail pokušaj apdejta.

SLIKA

bude ti pomalo skinuo, tako je meni jučer dosta vremena čamio na 140MB i onda odjednom počela veličina u GB šibati

11 godina

sad sam otisao na windows update i pise mi windows 10 home faild sta sad da napravim cekat ili mogu nekako to pokrenit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

koliko vam je trajalo da se win 10 skine,meni je u 20 min 2%,jel to normalno ili?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

sad sam otisao na windows update i pise mi windows 10 home faild sta sad da napravim cekat ili mogu nekako to pokrenit 

ili čekaj ili pokreni MCT službeni od microsofta, s tim da čekanje može potrajati do pitaj boga kad dok sa MCT instaliraš odmah, možeš upgrade napraviti ili DVD/USB/ISO za kasniji clean install

11 godina
kale_fotograf kaže...
Ice45 kaže...

ili čekaj ili pokreni MCT službeni od microsofta, s tim da čekanje može potrajati do pitaj boga kad dok sa MCT instaliraš odmah, možeš upgrade napraviti ili DVD/USB/ISO za kasniji clean install

kako mislis mct sad skidam win 10 sa microsiftove stranice 

17 godina

Ovi winsi su cudo , nikakvi errori resetiranja problemi sa igrama

Ili sl. Stabilno ko stijena ,a izgled je moderan wp stil sve ke fino animirano, na mrak dostupno i interaktivno...za sada sam ful

Zadovoljan i jos je ktome mukte :) !

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 19:52 (4mal).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ice45 kaže...
kale_fotograf kaže...
Ice45 kaže...

skini sa microsoftove stranice media creation tool i s njime napravi upgrade, sada vjerojatno skidaš ISO sa microsofta ili što već, to će ti poslušiti nekada kasnije za clean install, ali moraš najprije napraviti upgrade sa trenutnih windowsa da ti se aktiviraju pa kasnije onda po želji clean install

11 godina
kale_fotograf kaže...
Ice45 kaže...
kale_fotograf kaže...
Ice45 kaže...

skini sa microsoftove stranice media creation tool i s njime napravi upgrade, sada vjerojatno skidaš ISO sa microsofta ili što već, to će ti poslušiti nekada kasnije za clean install, ali moraš najprije napraviti upgrade sa trenutnih windowsa da ti se aktiviraju pa kasnije onda po želji clean install

sve mi je update win 8.1 sad gledam tamo pc postavke kaze mi da mi key istice 26.12.2015

15 godina
neaktivan
Ice45 kaže...
kale_fotograf kaže...
Ice45 kaže...
kale_fotograf kaže...
Ice45 kaže...

sve mi je update win 8.1 sad gledam tamo pc postavke kaze mi da mi key istice 26.12.2015

čudno, jer ima ovdje masa poruka da bi za windows 10 trebalo najprije napraviti upgrade da uhvati aktivaciju pa onda eventualno clean install, mislim da ti neće ostati isti ključ, probaj malo koju stranu unatrag pogledati

mene sada zanima da li se isplati staviti win 10 preko win 7 jer frend je updateao na win 10 home i kaže da mu je pun bugova i vratio se na stari win 7 HP (original je imao)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 20:00 (kale_fotograf).
14 godina

Ja sam za sad vrlo zadovoljan, presao sam sa 8.1 na 10 i ovaj start menu mi je puno bolji, uglavnom igrao sam se, mjenjao ikone i nema sta nisam radio i onda skuzim da sam sje*** cijeli start menu i želim vratit na default, kakav je bio kad sam pokrenuo win 10 pa ako netko zna kako bio bih zahvalan.

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobro, instalirao sam, gdje se odabere, tj. postavi ta tema?

16 godina
neaktivan

Koliko vas ima da vam se windows 10 skinuo kroz automatski update ? Meni se još nije počeo skidati.

16 godina
odjavljen

Sad dižem virtualku sa Win7 x64, baš da vidim hoće li kroz Win Update proći...

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
17 godina
serekeš kaže...

Dobro, instalirao sam, gdje se odabere, tj. postavi ta tema?

To su samo paketi ikona za instalirat i zamjenit windows defult ikone. Ne tema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 20:20 (doktor1).
15 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Folder $Windows.~WS se može slobodno uklonit? 

Tražio sam preko Google-a, većina ih kaže da se može ručno izbrisati. 

Pa ako je netko osobno uklonio, i da mu Windows radi bez problema nakon toga, nek javi! 

Itko?

12 godina
Ice45 kaže...

Windowsi 8.1 aktivirani Microsaft toolkitom imaju rok trajanja aktivacije od 6 miseci. Meni se čini da je tebe ""netko"" zeznija i da nemaš oriđiđi winse

Sami sebi smo najveci neprijatelji
11 godina
neaktivan

Moze pomoc, kako da vratim windows na engleski? I usput kako da nadjem sada RDP ovdje :|

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fanu kaže...

imao windows 8.1 (KMSpico activated)

pokrenuo instalaciju win10 pro x64 (tokom koje su se instalirali najnoviji updejti) 

sve proslo uredu, usao u win10 i pise da je permanently activated..

Di to piše tako, nema tog "permanently (trajno)" niti je navedeno do kad traje aktivacija piše samo da je aktivirano.

12 godina
Vakaka kaže...
Fanu kaže...

imao windows 8.1 (KMSpico activated)

pokrenuo instalaciju win10 pro x64 (tokom koje su se instalirali najnoviji updejti) 

sve proslo uredu, usao u win10 i pise da je permanently activated..

Di to piše tako, nema tog "permanently (trajno)" niti je navedeno do kad traje aktivacija piše samo da je aktivirano.

run -- pa upiši ovo ividi slmgr.vbs /xpr 

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 20:34 (nicky.sl).
16 godina
odjavljen

slmgr.vbs /xpr

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
17 godina
nicky.sl kaže...
 run -- pa upiši ovo ividi slmgr.vbs /xpr 

Sum_of_all_fears kaže...

slmgr.vbs /xpr

Ah da vidim sad, hvala obojici. :)

10 godina
neaktivan

Ima li ko problema s ventilatorom meni je otkada sam ga updatea jednom ugasio i upalio pojavilo CMOS CheckSum Bad i cpu ventilator mi je na makismumu >4000 RPM

0 0 hvala 0
16 godina

pusti ti štrebere.. piše se slmgr /xpr ili /dlv. ili ... (nepotreban višak, extenzija).

+ za neke stvari mora biti as admin..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
odjavljen
splinter.- kaže...

Ima li ko problema s ventilatorom meni je otkada sam ga updatea jednom ugasio i upalio pojavilo CMOS CheckSum Bad i cpu ventilator mi je na makismumu >4000 RPM

Vrlo, vrlo nevjerovatno da je to do novih windowsa. Provjeri postavke BIOSa (loadaj default) i nakon toga instaliraj drivere za svoju matičnu (može i od Windows 8.1)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice