Vista i Creative X-FI

poruka: 3
|
čitano: 992
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vista i Creative X-FI

Ovako na računalu imama X-FI extreme audio i sve radi kako spada,međutim Creative Console Launcher mi se ne nalazi u sistem tray-u (za razliku od Win XP-a).Da li netko zna kako "natjerati" taj Console Launcher da se prilikom svakom podizanja Viste pojavi u sistem tray-u?Malo napomena imam najnovije drivere.

Failure is never an option
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2008 11:26 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista i Creative X-FI

Nikako. Naime, Creative je imao velikih problema po forumu kada se otkrilo da namjerno nisu izdali potpune drivere i alate za Vistu, već za isključivo najskuplje modele. Za starije kartice nisu uopće izdali drivere.

Ispalo je da se Creative pokušao okoristiti hypeom oko Viste i natjerati kupce na kupnju najskupljih modela, pod izlikom da slabiji jednostavno ne rade na Visti.

Nakon što je nezavisni korisnik kreirao svoje drivere i omogućio sve na svim karticama, te navedeno ponudio za download, nastala je opća panika. Creative je sve s foruma brisao, a forume i zaključavao. Bilo tko tko je i spomenuo postojanje, ili ne daj Bože link na te drivere, dobio je trajni ban s Creative foruma. Također su sudskim putem zatražili skidanje drivera s poznatih lokacija i podigli tužbu protiv autora Daniela Kawakamia.

Sve je još uvijek bilo aktualno kada sam ja zadnji put gledao (prije ~mjesec dana) ...

Eto, nadam se da ti je jasno zašto ne vidiš to u trayu i zašto ja više nikada neću kupiti Creativeovu karticu...

Edit:

http://blog.wired.com/gadgets/2008/04/daniel_k-who-fi.html

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2008 11:16 (naxeem).
17 godina
neaktivan
RE: Vista i Creative X-FI

Ok. hvala.

Failure is never an option
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice