Win7 temp login

poruka: 4
|
čitano: 689
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Win7 temp login

evo da probam objasnit...

danas idem ugasit komp (inače se ne gasi)  i odaberem opciju da instalira nadopune.

sad kad sam ga palio, dobijem drugu sliku desktopa i neke ikone i poruka u alatnoj traci da sam u privremenom win 7 i da se logg-off i probam kasnije. probao i opet isto.

naravno, dokumenti i slike i ostalo nemam (što je inače u My documents).

što se dogodilo i kako povratit??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Win7 temp login
zlatkor kaže...

danas idem ugasit komp (inače se ne gasi)  i odaberem opciju da instalira nadopune.

sad kad sam ga palio, dobijem drugu sliku desktopa i neke ikone i poruka u alatnoj traci da sam u privremenom win 7 i da se logg-off i probam kasnije. probao i opet isto.

System Restore i onda ručno instaliraj updatee.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 20:00 (kizo2703).
12 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
zlatkor kaže...

System Restore i onda ručno instaliraj updatee.

evo nakon 2 log-offa i jednim restart sve je kako je i bilo...ne razumijem...do sad nikad probelma nakon paljenja, danas sam odabrao taj update koji nudi i eto...

sad je OK...

16 godina

... problem s users fileima (accountom). Može biti uzrok disk, update, virus.. ovisno o tomu chkdsk ili rollback mogu pomoći.

-win automatski kreira 'temp usera'.

-ako popravak ne prolazi, kreirati novog usera, kasnije se lako prebace dokumenti pa i čitav acc.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice