Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.876.346
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
12 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
nicky.sl kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...
Imam Windows 7 64bit orginal key jel bi htio ko mjenjat za Windows 8.1 64 bit nebitno koja verzija? mogu dokazati naravno da je moj key orginal.

Čemu to ?!!?

Imam sad win 8.1 64bit install pirat a neda mi se reinstalirati PONOVO na win 7 orginal samo da bi updejto na win 10 sutra ujutro... e btw kad sutra dode updejt za win 10 jel se brisu svi programi i igre sa ssd-a ili ostaje nekaj?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 22:56 (Nvidia GTX 680).
16 godina
odjavljen
Nvidia GTX 680 kaže...

e btw kad sutra dode updejt za win 10 jel se brisu svi programi i igre sa ssd-a ili ostaje nekaj?

Za koji k**** sam ja pisao FAQ i kome?

My name is Legion... For we are many!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 23:00 (Sum_of_all_fears).
12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

e btw kad sutra dode updejt za win 10 jel se brisu svi programi i igre sa ssd-a ili ostaje nekaj?

Za koji k**** sam ja pisao FAQ i kome?

Sory tek se sad ubacio u temu prije par dana 

16 godina
odjavljen
Nvidia GTX 680 kaže...

15 godina
Windows 10 - dojmovi, problemi

Ali, trebaju uvesti neku opciju unsubscribe na forum tako da mogu izaću na idućih par dana da ne čitam više ove gluposti.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
5 2 hvala 1
17 godina

Trebalo je otvorit temu:

Doček Windowsa 10 uz slogan "meni je skinulo / meni nije skinulo"

A ovdje nastavit pisat o samim Windowsima, a ne već 1351035 puta prožvakanim temama upgradea i aktivacija...

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Sum jos jedno pitanje ako se programi nece brisat zakaj onda nvidija ima tipa posebeno drivera za win 10 i win 8.1 mislim oce mi i dalje radit driveri il cu morat obrisat stare i stavit ove posebne za win 10?

11 godina
neaktivan

Evo jedno pitanje sto me vec neko vrijeme zanima. Hoce li pirati i kupci imat iste windowse, tj. hoce li jedina razlika bit sto ce kupci imati aktivirane a pirati ne? Ili ce to bit jos neke razlike? (izuzevsi ono tko dobija Pro a tko Enterprise)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

1. O piratluku se ne raspravlja, jer je to protivno pravilima foruma. Druga stvar što se to ne sakcionira al dobro...

2. Na to pitanje je odgovoreno 474584 puta. Jel teško pogledati zadnjih par stranica? Jel grize? Jel boli?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 23:20 (Sum_of_all_fears).
12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

1. O piratluku se ne raspravlja, jer je to protivno pravilima foruma. Druga stvar što se to ne sakcionira al dobro...

2. Na to pitanje je odgovoreno 474584 puta. Jel teško pogledati zadnjih par stranica? Jel grize? Jel boli?

Na moje nisi odg :(

16 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Na moje nisi odg :(

-opet.. ovo je forum..

- naviknite se da nitko ne mora odgovoriti.

- da može odgovoriti sad ili za godinu... i da odgovor vjerojatno već postoji na 44355 strana.

pitanje, driver, verzija. Mora biti 'odvojena' jer je tako prezentira MS, tj win8, 81, 10.. su (po MSu) različiti OSevi i moraju postojati različiti driveri (pa i vista-seven..) bez obzira dal je sam driver isti-indentičan do zandnjeg bayta..

-driveri postoje. Što je pitanje?? Hoće li raditi driveri?? Pa ovako, ništa (baš ništa) ne radi ni na jednom OSu bez odgovarajućeg drivera. Driver je layer između SW i HW. ako makneš - ne radi. A zbog licenci i MSovog logoa, mora postojati win10 driver.

opet, što je pitanje?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina

Na zadnjih nekoliko stranica nisam našao sličnu anketu, pa me zanima vaše viđenje i preferencije.

Na koji ćete način instalirati Windows 10?

---------
osobno, sutra skidam ISO (ako to budu serveri omogućavali) i ide odmah fresh install 

29 Upgrade s W7/W8/W8.1
25 Fresh install W10
1 Isprobati kao upgrade
0 Nisam zainteresiran/a
Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 1 hvala 1
12 godina
neaktivan

znaci ovo me zanima da li ce radit GRAFIČKI driveri nakon updejta posto necu radit clean install za win10 nego cu radit udejt win 8.1 imam gtx 680 ili cu morat brisat sve programe i ponovo instalirati na novo za win 10 ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 23:34 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vi koji imate zadnji insider 10240. Da li cete ipak snimiti sutrasnji official build ili ostati na 10240?

6 Ostati na 10240
8 Nabaciti official RTM
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Almin94 kaže...

Vi koji imate zadnji insider 10240. Da li cete ipak snimiti sutrasnji official build ili ostati na 10240?

10240 je zadnji official

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Almin94 kaže...

10240 je zadnji official

Jeste zadnji official. Ali sutra je sluzbeni RTM.

12 godina
Almin94 kaže...
nicky.sl kaže...
Almin94 kaže...

10240 je zadnji official

Jeste zadnji official. Ali sutra je sluzbeni RTM.

Sutra je novi dan i za nas Insidere.

I tribaš znat da ćemo uvik bit korak isprid običnih juzera.

Insider program se nastavlja

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 23:41 (nicky.sl).
16 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

znaci ovo me zanima da li ce radit GRAFIČKI driveri nakon updejta .

- hoće. (a što da je odgovor neće?.. dali bi bio moguć? ..). Naravno da će raditi, naravno da će sve (ili 99,99%) raditi na bezbroj kombinacija HWa.. a na pojedinima neće. Kao loto. Pa sad da pitaš dali ćeš dobiti na lotu ako odigraš, to je isto pitanje s recipročnom šansom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 23:43 (ihush).
17 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Čuo sam da će na vama testirati updateove, jel to istina?

12 godina
Penryn kaže...
nicky.sl kaže...

Je čista istina.

16 godina
Penryn kaže...
nicky.sl kaže...

da, ali ni jedna životinja pri tome neće biti ozljeđena. (jer je MS pobornik green, eko i maybelline stavova..). Insideri nisu zaštićeni, pristali su na shockove i kemijske supstanicje..

11 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 23:56 (CroRex).
14 godina
neaktivan

Radia sam update u 22 i nesto i faila mi je update to windows 10. Sad pokusavam da pokrenem taj update, ali nikako neide. Kako pokrenit prelazak na win 10. Na 8.1 san.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne znam da li je vec pominjano ali jedna sitnica mi nije bas najjasnija.

pretpostavljam da ce biti i ISO da se skine sto bi bilo najbolje za fresh instal..

u tom slucaju da li se prilikom nove instalacije koriste "stari" serijski borjevi od win 8 instalacije?

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
isusati boga zadnji par dana 95 posto postova ove teme je smece...tako retardirana pitanja da se divim sumu i ostalima kako im se vise da odgovarat.... de vise stanite na j***nu loptu pa nece svjet propast ako nedobijete iste minute win kad neko stisne dugme u redmondu....i koristite google...ni meni nije prikazo ikonu za rezervaciju i za 2 minute sam izguglo i naso rijesenje a ne da sam cvilio vamo 3 dana zasto nemam ikone.... i sad mi nije jos skinut win 10 i je***ga doce mozda i za dan dva sta sad.... mislim da bi trebalo zvat blogera Kruleta da proba on objasnit da se forum cita dalje od jedne ili dvije stranice i da se nade i koristi trazilica isto....
VenAtoR#2231
16 godina
Zajeb kaže...

Radia sam update u 22 i nesto i faila mi je update to windows 10. Sad pokusavam da pokrenem taj update, ali nikako neide. Kako pokrenit prelazak na win 10. Na 8.1 san.

Ne prolazi ti jer JOŠ UVIJEK nije 29.7. u SADu, tj. vjerojatno će, kako je netko izračunao, oko 6 ujutro MOŽDA moći pokrenuti update na 10ku. Strpljen, spašen. Ajmo, dekicu preko nosa i nanat do ujutro.

mirkoj kaže...

ne znam da li je vec pominjano ali jedna sitnica mi nije bas najjasnija.

pretpostavljam da ce biti i ISO da se skine sto bi bilo najbolje za fresh instal..

u tom slucaju da li se prilikom nove instalacije koriste "stari" serijski borjevi od win 8 instalacije?

Znati ćemo sutra, tj. znati ćeš onog trenutka kada ćeš update - ati, pa će u samoj instalaciji pisati kako i što za clean install. Iako, mislim da će se ključevi od sada vezati uz MS account koji trebaš da bi koristio sve blagodati 10ke (kao što je bilo i na 8 i 8.1).

Također, iako je već sto puta spomenuto u ovoj temi, a i u Windows 8 i 8.1 temama, ISO kao takav za clean install nije prijeko potreban. Pokrenuti ćeš refresh Windowsa bez zadržavanja osobnih fileova na OS particiji i instaliranih programa, iz Recovery particije će se instlirati ČISTI Windowsi, te će te na kraju procesa dočekati "djevičanski čisti" Windowsi.

P.S: molim cijenjene forumaše koji gnjave Suma, ihusha, kizu, mene i ine koji pomažu u ovoj temi i odgovaramo vam na isto pitanje iz posta u post, da napravite fond, te nas počastite ćevapima i cugom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 0:29 (WackyZG).
16 godina
WackyZG kaže...

Ne prolazi ti jer JOŠ UVIJEK nije 29.7. u SADu, tj. vjerojatno će, kako je netko izračunao, oko 6 ujutro MOŽDA moći pokrenuti update na 10ku. Strpljen, spašen. Ajmo, dekicu preko nosa i nanat do ujutro.

Nije u 6 ujutro službeno rls vrijeme, već u 8 ujutro (po našem vremenu)

16 godina
X-Wind kaže...
WackyZG kaže...

Netko je stranu dvije prije spominjao nekih 6 ujutro, pa mi je ostalo u pamćenju. Prekasno je za matematiku u ovo doba dana.

16 godina
jocommb kaže...
isusati boga zadnji par dana 95 posto postova ove teme je smece...tako retardirana pitanja da se divim sumu i ostalima kako im se vise da odgovarat....

WackyZG kaže...
....

Borite se s vjetrenjačama, nema smisla uopće odgovorati ....

WackyZG kaže...

P.S: molim cijenjene forumaše koji gnjave Suma, ihusha, kizu, mene i ine koji pomažu u ovoj temi i odgovaramo vam na isto pitanje iz posta u post, da napravite fond, te nas počastite ćevapima i cugom.

Ne nadaj se ni da će ti netko reći hvala ...

X-Wind kaže...

In less than 24 hours, Microsoft will start upgrading Windows 7 and Windows 8 machines to Windows 10. The software giant is preparing for this big release, at 12AM ET on July 29th (9PM PST on July 28th), [to je 6 sati ujutro u našoj vrmenskoj zoni!] by pre-loading the final version of Windows 10 on PCs eligible for the upgrade.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 0:44 (kizo2703).
16 godina

uobičajeno je u popodnevnim satima.. pa do 18h.

gmt -9 (+/-3 timezone za USA), +1 naša timezona (+ljetni).. do the math.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice