Win7 RC1 & Win7

poruka: 4
|
čitano: 1.264
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Win7 RC1 & Win7

Nisam primjetio da je itko pisao o tome...no...oni što su probali win7RC1...pa poslije toga su stavili regularni win7...primjećujete li ikakve razlike između te 2 verzije? Smijeh

imao sam na netbook-u...RC1...i krenem instalirati regularni win7...kad ono...koju god verziju da odaberem...smrzne se uvijek na istom mjestu...zanimljivo...vratim natrag RC1...i sve radi kak urica...

slučaj 2...curi maknem RC1(ultimate)...i stavim regulare (bussines)...comp osjetno radi sporije...baš dok radiš...osjeti se kako šteka...

WTF???

pa zar RC1 nebi trebala biti sporija...od finalne verzije...ili je u pitanju čisti marketing...kako je sedmica puno brža od viste...ili xp-a Smijeh

koja su vaša iskustva? Osmijeh

do something while necrknes
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2009 22:19 (baaab).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Win7 RC1 & Win7

Ne znam, meni je na rc1 bilo nesto sporije.. Sad mi je sve u redu. A sedmica i je puno brza od viste i xp-a .D

16 godina
neaktivan

pa ok...brža jeste...ali dali je toliko brža od RC1 verzije...dets d kveščn Smijeh

u očaju sam između pokušaja instalacije win7 na netbook instalirao i xp...dragi moj bože...vukao se ko krepana mačka Viče

do something while necrknes
16 godina
neaktivan

RTM - brži ,dovršeniji ,ispeglan. Nikakvih problema ni na jednom PC-u sa instalacijom. Brzina - trebalo bi provest testove za neke preciznije rezultate ,ali ,recimo 10 -15 %.

Na netbookovima nisam probaval ,ali koliko znam od ljudi koji ih imaju ,također nisu imali nikakvih problema ,i svi vele da je RTM općenito brži u radu.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice