Windows 10 dalje u temi zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 3.077
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Windows 10 dalje u temi

Gledam i razmišljam uzeti original,međutim u Linksu zapne 10ka retail 64 bitna Home edicija. Jel netko zna u čemu je poanta u retail pojmu? Šifra artikla u Linksu 250.110.106 . Čitaj u mene treća verzija piratluka 10ke koja mi se najmanje totalno zaleđuje i zato razlog kupnje originala.

Svaka akcija ima svoju reakciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Windows 10 dalje u temi

Naslov teme ti je očajan.

Retail - doslovno prevedeno znači maloprodaja. U praksi, licenca za Windows koju možeš nebrojeno puta aktivirat na svom računalu i nemaš problema ako mjenjaš dio hardvera ili pak čitavo računalo. Jedino što ne možeš aktivirat više računala odjednom nego je licenca samo za jedno.

Desetka skinuta sa MS stranica je isti q kao i ova šta kupiš u dućanu. Razlika je jedino što kod kupljene u dućanu dobiješ legalan ključ za aktivaciju, dok piratluk za to ima raznorazne loadere, KMS aktivatore i ine stvari. Problemi nastaju kad ekipa skida kakve blek edišn verzije i slične gluposti. Skini ISO sa MS stranice i testiraj ga neaktiviranog i vidjet ćeš da nema apsolutno nikakvih problema.

https://www.bug.hr/forum/topic/windows/oem-retail/36724.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 12:36 (crankshaft).

1 0 hvala 0
13 godina
Windows 10 dalje u temi

Još gore...ja sam očajan !

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Windows 10 dalje u temi

Skini originalni ISO, instaliraj i testiraj.

https://www.microsoft.com/hr-hr/software-download/windows10

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 13:08 (crankshaft).

0 0 hvala 0
13 godina
Windows 10 dalje u temi

ma to je...sad saznah u među vremenu da bratić i još neki njegovi prijatelji su imali isti problem s piratskom 10kom.Totalno zamrzavanje. Realno zato se i odlučujem za original uzeti.Ajd 900kn nije toliko strašno.Ma nekako manjak snage,vremena a i živaca se boriti s piratlukom. od preključer treća verzija koja se zaleđuje i to u igri nakon svega 2 minute (metin2.co.uk).Prethodna verzija se zaleđivala čak i kod flash playera u Crome pregledniku i kod običnog surfanja,a sad mi se ovdje nejavlja momentalno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 13:27 (Igor150).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 10 dalje u temi

i dalje ''ne čitaš'' .. idi na MSovu stranicu, skini win10, čist, legalan.. to što nemaš key je nevažno, tj ako želiš kupiš u trgovini. (u trgovini se sad ne kupuje medij-install nego key-aktivacija, ako želiš i medij, tad je nešto skuplje cca 100kn). Bez keya-aktivacije, možeš normalno koristiti win, ograničeno je npr podešavanje izgleda. Sasvim dovoljno za eliminaciju problema s yogurtom.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
Windows 10 dalje u temi

ostaje ista frka...pod igrama i opterećenjem se "zamrzava".mislim da ću pisati u gigabyte podršku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Windows 10 dalje u temi

Postoji već dovoljno W10 tema, a i naslov ti je u suprotnosti sa pravilima...

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice