Jučer sam updatao vistu i poslje mi se svkih 20 minuta počela pojavljivati poruka da ključ koji je upisan nije dobar,pa mi ponudi opciju kupi ključ na internetu upiši neki drugi ključ ili odgodi aktivaciju windowsa.Sve i dalje radi normalno ali stalno mi to dolazi i makne mi sliku sa desktopa.Može li se to kako rješit?Nemam orginal vistu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jučer sam updatao vistu i poslje mi se svkih 20 minuta počela pojavljivati poruka da ključ koji je upisan nije dobar,pa mi ponudi opciju kupi ključ na internetu upiši neki drugi ključ ili odgodi aktivaciju windowsa.Sve i dalje radi normalno ali stalno mi to dolazi i makne mi sliku sa desktopa.Može li se to kako rješit?Nemam orginal vistu.
C c c c c c c ... otkada se na ovom forumu diskutira o osposobljavanju piratskog softvera?
Imate lijepo PM-ove pa se dopisujte putem njih da vas admini nebi kaznili kartonima ili vam zaključali temu 
Hvala vam na savjetima iako mi nisu pomogli vaši linkovi jer su obrisani,upisao sam to u iso hunt i našao sam Vistu Activator.Rješio sam problem i sve je sad dobro.
Imam jednu nejasnoću. Ocjena viste mi je 5.4. Kod nekih igara evo npr. kod COD 5. Preporučena ocjena igre mi je nekad 5.0, a nekad 5.3. Zašto se to događa? Napominjem da nisam ništa u međuvremenu mijenjao. Jednostavno u upalim računalo i nekad je 5.0, a nekad 5.3.
Događaju se sve "blagodati" nelegalne viste 
Ljudi ako možete tolko love bacit za hardver mislim da možete kupit legalnu vistu pa necete imat toliko problema
Jao još jedan problem Viste zato je ja ne koristim
Jao još jedan problem Viste zato je ja ne koristim
Nije meni to problem samo mi je malo čudno.