Trenutno imam win xp sp3 instaliran i htio bih staviti win 7. Zanima me bi li prije instalacije trebao narihtavati one sve particije, odrediti c i d itd. ili samo normalno instalirati. Jos me zanima kako staviti xp i 7 u boot mode, sto tu trebam napraviti. Jos me samo zanima kad instaliram win 7 hocu li trebati instalirati drivere od grafe itd.?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne znam šta misliš pod tim "odrediti c i d"
ako već hoćeš dual boot, onda bi najbolje bilo da imaš 3 particije. jednu da xp, drugu za 7, a treću za važne datoteke, npr slike, pjesme, filmove itd
ako sad imaš samo 2 particije, treću ćeš napravit sa EASEUS Partition Masterom. prije nego što počneš, bilo bi dobro da napraviš backup podataka, ako šta zaribaš...
e sad kolko je velik hdd?
za xp je dosta particija od 20 gb, za 7 50 gb, a sve ostalo za treću particiju
kad napraviš tako particije, instaliraj 7 na onu drugu particiju i tako ćeš jednostavno dobiti dual boot, jer je xp već instaliran
ako šta nije jasno pitaj. odgovorit ću ja ili netko drugi
i da, trebaš instalirati drivere i na 7. možeš ručno ili preko automatic update-a
Evo, downloadadao sam win 7, stavio na dvd i stavim dvd u komp, restartam ga i ne pokazuje mi nista ono press any key... niti mi ga samo boota. U cemu je problem, zasto mi ga nece bootati?
Kaj si skinul? Ako je .iso file ,otvori ga Nerom ili koji program već imaš za prženje i Burn!! Na brzini od 4x najviše!! Bez raspakiravanja!!!
S obzirom na to kaj pričaš ,dvd nije bootabilan.
Tema prozvakana valjda 100 puta. Kolega u drugom postu je dao linkove di je sve objasnjeno.