Vista na hrvatskom jeziku

poruka: 8
|
čitano: 2.753
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Stavim da mi Windows Update downloada i instalira croatian language pack,nakon downloada koji završi oko 20 sekundi,počne neka instalacija i negdje na pola se prekine samo nesta i kad odem u Windows Update tamo piše da je neki error??? Jel se može možda skinuti s interneta hrvatski jezik instalacija i onda da sam instaliram!!??

Q6600 2,4 Ghz 2GB RAM DDRII(667Mhz) ATI Radeon x1950pro 512 segate 320 gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vista na hrvatskom jeziku

...ja sam prestar da se miješam u te stvari ali mi se ipak čini da je i naš jezik isuviše arhaičan za Windows...

16 godina
neaktivan

vista LP

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima na torrentima

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Ako su original Windows-i nazovi Microsoft (0800 300 300) i reci im problemCool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skini ovo pa će ti biti na hrvatskom jeziku
http://www.stealthsettings.com/hr/dw128/windows-vista-xp-themes-drivers-apps/windows-vista-interfata-romana-multi-language-interface/

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...ja sam prestar da se miješam u te stvari ali mi se ipak čini da je i naš jezik isuviše arhaičan za Windows...

Potpisujem! Znam da mnogi ne znaju engleski ,ali 90% programa ,stranica na internetu ,igara je na engleskom tak da ga moraš naučit ,hoćeš nećeš!! Ali bez svađe molim ,to je samo moje mišljenje!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 14:11 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

pa taj LP imas svagdje za skinut....mislim da mozda cak i na microsoftovim sluzbenim str.

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice