Vista Ultimate problem

poruka: 10
|
čitano: 1.781
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vista Ultimate problem

Jučer sam updatao vistu i poslje mi se svkih 20 minuta počela pojavljivati poruka da ključ koji je upisan nije dobar,pa mi ponudi opciju kupi ključ na internetu upiši neki drugi ključ ili odgodi aktivaciju windowsa.Sve i dalje radi normalno ali stalno mi to dolazi i makne mi sliku sa desktopa.Može li se to kako rješit?Nemam orginal vistu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista Ultimate problem
vista activator, paradox vista. skini ga i pokreni
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
HD4870 kaže...

Jučer sam updatao vistu i poslje mi se svkih 20 minuta počela pojavljivati poruka da ključ koji je upisan nije dobar,pa mi ponudi opciju kupi ključ na internetu upiši neki drugi ključ ili odgodi aktivaciju windowsa.Sve i dalje radi normalno ali stalno mi to dolazi i makne mi sliku sa desktopa.Može li se to kako rješit?Nemam orginal vistu.

Znači da imaš pirat vistu znam jedan program za to pa pogledaj https://www.youtube.com/watch?v=bT80q00WCmI
Ovo je meni radilo.
Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
17 godina
neaktivan
Vista Ultimate problem

C c c c c c c ...   otkada se na ovom forumu diskutira o osposobljavanju piratskog softvera?

Imate lijepo PM-ove pa se dopisujte putem njih da vas admini nebi kaznili kartonima ili vam zaključali temu  Cool

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vista Ultimate problem

Hvala vam na savjetima iako mi nisu pomogli vaši linkovi jer su obrisani,upisao sam to u iso hunt i našao sam Vistu Activator.Rješio sam problem i sve je sad dobro.

0 0 hvala 0
17 godina
Vista Ultimate problem

Imam jednu nejasnoću. Ocjena viste mi je 5.4. Kod nekih igara evo npr. kod COD 5. Preporučena ocjena igre mi je nekad 5.0, a nekad 5.3. Zašto se to događa? Napominjem da nisam ništa u međuvremenu mijenjao. Jednostavno u upalim računalo i nekad je 5.0, a nekad 5.3.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vista Ultimate problem

Događaju se sve "blagodati" nelegalne viste Smijeh

Ljudi ako možete tolko love bacit za hardver mislim da možete kupit legalnu vistu pa necete imat toliko problema

E8400@4050mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vista Ultimate problem

Jao još jedan problem Viste zato je ja ne koristim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...

Jao još jedan problem Viste zato je ja ne koristim

Ma kakav problem.
Imam original i otkad sam ju instalirao nikakvih problema nemam
E8400@4050mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
Vista Ultimate problem

Nije meni to problem samo mi je malo čudno.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice