Win 7 bez kupovanja?

poruka: 14
|
čitano: 1.790
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Win 7 bez kupovanja?

Imam winows vista ultimate edition koji sam legalno kupio i koju ne koristim jer me je mnogo RAZOCARALA osobito zbog obrrade videa koji na xp puno bolje radi!!

Radi sve prolazi validaciju da je ispravno kupljena i sada me zanima

jeli moram kupovat novu vin 7?

Cuo sam negdi da novu win7 moram kupovat premda imam vistu ultimate working a negdi cuo da je ne tribam kupovat i da je mogu besplatno upgredat!!

HELP wanted!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win 7 bez kupovanja?

Win 7 je beta!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win 7 bez kupovanja?

Znam da je u beti nego me zanima kada izide sluzbeno jeli moram kupovat

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 21:45 (Duje00).
17 godina
Duje00 kaže...

Znam da je u beti nego me zanima kada izide sluzbeno jeli moram kupovat

Ova ti prestaje vrijedit u kolovozu. Da full verziju moras platiti, sta si ti ocekivao?
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
16 godina
neaktivan

Ne zna se sigurno, jedini koji mogu to znati 100% su decki iz MS-a. Posalji im mail.

16 godina
Win 7 bez kupovanja?

a kako će bill zaraditi nego da ponovo kupiš

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, najvjerojatnije ce morati opet kupiti... Bzvz...

17 godina
neaktivan
Win 7 bez kupovanja?

Ja sam baš sad kupio Golf V i sad kad je vani novi Golf VI dali ga trebam platit ili?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Ja sam baš sad kupio Golf V i sad kad je vani novi Golf VI dali ga trebam platit ili?

Idi kod Zubaka u salon pa im kaži baš to da imaš Golf V, pa neka ti naprave upgrade na VI, free of charge, možda i prođe. Namigiva
Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan
vjeko kaže...

hehe, dobra....  dobra...
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
16 godina
neaktivan

Čitao sam, da će ljudi koji su kupili gotovu konfiguraciju, koja uključuje Windows Vistu, a kupili su je nedavno ili tek u buduće, dobiti Windows 7 update za free.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

naravno :)

17 godina
neaktivan
Win 7 bez kupovanja?

Ali ne samo to, nego će i oni koji su kupili Vistu, bez obzira kada je kupljena moći će nadograditi na Windows 7, naravno uz plaćanje ali za povoljniju cijenu.

Jedino je ograničenje to što se može nadograditi samo na istu verziju kao što imate Vistu.

Dakle, Windows Vista Ultimate samo na Windows 7 Ultimate. I tako za svaku inačicu.

0 0 hvala 0
17 godina
Win 7 bez kupovanja?

Oni koji kupe računalo s instaliranom Vistom u razdoblju od 1. srpnja 2009. do 1. siječnja 2010., najvjerojatnije će   do 30. travnja 2010 imati pravo na besplatan upgrade na odgovarajuću verziju Windowsa 7. Ovo vrijedi samo za 3 verzije Viste: Home Premium, Business i Ultimate, dok Vista Home Basic neće imati tu mogućnost.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice