Win7 problem blokira me svako malo

poruka: 84
|
čitano: 18.932
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Win7 problem blokira me svako malo

Napravi scan sa SAS-om i javi da li je nešto našao.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
dejan1471 kaže...
Pozdrav,molio bi pomoč ako neko zna kako da riješim problem.Imam laptop kupljen lani 3 gb koji je sa winows xp radio savršeno.Tada mijenjam xp sa windows 7 i prvih par dana radi normalno.A onda počinju problemi lap se totalno uspori i na bilo koju naredbu izbaci mi not responding i tako stoji cca dvi minute i nakon toga počne da radi normalno.Skenirao sam komp sa spy boto, ad avare i esetom no izbacuje mi da je komp čist.

Spybot ti uopce ne treba deinstaliraj ga, no prvo ga ugasi tj Exit pa onda deinstalacija zaboravi na taj program ubuduce a isto je i sa AdAware. Windows Live Mesenger izbaci sa windows startapa, i to tak da odeš u njemu pod Tools pa onda Options i tamo u opcijama  maknes kvacicu da se pokrece na Startapu i to je to. Windows Defender bezvezni isto trebas iskljucit na ovaj nacin kak vidiš dole na videu i nema problema. Programe ubuduce deinstaliraj sa Revo Uninstaler ko na videu dole, a kad deinstaliras browser onda izaberes gore prvu opciju Built-iN.Cool

http://download.cnet.com/Revo-Uninstaller/3000-2096_4-10687648.html

http://tinypic.com/m/a5808y/2

http://tinypic.com/m/b823qo/2

15 godina

Napravvio scan sa sasom i nasao 18 tracking cookies od ad awera i to je to.Sumnjam da se od toga mogao usporit.

dejanceeeeeeeeee
15 godina
rambox kaže...
dejan1471 kaže...
Pozdrav,molio bi pomoč ako neko zna kako da riješim problem.Imam laptop kupljen lani 3 gb koji je sa winows xp radio savršeno.Tada mijenjam xp sa windows 7 i prvih par dana radi normalno.A onda počinju problemi lap se totalno uspori i na bilo koju naredbu izbaci mi not responding i tako stoji cca dvi minute i nakon toga počne da radi normalno.Skenirao sam komp sa spy boto, ad avare i esetom no izbacuje mi da je komp čist.

Spybot ti uopce ne treba deinstaliraj ga, no prvo ga ugasi tj Exit pa onda deinstalacija zaboravi na taj program ubuduce a isto je i sa AdAware. Windows Live Mesenger izbaci sa windows startapa, i to tak da odeš u njemu pod Tools pa onda Options i tamo u opcijama  maknes kvacicu da se pokrece na Startapu i to je to. Windows Defender bezvezni isto trebas iskljucit na ovaj nacin kak vidiš dole na videu i nema problema. Programe ubuduce deinstaliraj sa Revo Uninstaler ko na videu dole, a kad deinstaliras browser onda izaberes gore prvu opciju Built-iN.Cool

http://download.cnet.com/Revo-Uninstaller/3000-2096_4-10687648.html

http://tinypic.com/m/a5808y/2

http://tinypic.com/m/b823qo/2

Napravio sam tako sad cemo vidit je li bilo koristi

dejanceeeeeeeeee
15 godina

Da probaš napraviti System Restore?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina

Kako je li to da stavim nove windowse.Nisam ja stavio windowse pa nemam cd a nemam flat da sad skidam 5 gb 

dejanceeeeeeeeee
15 godina

Za System Restore ti ne treba CD. System Restore je već ugrađen u Windowse i on vraća sustav na prijašnju točku s time da ne briše korisničke fajlove. Ovdje je slikama objašnjen postupak.

16 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

Napravvio scan sa sasom i nasao 18 tracking cookies od ad awera i to je to.Sumnjam da se od toga mogao usporit.

i nije,ja mislim da je taj windows u banani
 Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.3 (BETA)
"Scan saved at 16:53:59, on 7.8.2010.
Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385)
Boot mode: Normal"
i koji je uopće?koja je to konfiguracija na laptopu?
i zašto je skeniran s tom betom hijackthisom 2.0 3,kad je trebao biti s 2.0 4 koji je kompatibilan sa sedmicom?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 22:00 (seneka).
15 godina

I nije u pravu si opet isto sranje.Instaliran je windows 7 ultimate.Imam skenirano i sa HijackThis i sa 2,0,4 postaviču u postu ispod rezultat.Konfiguracija je ova

AMD Turion(tm)X2Dual core mobile rm 76 2,30ghz

Ram 3,00 gb

ATI Radeon HD 3200 Graphic

298 GB hard disc

dejanceeeeeeeeee
15 godina

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 14:46:51, on 8.8.2010.
Platform: Windows 7  (WinNT 6.00.3504)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\Program Files (x86)\uTorrent\uTorrent.exe
C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\IELowutil.exe
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
C:\Users\Korisnik\Downloads\HijackThis.exe
C:\Windows\SysWOW64\NOTEPAD.EXE

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = Preserve
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files (x86)\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O2 - BHO: Search Helper - {6EBF7485-159F-4bff-A14F-B9E3AAC4465B} - C:\Program Files (x86)\Microsoft\Search Enhancement Pack\Search Helper\SEPsearchhelperie.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O2 - BHO: Windows Live Messenger Companion Helper - {9FDDE16B-836F-4806-AB1F-1455CBEFF289} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Companion\companioncore.dll
O2 - BHO: SkypeIEPluginBHO - {AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll
O2 - BHO: Bing Bar BHO - {d2ce3e00-f94a-4740-988e-03dc2f38c34f} - C:\Program Files (x86)\MSN Toolbar\Platform\6.0.2156.0\npwinext.dll
O2 - BHO: (no name) - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - (no file)
O3 - Toolbar: @C:\Program Files (x86)\MSN Toolbar\Platform\6.0.2156.0\npwinext.dll,-100 - {8dcb7100-df86-4384-8842-8fa844297b3f} - C:\Program Files (x86)\MSN Toolbar\Platform\6.0.2156.0\npwinext.dll
O4 - HKCU\..\Run: [Sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun
O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [uTorrent] "C:\Program Files (x86)\uTorrent\uTorrent.exe"
O9 - Extra button: @C:\Program Files (x86)\Windows Live\Companion\companionlang.dll,-600 - {0000036B-C524-4050-81A0-243669A86B9F} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Companion\companioncore.dll
O9 - Extra button: Send to OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~2\MICROS~1\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: S&end to OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~2\MICROS~1\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: PokerStars - {3AD14F0C-ED16-4e43-B6D8-661B03F6A1EF} - C:\Program Files (x86)\PokerStars\PokerStarsUpdate.exe
O9 - Extra button: Skype add-on for Internet Explorer - {898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Skype add-on for Internet Explorer - {898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~2\MICROS~1\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\Program Files (x86)\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search && Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\Program Files (x86)\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O18 - Protocol: skype-ie-addon-data - {91774881-D725-4E58-B298-07617B9B86A8} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~2\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing)
O23 - Service: AMD External Events Utility - Unknown owner - C:\Windows\system32\atiesrxx.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\Windows\System32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: ESET HTTP Server (EhttpSrv) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\EHttpSrv.exe
O23 - Service: ESET Service (ekrn) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\x86\ekrn.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\Windows\system32\fxssvc.exe (file missing)
O23 - Service: HP Service (hpsrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\Hpservice.exe (file missing)
O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service - Lavasoft - C:\Program Files (x86)\Lavasoft\Ad-Aware\AAWService.exe
O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing)
O23 - Service: NMSAccess - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\CDBurnerXP\NMSAccessU.exe
O23 - Service: PostgreSQL Server 8.4 (postgresql-8.4) - PostgreSQL Global Development Group - C:/Program Files (x86)/PostgreSQL/8.4/bin/pg_ctl.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: SBSD Security Center Service (SBSDWSCService) - Safer Networking Ltd. - C:\Program Files (x86)\Spybot - Search & Destroy\SDWinSec.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\sppsvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbengine.exe (file missing)
O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing)
O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)

--
End of file - 8128 bytes

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovaj log ništa novo ne govori od prethodnog.

Da vidimo je li u RAM-ima problem. Program za provjeru zove se Memtest86.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 22:59 (deadman).
15 godina
deadman kaže...

Ovaj log ništa novo ne govori od prethodnog.

Da vidimo je li u RAM-ima problem. Program za provjeru zove se Memtest86.

skinuo samovo ali u raru je pa nemam pojma kako fradit sa njim.Kad ga stavim na vizard samo mi napravi mapu na detoskopu

dejanceeeeeeeeee
15 godina

OK, onda ćemo iskoristiti Memory Test koji je već ugrađen u Sedmicu.

Klikni na Start -> upiši memory i klikni na Windows Memory Diagnostic -> Restart now and check for problems.

16 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

mislim da bi se trebalo koncentrirati na ovo boldano iz prvog posta
zašto je usporio nakon par dana?
updatean je u međuvremenu?
da li je instaliran neki software,ako je, koji?
možda bi trebalo upisati u google jednu čarobnu riječ ..

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 10:15 (seneka).
15 godina
deadman kaže...

OK, onda ćemo iskoristiti Memory Test koji je već ugrađen u Sedmicu.

Klikni na Start -> upiši memory i klikni na Windows Memory Diagnostic -> Restart now and check for problems.

Sve u redu.A mislim da ču otiči kupit win 7 u hercegovinu za 50 kn pa probat stavit sam

dejanceeeeeeeeee
15 godina
seneka kaže...
dejan1471 kaže...

mislim da bi se trebalo koncentrirati na ovo boldano iz prvog posta
zašto je usporio nakon par dana?
updatean je u međuvremenu?
da li je instaliran neki software,ako je, koji?
možda bi trebalo upisati u google jednu čarobnu riječ ..

Svi softweri koje sam instalirao deinstalirani su.Ostala su samo 2 pokera i jedan tool za poker.Updateo sam na automatic updete jer mi je tip koji je stavljo rekao da mogu radit automATIc update.A reci tu carobnu riječ da je i ja upišem,jbg nismo bas svi vični googlanju

dejanceeeeeeeeee
15 godina

A i ovo da napišem kad upalim laptop sve mi radi ok i brzo akad ga ostavim na par minuta onda počme da šteka.

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

.Updateo sam na automatic updete jer mi je tip koji je stavljo rekao da mogu radit automATIc update.A reci tu carobnu riječ da je i ja upišem,jbg nismo bas svi vični googlanju

treba ti je reći da provjeravaš update ,a ne da se skidaju automatski
čarobna riječ je wat
uostalom možda griješim..

15 godina

Mislim da ču kupit win7 cd i probat sam instalirat(bit če onaj cd od 50 kn)oče to bit problem instalirat.I koji Win da kupim 32 bitni ili 64 bitni,ima li tu neke razlike.Imam i komp od 1 gb oče se na njemu moć dignut win 7

dejanceeeeeeeeee
15 godina

Sve ti piše ovdje.

17 godina

Dejane, da ja ovim paćenicima koji ti žele pomoći skratim vrijeme i muke s njihovim nagađanjima, načini ovako:

Desni klik My Computer, pa na Manage, pronađi ovo s slike, pa idi s lijeva na appliactions, desni klik, spremi sve eventove kao...

Zatim to uploadiraj negdje i daj nam link da možemo pregledati događaje na tvom računalu. Ovako popravljaju zdrav zub.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 13:06 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

. Ovako popravljaju zdrav zub.

Smijeh ova ti je dobra

15 godina
15 godina

Valjda je to to

dejanceeeeeeeeee
17 godina

Jeste, samo druže, previše je grešaka da bi nešto mogao razlučiti. Kad ti se točno javlja zastoj? Možda možeš iz eventa mi reći kad točno ti se desio zastoj da je računalo stalo reagirati? Dan i vrijeme?

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
15 godina

kad ne otvorim neki program duze od 2 minute onda počme da zajebaje,znači,ako recimo čitam novine a netko mi pošalje poruku na msn i ja ga idem otvorit zablokiram mi.Tako je sa svim programima.

dejanceeeeeeeeee
17 godina

Često vidim ovaj postgre SQL? Znam da baze podataka zezaju na x64 arhitekturama, oprobaj deinstalirati \Program Files (x86)\PostgreSQL\8.4\bin\postgres.exe

Inače, šta radiš, za što ti treba ova baza?

0 0 hvala 0
15 godina
Smooth Operator kaže...

Često vidim ovaj postgre SQL? Znam da baze podataka zezaju na x64 arhitekturama, oprobaj deinstalirati \Program Files (x86)\PostgreSQL\8.4\bin\postgres.exe

Inače, šta radiš, za što ti treba ova baza?

To mi je baza podataka od holdem menagera,kad igram poker u toku igre imam neke podatke o igracima i pamti mi sve odigrane handove.

dejanceeeeeeeeee
17 godina
dejan1471 kaže...

To mi je baza podataka od holdem menagera,kad igram poker u toku igre imam neke podatke o igracima i pamti mi sve odigrane handove.

Cool, izbriši ju. CoolBelji se

15 godina

Ali i nisam je upotrebljavao od kad sam stavio nowe winse,par puta je samo upalio.Je li onda moguče da smeta??

dejanceeeeeeeeee
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice