Win 7 pro x64 ---lag

poruka: 14
|
čitano: 3.172
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win 7 pro x64 ---lag

pozz

imam windows 7 pro orginal x64 problem je sledece sto meni komp jadno radi,em je spor em steka kad vise radnji obavljam. Evo jedna slika na kojoj se vidi sta radim i to je sve sto mogu radit kasnije mi pocinje trzat sto kod pokrenem zasto'???????

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 17:51 (Psycho_Roba).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 pro x64 ---lag

hm...niko nista a...

dole vam je konfiguracija napisana tako da nije do nje...

cpu,memorija i graficka su overclockane jedino ako je to problem mada u igrama ja probleme nevidim

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Win 7 pro x64 ---lag
Psycho_Roba kaže...

pozz

imam windows 7 pro orginal x64 problem je sledece sto meni komp jadno radi,em je spor em steka kad vise radnji obavljam. Evo jedna slika na kojoj se vidi sta radim i to je sve sto mogu radit kasnije mi pocinje trzat sto kod pokrenem zasto'???????

Za početak se nauči izražavati..Ovako probaj provjeriti računalo od gamadi i obavezno scanaj memoriju s nekim antivirusnim programom,pogledaj jel imaš dovoljno rama za Win 7 i probaj zgasiti nepotrebne procese koji ti jedu memoriju...Pozdrav Cool

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 20:24 (nfsbaby).
16 godina
neaktivan
Win 7 pro x64 ---lag

Koju konfiguraciju imaš?

Neznam kako da se potpišem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...
Psycho_Roba kaže...

pozz

Za početak se nauči izražavati..Ovako probaj provjeriti računalo od gamadi i obavezno scanaj memoriju s nekim antivirusnim programom,pogledaj jel imaš dovoljno rama za Win 7 i probaj zgasiti nepotrebne procese koji ti jedu memoriju...Pozdrav Cool

a sta je u tom njegovom sledece nepravilno...ako nisi cuo za ekavicu otidji pa se malo obrazuj pre   nego sto bez razloga nekome kazes da se nauci izražavati...

He who dares, wins
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Koju konfiguraciju imaš?

pa imas ispod svakog mog posta konfiguraciju...

15 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...
Psycho_Roba kaže...

pozz

?????? covece jer ti nevidis moju konfiguraciju imam i vise nego dobar kompijuter.. PC je skeniran 100%()nod32 x64) i pre mi se javljo ovaj problem

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 11:44 (Psycho_Roba).
17 godina
neaktivan
Win 7 pro x64 ---lag

imam isti problem

Xeon Quad-Core 2.33

4GB FB-DIMM Rama

Quadro FX3500 grafikca

Cista instalacija,ali nista apsolutno ne radi

Photoshop ubacim slikicu 300x300 zasteka,not responding,valja cekat pola minute da odledi

Corel isto steka nevjerovatno

Cak kad otvorim windows prozore steka,not responding i slicne akcije

Pa dajte ljudi,koliko je ta sedmica "hvaljena" svugdje i svakako,meni skoro cista instalacija ne radi,nemojte mi sad prica kao procesi i virusi,nisam levat...vista kakva je god bila,bila je stabilna i radila bi djelomicno normalno,sa ovim uđem u eksterni disk,sve sto imam otvoreno zamrzne

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Win 7 pro x64 ---lag

I) mislio sam da je zbog overclockinga cpu ,memorije  ali sam napravio test sa MEMTESTOM-om i sve je uredu memorija mi radi sa 800mhz- 867mhz ,,,,cpu q6600 sa 2.4 na 3.26mhz  provereno sa OCCT i temp ne prelaze preko 51°C

II) grafa mi je isto 4890 overclokirana i nista sve je uredu provereno sa FurMark-omnema artifecta

III)  hvala bogu nema ni virusa

a windowsi su orginal "7"-pro x64 do cega je onda....??? do kamena na bubregu Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Win 7 pro x64 ---lag

Ja imam novi komp (došao doma u utorak), i win7 pro x64 i radi ko beba... nije ni u jednom trenu zašteko, a radio sam dosta stvari odjednom (kopiranje + instalacija nečeg + winamp + msn + mozilla)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Ja imam novi komp (došao doma u utorak), i win7 pro x64 i radi ko beba... nije ni u jednom trenu zašteko, a radio sam dosta stvari odjednom (kopiranje + instalacija nečeg + winamp + msn + mozilla)...

ajd napisi koju konfu imas,koje drivere,i dali si instaliro drivere za maticnu(na kojoj su driveri za mrezu,zvuk,i ostalo) posto ja to nisam...

16 godina
neaktivan

Evo kanta:

AMD Phenom II X4 925
Gigabyte MA790XT-UD4P
2x2GB DDR3 Kingmax, 1333MHz
Sapphire HD 4890, 1GB GDDR5 256bit
CORSAIR 550W
HDD SAMSUNG SpinPoint F3 1Tb
DVD upisivac LG GH22NS (x2)
Gigabyte GZ-X1

A instaliro sam drivere za matičnu (chipset,zvuk,mreža) sa cda koji sam dobio uz matičnu, a za grafu sam nove catalist drivere. Kasnije sam preko win updatea instalirao i novije drivere za matičnu. A mislim da bi svakako trebo sve drivere instalirat, da li izravno sa cd-a ili preko win updatea ili nekako drugačije :)

15 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Evo kanta:

AMD Phenom II X4 925
Gigabyte MA790XT-UD4P
2x2GB DDR3 Kingmax, 1333MHz
Sapphire HD 4890, 1GB GDDR5 256bit
CORSAIR 550W
HDD SAMSUNG SpinPoint F3 1Tb
DVD upisivac LG GH22NS (x2)
Gigabyte GZ-X1

A instaliro sam drivere za matičnu (chipset,zvuk,mreža) sa cda koji sam dobio uz matičnu, a za grafu sam nove catalist drivere. Kasnije sam preko win updatea instalirao i novije drivere za matičnu. A mislim da bi svakako trebo sve drivere instalirat, da li izravno sa cd-a ili preko win updatea ili nekako drugačije :)

ma probo sam ja i sa tim driverima ali ucinka nekog nema....

16 godina
neaktivan

Probaj sa windows update... meni je tajko našao driver za printer koji mi je falio, možda i tebi nađe neku zakrpu ili nešto... i ako ti je tak spor, probaj neki alat tipa Tune Up Utilities, možda ti on ubrza... također, pogledaj kaj se sve diže sa windowsima, možda ga to koči jer se izvršava u backgroundu...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice