Samo da se malo nadovežem na doktora...
Update notifikacija + updateovi koji se nisu sami apdejtali.
Live tileovi koji rade
I čarobne notifikacije za mailove, koje isto rade. Dakle, mi lažemo i ovo je j*beni photoshop. Istina, titlovi u Movies app ne rade (ali tko će gledati filmove u tome????), a Groove Music uredno skida cover i sve ostale info prema tagovima. Što je bitnije od prokletih notifikacija i titlova?
1. Od početka boota do desktopa ima 4 sekunde. Četiri. IIII. IV. Rekord u odnosu na bilo što do sada.
2. Update sa verzije na verziju prolazi bez problema.
3. Sve aplikacije lete (VS, Photoshop)
4. Edge ždere sve ostale browsere za doručak. Firefox i Chrome izgledaju ko puževi uz njega.
5. Cijeli OS se može povezati sa Office365.
6. Mail i Calendar aplikacije ne mogu biti bolje - od brzine do synca sa Outlookom, Office365 i Gmailom.
7. "Šetanje" po mreži (shareovi...) je brže nego sa Serveru 2012.
8. Do sada mi se nije srušila nijedna aplikacija niti driver.
9. Emulatori za Android i WP su se preporodili. Isti PC, rade bar duplo brže (responzivnost, fluidnost) u odnosu na Win8.
10. OneDrive je neprimjetno integriran u OS. Nijednom me nije ništa pitao, sync je bolji nego kod GDrivea.
11. Hyper-V se također ubrzao.
12....
Mogao bi do preksutra ovako. Ali ne, bitno je da ne rade titlovi u aplikaciji koju će koristiti 3% korisnika (a od tih 3%, njih 90% ni ne treba titlove).
P.S. Uvaženi gospodin se ponaša kao derište od 13 godina, iako tvrdi da ima 46. Ako zbilja ima, ja sam jako, jako, jako razočaran. U tim godinama biti tako prgav...