Vista i problem sa tipkovnicom HITNO!

poruka: 8
|
čitano: 2.226
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kako mogu staviti na Visti ultimate da imam slova sa kvacicama i zasto su mi zamjenjeni z i y i zasto mi ne radi Alt Gr, evo sad sam skuzio da ne mogu ni upitnik postavitiPlač

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jesi li u postavkama stavio da ti bude hrv. tipkovnica?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista i problem sa tipkovnicom HITNO!
Mayales kaže...

Jesi li u postavkama stavio da ti bude hrv. tipkovnica?

Kojim postavkama, gdje se nalaze, u instalaciji mi nista nije bilo ponudjeno
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
protjeran

Pa jesi li ti instalirao originalnu Vistu, jer ti odmah na početku instalacije dođe da izabere jezik, vrijeme i keyboard input method.

Ja sam osobno odabaro eng. jezik za Vistu, ali su mi vrijeme i tipkovnica postavljeni za Hrv.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista i problem sa tipkovnicom HITNO!
Mayales kaže...

Pa jesi li ti instalirao originalnu Vistu, jer ti odmah na početku instalacije dođe da izabere jezik, vrijeme i keyboard input method.

Ja sam osobno odabaro eng. jezik za Vistu, ali su mi vrijeme i tipkovnica postavljeni za Hrv.

Nemam originalnu vistu pa zato i pitam da li se moze naknadno kao na XPu namjestiti jezik
17 godina
protjeran

U Control panelu potraži ili ako na taskbaru imaš oznaku HR ili EN, desni klik na njih pa će ti se pokazati opcije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ga sve radi, hvala!

Trebati će još privikavanja na vistu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da istina, ali nakon nekog vremena se privikneš i sve glatko teče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice