Win11pro original key

poruka: 4
|
čitano: 859
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Win11pro original key

Pozdrav,

molio bi neki link gdje se može kupiti Win11 pro i Office 2021/24 key. Našao sam neke sajtove ali ne znam jel legit. 

Treba mi za poslovni laptop.

Hvala svima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2026 16:06 (ninz).

0 0 hvala 0
9 godina
Re: Win11pro original key
Poslovni laptop, u smislu da je tvoja firma?
Zašto ne kupiti direkt od Microsofta onda?
15 godina

https://wholsalekeys.com je službeni Microsoft partner (možeš provjeriti na MS stranici)

ovo nije pravni savjet

17 godina
ministar kaže...

https://wholsalekeys.com je službeni Microsoft partner (možeš provjeriti na MS stranici)

ovo nije pravni savjet

-ne, to je 'trik' (zavarvajuće).. tj biti službeni ms partner je jedno, može biti bilo tko ako uđe u bio koji ms-partner paket usluga, a biti ovlašteni-distributer je drugo, tj vlk-mak keyevi..

-da bi licenca bila važeća-valjana mora biti izdana od vlasnika-ovlaštenog distributera, ne može biti od neovlašetnog.

-oni koji žele legalno se s tim ne igraju.

-kućni juzer vs firma.. kućni ne mora ništa, ne mora ni pirat key (platiti piratu par eura je pravna besmislica), može bez licence.. ali firma ako želi biti čista, mora imati legalno-ovlašteno.

-možda bi i moderatori trebali reagirati na ovakve (zavaravajuće) obavijesti, no pošto i sam bug povremeno reklamira :) .. recimo da kao ne znaju .. 

-formalniji odgovor čapta:

Ukratko, to je sivo tržište koje opstaje samo zato što je Microsoftu lakše tolerirati kućne korisnike s takvim ključevima nego pokretati milijune sudskih sporova, dok u poslovnom okruženju takve licence padaju na svakoj ozbiljnoj inspekciji.

-tj za kućne je nevažno, nema tužbi-prijava-kazni.. ne zanima ih, tj ne postoji slučaj prijave ms za kućnog juzera.

-firme upravo suprotno.. pa kad dođe inspektor ili bsa, plate..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:41 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice