Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.888.291
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
17 godina
Windows 10 - dojmovi, problemi

bdw win 10 odlicno radi sa ZTE ruterom , prije sam imao problema sa PF-om od kad sam instalirao 10ku vise nemam i na torrent hr mi je sad ikona pod spojiv ! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
4mal kaže...

probaj ovo 

c/p 

1. Go into "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" and delete everything in that folder.
2. Now, run the command prompt as an administrator. Type in "wuauclt.exe /updatenow".
3. Go to your Control Panel > Windows Update and your Windows 10 should start re-downloading from scratch

Ne radi :/

17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 15:50 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

E da, možda je placebo, ali izgleda mi kao da mi sve radi puno brže. Čak imam osjećaj da mi Chrome radi brže nego prije nadogradnje.

Probao sam EDGE, možda je brži, ali bez adblock-a, stvarno nema smisla...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

to je placebo radi duzih animacija 

ali ince je nekako brzi ,responzivniji hehe 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 15:52 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Vrti mi se otkad si napisao post. :D

http://prntscr.com/7yeise

To sad skida ili? :D

EDIT: skida se :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 15:57 (MrSneakyGuyGaming).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

morel mi netko objasniti ovo, prije u win bt bilo svega i svašta (čitaj sinoć) a sada u njemu ostao samo folder sources sa safeOS podfolderom dok u win ws čami samo source

evo i SSova

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

@mrsneaky,

tako sam i ja ali mi je hrvatsku verziju skinuo a to ne želim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdravinstalirao sam 32 bitni win 10 a imam 4 gb rama i sada mi koristi 3,4 gb isao sam ponvono instalirati os ali mi nigdje ne nudi da odaberem 64-bit. Kad sam ga skidao odabrao sam both architecture.Windows mi na DVD-u zauzima oko 2,4gb.
Molim pomoc hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jesi radio upgrade ili clean install?

Ako si radio upgrade onda ti je sa 32 bita skinuo verziju od 32 bita ponovno...

Koristi onaj tool i napravi clean install tako da skines 64 bitnu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
9 godina
neaktivan

Pozdrav, imam problema sa W10, kupio sam ram i moram ga ukljuciti u biosu, trazio sam preko neta i nasao rijesenje, npr ovo :  Windows 10: Access the UEFI BIOS
Click the Start  menu and select Settings.
Select Update and Security.
Click Recovery.
Under Advanced startup, click Restart now. The system will restart and show the Windows 10 boot menu.
Select Troubleshoot.
Choose Advanced options.
Select UEFI Firmware Settings.
Click Restart to restart the system and enter UEFI BIOS.

ali tu imam problem meni nema ovog UEFI Firmware Settings,da li neko zna o cemu se radi i kako mogu uci u bios?

0 0 hvala 0
16 godina
Pa oldschool putem, kod paljenja računala stisni F10 ili F12 ili Del koji već gumb ti piše za ulazak u bios lol
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina

Boota-o DVD , foramtirao diskove i install.Hvala na odgovoru.Mora da sam se zeznuo i skinuo  86-bit ISO nema druge...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Sad sam otišao pogledat koji mi je dx i napisem ja u search box dxdiag,i tamo mi pise da je 11.2?Zar nije bilo najavljeno da dolazi 12 ravno sa win10?

Battlelog: Ratkapa16

0 0 hvala 0
16 godina
kale_fotograf kaže...

morel mi netko objasniti ovo, prije u win bt bilo svega i svašta (čitaj sinoć) a sada u njemu ostao samo folder sources sa safeOS podfolderom dok u win ws čami samo source

evo i SSova

Kale, ja sam se pogubio u tvojim postovima, pa mi samo ukratko reci što se tebi događa. Jesi li uspio nadograditi ili nisi. Ako nisi, ovo što spominješ BT i WS foldere, ne odgovaraju ti veličine kao drugima ili nešto drugo (nadam se da shvaćaš da veličina BT foldera varira od sustava do sustava). ajd ti ukratko napiši što te tišti, pa da vidim što da ti savjetujem.

14 godina
Gago4 kaže...

Sad sam otišao pogledat koji mi je dx i napisem ja u search box dxdiag,i tamo mi pise da je 11.2?Zar nije bilo najavljeno da dolazi 12 ravno sa win10?

Meni je uredno dx12.
Jesi instalirao drivere od grafičke za Win10?

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina
odjavljen
Gago4 kaže...

Nema veze s Windowsima. Nvidijini driveri su koma za W10.

17 godina
Gago4 kaže...

Kod mene je 12

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
16 godina
Gago4 kaže...

Ako ti je Moj PC ispravan, tvoja kartica je DirectX11. Ne znam kako je MS si zamislio, ali mislim da ti zbog toga nije povukao 12icu. Probaj popratiti upute odavde, pa onda vidi koji ćeš DX imati.

15 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
kale_fotograf kaže...

evo i SSova

Kale, ja sam se pogubio u tvojim postovima, pa mi samo ukratko reci što se tebi događa. Jesi li uspio nadograditi ili nisi. Ako nisi, ovo što spominješ BT i WS foldere, ne odgovaraju ti veličine kao drugima ili nešto drugo (nadam se da shvaćaš da veličina BT foldera varira od sustava do sustava). ajd ti ukratko napiši što te tišti, pa da vidim što da ti savjetujem.

elem vako, slučajno sinoć skužih ovaj BT folder koji je bio težak svojih 6,1GB, bio je u njemu i setup i masa foldera, danas otvorim komp i vidim i dalje taj BT, ali i WS, s tim da se folder BT smanjio na 1,5GB i u njemu ostao samo source folder, dok u tom novom WS folderu vidim samo njegov source folder i težak je nekih 50ak KB, sad mi nije jasno gdje su svi ti fajlovi iz BT foldera nestali, je li moguće da se nešto poremetilo s tim što sam skinuo onaj media creation tool da vidim koji je vrag to i odmah ga ugasio pa je napisao cleaning nekog vraga (nisam skužio čega)

sadašnji win je win 7 ultimate 64bit sp1 (normalno divljak)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 16:20 (kale_fotograf).
16 godina
Gago4 kaže...

Sad sam otišao pogledat koji mi je dx i napisem ja u search box dxdiag,i tamo mi pise da je 11.2?

Podržava li ti grafika uopće dx12? Ako ne, nema je.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
11 godina
doktor1 kaže...
Gago4 kaže...

AKo ima GTX 560 kao šta ti je u potpisu, znanu kao FERMI nvidia još nije izbacila drivere za njih!

Za FERMI kartice su rekli da će na dan izlaska OSa doći i dx12 drivieri no još nema ih...

Da 560 ti je..:)

Fermi?Prvi put čujem

Gdje mogu provjerit kad ce izac? :)

17 godina
WackyZG kaže...
Gago4 kaže...

Ako ti je Moj PC ispravan, tvoja kartica je DirectX11. Ne znam kako je MS si zamislio, ali mislim da ti zbog toga nije povukao 12icu. 

To niije istina!

NVIDIA provides Windows 10 driver support for our Maxwell, Kepler (select GeForce 600 series, GeForce 700 series and above GPUs) and Fermi class GPUs (GeForce 400 series, GeForce 500 series and select Geforce 600 series GPUs).  Maxwell and Kepler GPU architectures support Windows 10 WDDM 2.0 mode with support for Fermi coming at a later date.

DX12 kartice

From a technical perspective the DirectX 12 API is just one part of a bigger picture. Like Microsoft’s last couple of DirectX 11 minor version upgrades, DirectX 12 goes hand-in-hand with a new version of the Windows Display Driver Model, WDDM 2.0.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 16:30 (doktor1).
13 godina
neaktivan

Pa ima driver za Windows 10, ali to ne znači da će mu podržavati DX 12...

1 1 hvala 0
12 godina
Friday kaže...
nicky.sl kaže...

Evo najnovijih vijesti što se tiče kompa mojih sinova, naime ažurira sam ih preko onog alata i sve je prošlo uredno.

Najvažnija vijest je da je tu bila win7 verzija jogurt i sad je ova desetka uredno aktivirana sama od sebe (dokad će biti vidićemo) ali zasad izgleda da pirati imaju također besplatne winse.

Ram 8 giga, a iskoristivo 3,96???

Ops nisan to ni vidija

Sami sebi smo najveci neprijatelji
17 godina

@Bilal

Fermi arhitektura, (GTX 4xx i GTX 5xx kartice) će podržavat dx12 kao i sve iznad!

Samo za Fermi još nisu spremni driveri!

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 16:30 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kale_fotograf kaže...

elem vako, slučajno sinoć skužih ovaj BT folder koji je bio težak svojih 6,1GB, bio je u njemu i setup i masa foldera, danas otvorim komp i vidim i dalje taj BT, ali i WS, s tim da se folder BT smanjio na 1,5GB i u njemu ostao samo source folder, dok u tom novom WS folderu vidim samo njegov source folder i težak je nekih 50ak KB, sad mi nije jasno gdje su svi ti fajlovi iz BT foldera nestali, je li moguće da se nešto poremetilo s tim što sam skinuo onaj media creation tool da vidim koji je vrag to i odmah ga ugasio pa je napisao cleaning nekog vraga (nisam skužio čega)

sadašnji win je win 7 ultimate 64bit sp1 (normalno divljak)

Hmmm... tko zna što se tebi dogodilo i gdje je "pojelo" 5 GB downloada. Jesi gledao u Windows Update history da ti možda nije javilo neki error? Bez obzira na sve, nešto se očito dogodilo s file - ovima, tako da bih ti ja savjetovao nešto od ovo troje:

a)1. Go into "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" and delete everything in that folder.
    2. Now, run the command prompt as an administrator. Type in "wuauclt.exe /updatenow".
    3. Go to your Control Panel > Windows Update and your Windows 10 should start re-downloading from scratch

b)Disk Cleanup sa System files, da očisti sve downloadane update - e, pa ponovno pokretanje potrage za njima (nakon restarta PCa)

c) pokrenuti Media Creation Tool, skinuti i snimiti ISO na što želiš (DVD,USB), pa pokrenuti update s njega, kada budeš spreman

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 16:30 (WackyZG).
16 godina
S idućim updateom ćeš dobiti dole desno watermark, i besplatni će biti godinu dana :)
11 godina
doktor1 kaže...

@Bilal

Fermi arhitektura, (GTX 4xx i GTX 5xx kartice) će podržavat dx12 kao i sve iznad!

Samo za Fermi još nisu spremni driveri!

Daj mi molim te link od tog dx status da znam kad mogu skinut driver..:)

EDIT:Zanemari,sad sam našao

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 16:32 (Gago4).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice